Sonika Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Iwona i Gucia napisał(a):to chyba o nas mowa:cool: napewno o was mowa, hehe nie moglam skojarzyc czy z dogomani ;) Twój ładnie kłatke pokonuje, a nie to co moja sierota :lol: Quote
Vidge Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gosia dziękuję:) fakt,że super się z nią pracuje,ale widziałaś,że wstydu też się człowiek może przez nią najeść.Niestety ona pilnuje wszystkiego,a to piłka,a to miska z wodą,a to plecak,no i widzę,że już zaanektowała sobie Lukasa.A Luka muszę powiedzieć, jest bombowa i ma śliczny głosik;) Viz ja sobie poszłam na słoneczko pod płota,bo mi się zmarzło.Niezłą klatę ma Twój jamnior;) Quote
dog_master Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Viz napisał(a):Ala, ale musisz przyznac, ze poraz pierwszy udalo nam sie pogadac troszenke dluzej! :lol: No nareszcie :) Fajnie, ze robimy w miare te same cwiczenia w tym samym czasie :) Wtedy zawsze sie znajdzie chwile :P Az z Dogomaniackich psow kojarze tylko Smyka i Luke :( Quote
Ali26762 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sonika napisał(a):Było bardzo fajnie, Lukas nawet ładnie cwiczył :razz: oczywiscie nie liczac kłatki, na ktora wszedł za 5 razem, ale tak sie zestresował u góry, ze na nic nie reagowal, nawet na smakołyki... Musialam go stamtad sciagnac :roll: Pierwszy raz znieruchomiał ze strachu :eviltong: głupol.. Mam to na zdjęciu :D Muszę przejrzeć fotki, bo większość psiaków się załapała, tych z grupy początkującej. Quote
Ali26762 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Viz napisał(a):Ehh no ladnie :shake: Ja dziś widziałam Ali (?) ze swoim terierkiem pieknym :loveu: Dzięki śliczne za komplement pod adresem Derysia :) Quote
asia&smyk Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja widziałam osoby z tej poczatkujacej grupy tylko przelotem :( Ale za tydzien bede z Wami cwiczyc, bo sie ze Smykiem przenosimy :evil_lol: (na 17.30 sa dwa psy, które sie na niego rzucaja, zreszta z wzajemnoscia, więc tak bedzie lepiej :lol: ). A w ogóle to Smykowi całkiem ładnie szło, oczywiscie pomijajac skupienie ;) Tylko sobie upodobał sczyt palisady do rozgladania sie po okolicy - zatrzymywał sie tam i sobie patrzył :mad: :razz: Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Vidge, no eeeeej Ty mnie widzialas, a ja Cie nie :lol: Teddyś to pit bull w wersji jamnika :razz: :lol: A my dziś spróbowaliśmy frisbee na dworzu i mimo nieciekawych zapowiedzi na treningu (a raczej braku zainteresowania frisbee -> Teddy mial swoja piszczalke i nie chcial jej oddac ;)) tak dzisiaj latał jak szalony :D Asiu, szkoda, że się przenosisz :( Quote
asia&smyk Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Viz ten Twoj Teddy to jest zdolniacha do wszystkiego :cool3: A z przeniesieniem sie to mi srednio pasuje dojazdowo (i nie tylko :P ), ale jesli jest szansa ze w tamtej grupie Smyk nie bedzie mial "wrogow" i bede go mogla puszczac bez linki, no to wole spróbowac :lol: Quote
dog_master Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 szelk@, w tych dwóch psach jest mój malec? :cool3: [SIZE="1"]Fakt faktem, Smyka nie polubil :( Quote
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 szelk@ napisał(a):jesli jest szansa ze w tamtej grupie Smyk nie bedzie mial "wrogow" i bede go mogla puszczac bez linki, no to wole spróbowac :lol: Będziesz musiała uważać na Deryla - lubi odwiedzać inne pieski w czasie ćwiczeń. Na szczęście nie jest agresywny, próbuje zapraszać kolegów do zabawy, bywa, że szczypiąc w tyłek... Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Viz ten Twoj Teddy to jest zdolniacha do wszystkiego :cool3: Haha, zwlaszcza do rozrabiania :lol: Co do psów to podejrzewam, że chodzi o foxa Timona i gończego Leśnego ;) Quote
asia&smyk Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 szelk@, w tych dwóch psach jest mój malec? :cool3: Fakt faktem, Smyka nie polubil Nieee...:cool3: Smyk go jakos szczegolnie nie dostrzegał, wiec nie było kłopotu :evil_lol: A chodzilo mi dokladnie o Leśnego (eeee, dobrze zapamietalam imie? :razz: ) i foxa. Zreszta z tego co widzialam to one do siebie nawzajem też sie nie odnosiły po przyjacielsku. Będziesz musiała uważać na Deryla - lubi odwiedzać inne pieski w czasie ćwiczeń. Na szczęście nie jest agresywny, próbuje zapraszać kolegów do zabawy, bywa, że szczypiąc w tyłek... Do takiego rodzaju zaczepek Smyk raczej jest przyzwyczajony (zasługa Josi :evil_lol: ). Wiec raczej nie powinno byc problemu, no chyba że za bardzo sie mu to spodoba i bedzie wolał bawic sie z Derylem niz mnie sluchac :P Edit: No tak Viz, chodzi właśnie o nie, tak jak napisalam ;) Ale juz nie chce mi sie posta zmieniac... Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Heh Ali, Teddy się nie przejmuje takimi zaczepkami ;) Zreszta nie raz psy usilowaly sie na Teddka rzucac (mowa o foxie i raz tam gonczy powarczal), ale on sie nie przejmuje - jest zahipnotyzowany pilka :evil_lol: Szelka ;) Quote
amokk Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Wybieramy sie z Figusiem na niedzielne zajecia dla poczatkujacych:) Moglby ktos mi podac godzinke tych zajec? Quote
goranik Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 amokk napisał(a):Wybieramy sie z Figusiem na niedzielne zajecia dla poczatkujacych:) Moglby ktos mi podac godzinke tych zajec? 15:45 pozdrawiam Quote
goranik Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 dog_master napisał(a):A my na ktora? :cool3: 17:30? tak, jak zwykle Quote
Gosia_i_Luka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Nieco fotek z dzisiejszego, bardzo fajnego treningu! :multi: Lukier nie wyrobiła i się nieco poobijała w tunelu :evil_lol: I na koniec moja ulubienica :loveu: Quote
goranik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Super fotki!!!:):) Sluchajcie stwory male i duze;-) nastepne trenowanko robimy we wtorek o godzinie 16:00 Jest nas mniej wiec wszyscy razem, bedziecie mieli okazje razem poplotkowac :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Gosia_i_Luka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Znaczy się na ucinaniu głów i innych części ciała? :cool3: ;) Vidge, podaj mi swój mail (na pw jak wolisz), to podeślę Ci fotki w pełnym rozmiarze. :) Quote
Sonika Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 goranik napisał(a):Super fotki!!!:):) Sluchajcie stwory male i duze;-) nastepne trenowanko robimy we wtorek o godzinie 16:00 Jest nas mniej wiec wszyscy razem, bedziecie mieli okazje razem poplotkowac :evil_lol: Pozdrawiamy a kto dokladnie bedzie? Quote
Gosia_i_Luka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Aa, jeszcze nawet nieźle wyszło pozowane uzębienie :evil_lol: Quote
Vidge Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jak się młodej uszy skróci,to tylko zyska;) mail: vidge@o2.pl Quote
Vidge Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 O,masz jej więcej?to ja poproszę,nawet jak bez głowy,oka i nogi;) Quote
Recommended Posts