Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja też jestem bardzo zadowolona, że mogłam wymęczyć terriera :D

Viz
miło było Was poznać w realu, bardzo mi się podoba Twój Teddy. A na fotkach nie zaplątał się może gdzieś mój szorstek?

Posted

Nam też się baaaardzo podobało! :) Goranik - jeśli będziesz miała chwilkę, skrobnij mi na maila o Lukrze. :cool3:

Viz - mi również miło było poznać, niestety tylko na cześć-cześć, ale mam nadzieję, że i mi dane będzie kiedyś pooglądać Teddy'ego w akcji. :)

Posted

Ja tez mam taka nadzieje :D Jeszce tyle treningow przed nami ;)

Fotki jzu wysylam :)

Zachraniarko, zalapalyscie sie na dwoch fotach. Jedno gdzies tam ztylu idziecie, a drugie terrierek na kladce, z tymze jakosc zdjecia pozostawia wiele do zyczenia :shake:

Posted

Hej Goranik:lol:
Tutaj Hania z Figlem
Tak sobie czytam ten wątek i tak sobie myślę, że też bym chciała.
Może jeszcze nie teraz bo w weekendy mam szkołę i egzaminy za pasem.
A potem Chcę się wybrać na 2 wystawy i pewnie zakończyć karierę wystawową bo Figlowi nie wyrosły zęby. To może bym się przerzuciła na agility. Na czas wakacji. Czy to możliwe?

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś jedzie z Gdańska na grupę początkującą w niedzielę??
Nie lubię za bardzo sama z psem skm jeździc:roll:
Będę jechać z wrzeszcza.

Posted

Ja jutro jade, jestem w grupie początkujacej i jade z Wrzeszcza :p
z jakim bedziesz psiakiem i ile masz lat? (to tak z ciekawosci)

Tylko nie wiem o ktorej sa jutrzejsze zajecia. Wyslalam smsa ale brak odpowiedzi :(

Posted

Ja wlasnie wyslalam pw.. Jak zwykle za pozno sie obudzilam a oczywiscie chcialabym zapewnic swojemu pieskowi troche zabawy!! :)
Mam nadzieje ze jeszcze mozna sie dopisac :)

Posted

Było bardzo fajnie, Lukas nawet ładnie cwiczył :razz: oczywiscie nie liczac kłatki, na ktora wszedł za 5 razem, ale tak sie zestresował u góry, ze na nic nie reagowal, nawet na smakołyki... Musialam go stamtad sciagnac :roll:
Pierwszy raz znieruchomiał ze strachu :eviltong:
głupol..

Posted

Hejka!!!

Dzisiaj miałam niemały problem z moim rozbrykanym jamnikiem, bo energii miał tyle, że go rozsadzało :lol:

Cholera, Vidge Ty byłaś? :razz: Naprawde jestem slepa :shake:

Posted

Ehh no ladnie :shake:
Ja dziś widziałam Ali (?) ze swoim terierkiem pieknym :loveu:, Ale z pudelkiem, Gosie z Luką, Iwonę z Gucią no i chyba to tyle :razz:

Posted

Czy wie ktos z tutaj obecnych czy mozna za tydzien przyjsc z pieskiem do grupy poczatkujacych?
Nigdy nie bralam udzialu w agility.. a chcialabym bardzo sprobowac.. :)

Posted

Czarnym kudlatym kundelkiem? Hymmm...

Zalezy o ktorym mowa :lol:
Jelsi o taka niziutka, ,kudlata to to jest Gucia od Iwony.
A Smyka Taruni to chyba znasz ;)

Wszystko do Goranika.

Ps. No i oczywiscie jeszce raz wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!!! Miłej imprezki urodzinowej. :evil_lol:

Posted

Hah czyli dobrze trafilam :cool1:

Ala, ale musisz przyznac, ze poraz pierwszy udalo nam sie pogadac troszenke dluzej! :lol: