Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwona i Gucia napisał(a):
to chyba o nas mowa:cool:

napewno o was mowa, hehe nie moglam skojarzyc czy z dogomani ;)

Twój ładnie kłatke pokonuje, a nie to co moja sierota :lol:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia dziękuję:) fakt,że super się z nią pracuje,ale widziałaś,że wstydu też się człowiek może przez nią najeść.Niestety ona pilnuje wszystkiego,a to piłka,a to miska z wodą,a to plecak,no i widzę,że już zaanektowała sobie Lukasa.A Luka muszę powiedzieć, jest bombowa i ma śliczny głosik;)
Viz ja sobie poszłam na słoneczko pod płota,bo mi się zmarzło.Niezłą klatę ma Twój jamnior;)

Posted

Viz napisał(a):
Ala, ale musisz przyznac, ze poraz pierwszy udalo nam sie pogadac troszenke dluzej! :lol:

No nareszcie :) Fajnie, ze robimy w miare te same cwiczenia w tym samym czasie :) Wtedy zawsze sie znajdzie chwile :P

Az z Dogomaniackich psow kojarze tylko Smyka i Luke :(

Posted

Sonika napisał(a):
Było bardzo fajnie, Lukas nawet ładnie cwiczył :razz: oczywiscie nie liczac kłatki, na ktora wszedł za 5 razem, ale tak sie zestresował u góry, ze na nic nie reagowal, nawet na smakołyki... Musialam go stamtad sciagnac :roll:
Pierwszy raz znieruchomiał ze strachu :eviltong:
głupol..

Mam to na zdjęciu :D

Muszę przejrzeć fotki, bo większość psiaków się załapała, tych z grupy początkującej.

Posted

Ja widziałam osoby z tej poczatkujacej grupy tylko przelotem :( Ale za tydzien bede z Wami cwiczyc, bo sie ze Smykiem przenosimy :evil_lol: (na 17.30 sa dwa psy, które sie na niego rzucaja, zreszta z wzajemnoscia, więc tak bedzie lepiej :lol: ).
A w ogóle to Smykowi całkiem ładnie szło, oczywiscie pomijajac skupienie ;) Tylko sobie upodobał sczyt palisady do rozgladania sie po okolicy - zatrzymywał sie tam i sobie patrzył :mad: :razz:

Posted

Vidge, no eeeeej Ty mnie widzialas, a ja Cie nie :lol:
Teddyś to pit bull w wersji jamnika :razz: :lol:

A my dziś spróbowaliśmy frisbee na dworzu i mimo nieciekawych zapowiedzi na treningu (a raczej braku zainteresowania frisbee -> Teddy mial swoja piszczalke i nie chcial jej oddac ;)) tak dzisiaj latał jak szalony :D

Asiu, szkoda, że się przenosisz :(

Posted

Viz ten Twoj Teddy to jest zdolniacha do wszystkiego :cool3: A z przeniesieniem sie to mi srednio pasuje dojazdowo (i nie tylko :P ), ale jesli jest szansa ze w tamtej grupie Smyk nie bedzie mial "wrogow" i bede go mogla puszczac bez linki, no to wole spróbowac :lol:

Posted

szelk@ napisał(a):
jesli jest szansa ze w tamtej grupie Smyk nie bedzie mial "wrogow" i bede go mogla puszczac bez linki, no to wole spróbowac :lol:

Będziesz musiała uważać na Deryla - lubi odwiedzać inne pieski w czasie ćwiczeń. Na szczęście nie jest agresywny, próbuje zapraszać kolegów do zabawy, bywa, że szczypiąc w tyłek...

Posted

Viz ten Twoj Teddy to jest zdolniacha do wszystkiego :cool3:

Haha, zwlaszcza do rozrabiania :lol:

Co do psów to podejrzewam, że chodzi o foxa Timona i gończego Leśnego ;)

Posted

szelk@, w tych dwóch psach jest mój malec? :cool3: Fakt faktem, Smyka nie polubil

Nieee...:cool3: Smyk go jakos szczegolnie nie dostrzegał, wiec nie było kłopotu :evil_lol: A chodzilo mi dokladnie o Leśnego (eeee, dobrze zapamietalam imie? :razz: ) i foxa. Zreszta z tego co widzialam to one do siebie nawzajem też sie nie odnosiły po przyjacielsku.
Będziesz musiała uważać na Deryla - lubi odwiedzać inne pieski w czasie ćwiczeń. Na szczęście nie jest agresywny, próbuje zapraszać kolegów do zabawy, bywa, że szczypiąc w tyłek...

Do takiego rodzaju zaczepek Smyk raczej jest przyzwyczajony (zasługa Josi :evil_lol: ). Wiec raczej nie powinno byc problemu, no chyba że za bardzo sie mu to spodoba i bedzie wolał bawic sie z Derylem niz mnie sluchac :P

Edit: No tak Viz, chodzi właśnie o nie, tak jak napisalam ;) Ale juz nie chce mi sie posta zmieniac...

Posted

Heh Ali, Teddy się nie przejmuje takimi zaczepkami ;)
Zreszta nie raz psy usilowaly sie na Teddka rzucac (mowa o foxie i raz tam gonczy powarczal), ale on sie nie przejmuje - jest zahipnotyzowany pilka :evil_lol:

Szelka ;)

Posted

Super fotki!!!:):)

Sluchajcie stwory male i duze;-)
nastepne trenowanko robimy we wtorek o godzinie 16:00
Jest nas mniej wiec wszyscy razem, bedziecie mieli okazje razem poplotkowac :evil_lol:

Pozdrawiamy

Posted

goranik napisał(a):
Super fotki!!!:):)

Sluchajcie stwory male i duze;-)
nastepne trenowanko robimy we wtorek o godzinie 16:00
Jest nas mniej wiec wszyscy razem, bedziecie mieli okazje razem poplotkowac :evil_lol:

Pozdrawiamy

a kto dokladnie bedzie?