eurydyka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pomylilam watki i tu mialam spytac czy wiadomo juz czy udalo sie (i na kiedy) zorganizowac sterylizacje suni w Warszawie? Quote
malagos Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 malagos napisał(a):Isadora, czy to Ty jesteś "pani Michalina"? Pani z Ząbek zadzwoniła do ogłoszenia o rudej jamnisi, a że znalazła juz dom, p. Michalina poleciła Nescę. Quote
malagos Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Sterylizacja suni jeszcze nie umówiona, jakby co pani z Krakowa zrobi zaraz po przyjęciu psa (przez tydzień nesca będzie na ul Topiel u chrześnicy pani) Quote
malagos Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Dziekuje wszystkim na tym watku za pomoc i wsparcie psychiczne, tego potrzebuję najbardziej (eurydyko :kiss_2: ). Nesca pojechała właśnie do Warszawy, na tydzień do chrzesniaczki pani z Krakowa, potem pojedzie do domu stałego. Ta chrzesniaczka nie miała chyba nigdy psa, wiec dałam Nesi kocyk, 2 miski, suchą karmę i słoik z gotowanym jeedzeniem. EVA, dziekuję! Bez pytań i gadania po prostu przyjechała do mnie tracąc swój czas i pieniadze, zabrała Nescę i kota perskiego (do gusi) i pojechała do Warszawy rozwieźć towarzystwo po domach. Kometko, moze uda sie załatwić ten talon na sterylkę? Dziewczyny z Warszawy, mam prośbę, dowiadujcie sie co u suni, ten tymczas nie jest sprawdzony, nie jest doswiadczony z psem, moze potrzebna będzie jakaś pomoc, rada czy wizyta... proszę Was, jesteście blizej niż ja, a Nesca jest tak sympatyczną sunią, ze zasługuje na to, co najlepsze. Dane tej młodej osoby ma EVA. Trochę to wygląda jak testament, ale rzeczywiscie ja sie odmeldowuję. To moja ostatnia adopcja przez dogo. Pozdrawiam serdecznie. Quote
malagos Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 danka1234 napisał(a):I ja nic wiecej przez tą odległośc zrobić nie mogę. Danusiu, wplaciłaś na sterylkę Nesci, nie udalo mi się jej załatwić (po pierwsze termin, po drugie za mało uzbierałam...), czy mogę te pieniadze prznaczyć na innego psa? Quote
AMIŚKA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dopiero teraz dotarłam na ten wątek, i Neski juz nie ma a ja mam dla niej domek:cool3: wysyłałam Tobie Malagos wiadomości na GG ale widocznie nie docierały...... Wpłaciłam też wczoraj na sterylkę Neski kaskę...... Nie mogłam wcześniej dotrzeć do banku, ale ja zawsze jak obiecam to wysyłam.... Mam wysokiego PH:oops: i jamniczke potrzebuję..... domek b.dobry.... Quote
eurydyka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 do komety lepiej na PW pisac, moze nie miec czasu zajrzec na watek Quote
EVA2406 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nesca po kilku przymusowych postojach ( choroba lokomocyjna ;)) dotarła szczęśliwie do Warszawy, do domku tymczasowego ( tydzień), skąd pojedzie do Krakowa. Nesia to śliczna i bardzo kochana sunia :loveu:. Zakochałam się w tej małej chudzince. Jest tak ufna i kochająca człowieka, że aż nie chce się wierzyć. Towarzyszem jej podróży był kotek perski, który jechał do Gusi. Śliczny, ale bardzo chory koteczek. Kciuki za zdrówko bardzo potrzebne. Dla Neski też, żeby krakowski domek okazał się tym naj, naj. Malagos :loveu:, trzymaj się i po krótkim odpoczynku wracaj do nas. I tak jak Ci powiedziałam jesteś tu bardzo potrzebna. Nawet po to, żeby wspierać nas dobrym słowem i swoją mądrą radą. Czekamy na Ciebie :-( Quote
esperanza Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Malagos trzymamy kciuki, by wszystko się dobrze ułożyło i żebyś do nas wróciła :p Quote
jayo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 esperanza napisał(a):Malagos trzymamy kciuki, by wszystko się dobrze ułożyło i żebyś do nas wróciła :p Przylaczam sie. Jesli potrzebna bedzie pomoc dla DT - sluze w miare mozliwosci... Quote
jayo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Malgosiu, przesylamy pozytywne fluidy.. Quote
EVA2406 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jayo napisał(a):Malgosiu, przesylamy pozytywne fluidy.. Ja też, ja też. DT powiadomił mnie dzisiaj, że sunia jest wyjątkowo grzeczna i wszystko jest ok. :lol: Nowa pani Neski przyspieszyła swój przyjazd i zamiast w weekend ma być w tygodniu po sunię. Quote
eurydyka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 zawsze ciesza informacje, ze ktos bardzo chce juz miec sunie u siebie i zmienia w tym celu plany, powodzenia Neska, fajnie zebys trafila do bezpiecznego juz na zawsze domku, zawsze bedziemy rodzinnie Twoje oczka pamietac, po prostu musi sie udac Quote
EVA2406 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A oto treść smsa jaki otrzymałam w czwartek od chrześnicy nowej właścicielki Neski ( tej u której sunia była do momentu wyjazdu do krakowa): "Witam, piesek jest już w Krakowie. Sunia cudna. Gdyby chrzestna nie chciała pieska to my byśmy go wzięli. Dziękujemy i pozdrawiamy ". A na dodatek dostałam zdjęcie z nowym kolegą i taką treścią: "Pani Ewo, mam przesłała zdjęcia Neski z nowym kolegą. Wszyscy są zachwyceni. Neska już trafiła w objęcia dzieci. Pozdrawiamy " Na zdjęciu jest :loveu: Neska z kolegą na kanapie :lol: Sama słodycz :lol: Quote
eurydyka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Eva, to te fotki jakos trzeba tutaj wrzucic:) Quote
EVA2406 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 eurydyka napisał(a):Eva, to te fotki jakos trzeba tutaj wrzucic:) Moja Droga, taki geniusz to ja nie jestem :oops:. Ja nie umiem wstawić zdjęć na dogo, a co dopiero z komórki na dogo.............................. Chyba, że Ci prześlę mmsem i dalej sama to zrobisz. Pasi? Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 wyslij na 509512544, sprobujemy pomoc Quote
EVA2406 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wysłane :lol:. Mam nadzieję, że dojdzie ;) Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 przedstawiamy nowa krakowianke na wlosciach :) Quote
EVA2406 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Eurydyko :loveu:, dzięki za pomoc. Udało się :multi:. A Nesia to bez wątpienia wspaniała sunia i bardzo się cieszę, iż udało się jej trafić do kochającego domku. Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja sie ciesze z tej kanapy skorzanej i psa przyjaciela-poduszki, trzy tygodnie temu ta sunia zywila sie spadami z drzew, miala gigantyczne pchly i spala w budzie albo na dworze duzo szczescia krakowianko Quote
Isadora7 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No właściwy pies na właściwym miejscu> Nesco wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jak dla jamniora to mi kocyka brak jeszcze :) , dobrze ze poducha jest Quote
Recommended Posts