natalia_aa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 No nie da się ukryć, że fotografów mam wspaniałych... :loveu: Mam nadzieję, że Dora i w tym roku załapie się do fundacyjnego kalendarza! ;) Quote
natalia_aa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Dora po wczorajszym spacerze doszłą już w 100% do siebie, masaże łap najwidoczniej pomogły ;) Quote
natalia_aa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Kilka z dzisiejszego spaceru ;) Quote
natalia_aa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 I jeszcze 2, jest szansa, że będzie ciut więcej, ale czekam aż mi Kora i Nafi resztę podeślą ;) Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Foty rewela , Dorcia rewela :loveu: http://img85.imageshack.us/img85/3725/dora47.jpg na 100% do kalendarza :cool2: napisz mi kochaniutka co Dorcia je. Ozzy po kastracji jednak znacząco przybrał na wadze :roll: do tego upalne lato sie dołozyło i mus chłopaka odchudzić ... Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'] napisz mi kochaniutka co Dorcia je. Ozzy po kastracji jednak znacząco przybrał na wadze :roll: do tego upalne lato sie dołozyło i mus chłopaka odchudzić ... Wepchnę się ,bo sama szukałam dla husky.Polecali nam: Trovet Weight Reduction Diet Bosch Special Light Acana adult light and fit albo RC weterynaryjny na odchudzanie. Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Obama']Wepchnę się ,bo sama szukałam dla husky.Polecali nam: Trovet Weight Reduction Diet Bosch Special Light Acana adult light and fit albo RC weterynaryjny na odchudzanie. no nam RC obesity , jak teraz Hepatica przewalczymy .... ale szukam może coś skutecznego a pod innym godłem ;) zaraz zobaczę te co podałaś Quote
natalia_aa Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Dora zawsze miała skłonności do tycia, a po sterylizacji jeszcze bardziej były one widoczne, do tego, żeby nie było zbyt łatwo Dora jest alergikiem. Po wielu przetestowanych karmach została nam polecona bezbożowa Acana i... okazała się strzałem w 10. Wybraliśmy Acanę Pacificę ze względu na alergię, worek 13.5kg starcza nam na ok 2 m-ce. Do tego, jak mi się przypomni dorzucam 2 tabl karnityny, choć mam całe wiaderko, to moja pamięć jest marna w tej kwestii ;) Ale w okresie zrzucania wagi, czyli na samym początku, była ona nieodłącznym dodatkiem do karmy, który bardzo nam pomógł w zbijaniu wagi. W okresie zimowym zakupiłam Acanę Light&Fit, niestety Dorze zupełnie nie służyła, aczkolwiek wiele psów i na niej pięknych kształtów nabrało. Boscha i Royala odradzam na samym wstępnie, jedno i drugie bez obrazy dla nikogo jeden wielki syf. Jeśli chodzi o Royala skład karmy przypomina paszę dla kur, same zboża i znikome ilości mięsa, cena = firma. Najlepsze na odchudzanie są karmy bezbożowe, bez zbędnych wypełniaczy, pies będzie chudł. Quote
natalia_aa Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Jeszcze 2 z wczoraj, z dzisiejszego spaceru pewnie Kora później mi coś podeśle ;) Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dzięki za podpowiedź , muszę przestudiować dokładnie temat odchudzania ...tym bardziej że i tak czeka nas miesiąc na Hepaticu więc mam czas na lekturę ;) a foty są naprawde rewelacyjne , Dorcia cudna :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 niejedna modelka pozazdrości makijażu Dorci ;) Quote
natalia_aa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Zdjęcia z wczorajszego spaceru ;) Quote
natalia_aa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Zdjęcia zawdzięczam niezawodnej Nafi :p Quote
natalia_aa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dzięki dobroci Nafi, któa dała mi kartę od aparatu uraczę Was jeszcze dużą ilością zdjęć z wczoraj ;) Quote
Recommended Posts