Mona4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam Szukam osoby z tereny Bytomia lub okolic, posiadajacej Yorka ,lub innego malutkiego pieska.o wrecz anielskiej cierpliwosci,nieagresywna przylepe. Osobe chcacej towarzyszyc z swoim pupilem na zajeciach teraupetytczych w osrodku pomocy Spolecznej. W Fundacji przebywaja ludzie po paralizu,osoby z starsze i dzieci.Pieski sa tam tylko do towarzystwa,czyli przytulenia,poglaskania,zabawy z chorymi. Dodam ze moje pieski odwiedzaja ten osrodek od roku,,i bardzo chetnie tam wracaja.A widok radosci tych ludzi jest niedoopisania. Chetnych prosze o kontakt na prv......dodam ze jest to bezplatne robimy to spolecznie. Quote
Zuza i Noddy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bardzo chętnie bym pomogła, ale do Bytomia trochę daleko i mój Nodziak niezbyt lubi małe dzieci. Mogę, życzyć tylko powodzenia w poszukiwaniach, bo to super sprawa. Quote
Mona4 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Pierwsze osoby sie zglosily,za co bardzo dziekuje:multi: a moze jescze ktojs bylby chetny;) "Uśmiech w oczach dziecka niepełnosprawnego więcej wart niż całe złoto świata". Quote
Mona4 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Moze byc wiekszy,ale o anielskiej cierpliwosci i zero agresji. Spotkania w fundacji beda sie odbywac w czwartki w godzinach od 17 Quote
Recommended Posts