Viz Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Super byl dzisiejszy trening! Milo mi bylo Was wszystkich poznac :) Pani Magdo prosze o e-mail to fotki rpzesle :loveu: Quote
zachraniarka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No ja też jestem bardzo zadowolona, że mogłam wymęczyć terriera :D Viz miło było Was poznać w realu, bardzo mi się podoba Twój Teddy. A na fotkach nie zaplątał się może gdzieś mój szorstek? Quote
Gosia_i_Luka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Nam też się baaaardzo podobało! :) Goranik - jeśli będziesz miała chwilkę, skrobnij mi na maila o Lukrze. :cool3: Viz - mi również miło było poznać, niestety tylko na cześć-cześć, ale mam nadzieję, że i mi dane będzie kiedyś pooglądać Teddy'ego w akcji. :) Quote
Viz Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ja tez mam taka nadzieje :D Jeszce tyle treningow przed nami ;) Fotki jzu wysylam :) Zachraniarko, zalapalyscie sie na dwoch fotach. Jedno gdzies tam ztylu idziecie, a drugie terrierek na kladce, z tymze jakosc zdjecia pozostawia wiele do zyczenia :shake: Quote
dog_master Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A ja mam wielka nadzieje, ze np. za 2 tygodnie tez bedziecie? :razz: Quote
Viz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ja bede na pewno, tyle ze my sie juz znamy :lol: Ale grupa w tym tygodniu byla super i nie bylo piszczacych zabawek nawet :razz: Quote
hanik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Hej Goranik:lol: Tutaj Hania z Figlem Tak sobie czytam ten wątek i tak sobie myślę, że też bym chciała. Może jeszcze nie teraz bo w weekendy mam szkołę i egzaminy za pasem. A potem Chcę się wybrać na 2 wystawy i pewnie zakończyć karierę wystawową bo Figlowi nie wyrosły zęby. To może bym się przerzuciła na agility. Na czas wakacji. Czy to możliwe? Quote
Vidge Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy ktoś jedzie z Gdańska na grupę początkującą w niedzielę?? Nie lubię za bardzo sama z psem skm jeździc:roll: Będę jechać z wrzeszcza. Quote
Sonika Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja jutro jade, jestem w grupie początkujacej i jade z Wrzeszcza :p z jakim bedziesz psiakiem i ile masz lat? (to tak z ciekawosci) Tylko nie wiem o ktorej sa jutrzejsze zajecia. Wyslalam smsa ale brak odpowiedzi :( Quote
Vidge Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Zajęcia są na 15.45,to tak jakby ktoś jeszcze nie wiedział,a Sonika masz pw Quote
goranik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 zadnego sms-a nie dostalam. poczatkujacy na 15:45 "starzy";-) na 17:30 do jutra Quote
amokk Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja wlasnie wyslalam pw.. Jak zwykle za pozno sie obudzilam a oczywiscie chcialabym zapewnic swojemu pieskowi troche zabawy!! :) Mam nadzieje ze jeszcze mozna sie dopisac :) Quote
Sonika Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Było bardzo fajnie, Lukas nawet ładnie cwiczył :razz: oczywiscie nie liczac kłatki, na ktora wszedł za 5 razem, ale tak sie zestresował u góry, ze na nic nie reagowal, nawet na smakołyki... Musialam go stamtad sciagnac :roll: Pierwszy raz znieruchomiał ze strachu :eviltong: głupol.. Quote
Gosia_i_Luka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Vidge, masz suuper suczkę! :loveu: Czy ona nie ma przypadkiem maliniaka we krwi? :loveu: Quote
Viz Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hejka!!! Dzisiaj miałam niemały problem z moim rozbrykanym jamnikiem, bo energii miał tyle, że go rozsadzało :lol: Cholera, Vidge Ty byłaś? :razz: Naprawde jestem slepa :shake: Quote
Sonika Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 była, była, kiedy płacilam ,stała z tyłu ze swoja czarna suczka :) Quote
Viz Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ehh no ladnie :shake: Ja dziś widziałam Ali (?) ze swoim terierkiem pieknym :loveu:, Ale z pudelkiem, Gosie z Luką, Iwonę z Gucią no i chyba to tyle :razz: Quote
amokk Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Czy wie ktos z tutaj obecnych czy mozna za tydzien przyjsc z pieskiem do grupy poczatkujacych? Nigdy nie bralam udzialu w agility.. a chcialabym bardzo sprobowac.. :) Quote
Sonika Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Mysle, ze tak. Napisz Pw do goranik ;) a ta dziewczyna z czarnym, kudłatym kundelkiem jest z dogomani? Quote
Viz Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Czarnym kudlatym kundelkiem? Hymmm... Zalezy o ktorym mowa :lol: Jelsi o taka niziutka, ,kudlata to to jest Gucia od Iwony. A Smyka Taruni to chyba znasz ;) Wszystko do Goranika. Ps. No i oczywiscie jeszce raz wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!!! Miłej imprezki urodzinowej. :evil_lol: Quote
Iwona. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sonika napisał(a):a ta dziewczyna z czarnym, kudłatym kundelkiem jest z dogomani? to chyba o nas mowa:cool: Quote
dog_master Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Grr a ja sie znow spoznilam, przez co z innej grupy nie widzialam nikogo... Quote
Viz Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hah czyli dobrze trafilam :cool1: Ala, ale musisz przyznac, ze poraz pierwszy udalo nam sie pogadac troszenke dluzej! :lol: Quote
Recommended Posts