Therion Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Malagos mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie spotkamy na Dogomanii .Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki. Quote
basia0607 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja również czekam niecierpliwie na Małgosię bo wiem, że długo bez dogo nie wytrzyma. Nadrobi wszystkie domowe zaleglości na ktore do tej pory brakowalo czasu i zatęskni za nami i psami ! Quote
DG32 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://images23.fotosik.pl/276/0b57184c25011860.jpg Piękny widok :loveu:. Quote
jayo Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale cudnie ! A Malgosia wroci, zobaczycie :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 basia0607 napisał(a):Ja również czekam niecierpliwie na Małgosię bo wiem, że długo bez dogo nie wytrzyma. Nadrobi wszystkie domowe zaleglości na ktore do tej pory brakowalo czasu i zatęskni za nami i psami ! Żeby to tylko w tym był problem....................... Małgosiu :loveu:, ja też bardzo czekam na Ciebie. Jak wysłałam Jej zdjęcie Nesi była bardzo szczęśliwa, że ma wiadomości o suni. Quote
malagos Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 no macie rację, kobiety, na dogo nie da sie nie wrócić- no bo niby z kim mam gadać o pieskach, kotkach i takich tak sprawach? :cool3: Powoli sytuacja u mnie stabilizuje sie, nie tak wprawdzie, jakbym chciała :shake: Czyli nie ma tymczasów :placz: Ewuś, wiesz, ze ten syjam, którego głaskałaś w kuchni przy stole, maciuś, umarł? ... jakoś tak mnie przyjaciele opuszczają, jak wszyscy, to wszyscy :placz: Quote
EVA2406 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Małgosiu, Kochana, cieszę się jak nie wiem co, że jesteś znowu z nami. Nie było dnia, żebym o Tobie nie myslała. Miałam zadzwonić, ale czekałam, bo zapowiada się, że będzie domek dla Różanki albo jej dzieciaczka. Co się stało, że śliczna kicia umarła? :-( Tak mi przykro :-( Quote
Recommended Posts