Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Russ :lol:
Teren no nie jest za bardzo ogrodzony, ale jak pies ucieka to moze sprobujesz na poczatek na lince?

Co do "formalności" to wszystko z pania Magda :)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no wiesz ;) Ona jak gwizdne to wraca, więc o to sie nie martwię raczej :) Smaczki to pewnie cały plecak, he? Jakaś zabawka żeby ją nakręcić czy coś? Jak to jest? O rety, jakie pytania :shake:

Posted

Smaczkow nigdy nie za wiele :evil_lol: Woda dla psa i dla Ciebie :cool1: Pilka. Przydalaby sie saszetka na psie zarcie czy cos z latwym dostepem (woreczek w kieszeni to nie jest dobry pomysl.. :diabloti: )

Posted

Dzięki za rady :D Sashka tak się wczoraj na piłeczke nakręciła, że teraz do mnie piszczy :lol: Jakby chciała powiedzieć: "Daj piłke! No prooooosze, daj!"

No to ja czekam na odpowiedź odnośnie rozpoczęcia treningów :) Jesteśmy zwarte i gotowe fizycznie (z psychiką troszkę gorzej :shake:)

Posted

No ale Wasze psy się słuchają- moja czasem "głuchnie" :evil_lol: Mam nadzieję, że na torze jej się spodoba i nie będzie marudziła :diabloti: No i nareszcie się spotkamy Vizek (chyba, że Cie nie będzie) :-(

Posted

Teddy i Lupo tez nie sa idealni, czasem maja napady głuchoty. Teddy akurat przy piszczacej zabawce (chociaz jest juz o niebo lepiej!), a Lupo bo kocha psy :lol:
Mały się słucha, bo się jeszcze boi tego wielkiego świata :lol:

Będę, oczywiście będę z moim maleństwem :)

CHyba, ze to bedzie w ten sposob, ze szczeniaki najpeirw potem "nasza' grupa, nie wiem. Wtedy bym wziela cala trojke (o boze...) :lol:

Posted

No to są jakieś nadzieję, że będzie dobrze :p Tylko jeszcze kumpele musze zaciągnąć... Sashka chyba nawet nie wie w co ja Nas pakuję :evil_lol: Nareszcie poznam tych Twoich słynnych mężczyzn :diabloti:

Posted

Dobra, ja wskakuje na łózeczko :evil_lol: Sasi już tam chrapie- trzeba odespać 'wieczorny" spacer o północy przy śweitle księżyca... Ja też czekam na wieści :) Narazie :evil_lol:

Posted

No to widzę zaprawiona w boju :-o Hehe... Dobrze, że nie jest dużo większa- Sasi ma stracha przed dużymi :shake: Ale z niecierpliowścią czekamy na znak do działania :evil_lol:

Posted

Jeny, Marta, trzeci jamnik? :evil_lol:

A ja mam takie pytanie / propozycje: w zeszlym roku psiaki byly podzielone na grupy i zajecia sie zazebialy, czyli np. jedna grupa miala 13:00-15:00, a druga 14:30-16:30 - mozna by tak zrobic? By sie wtedy wiecej psiakow / Dogomaniakow poznalo :razz:

Posted

Ano trzeci :lol:
Tamten podzial byl fajny, chociaz jedno mnie martwi: obym nie byla w grupie z novą scotią :lol: :evil_lol: CHyba, ze Teddy naprawde przestanie patrzec na te piszczace pilki. Pod koniec osttanioego treningu bylo juz ok. Tfu tfu :lol:

Posted

dog_master napisał(a):
A ja mam takie pytanie / propozycje: w zeszlym roku psiaki byly podzielone na grupy i zajecia sie zazebialy, czyli np. jedna grupa miala 13:00-15:00, a druga 14:30-16:30 - mozna by tak zrobic? By sie wtedy wiecej psiakow / Dogomaniakow poznalo :razz:

Ale czy Magda wyrobi się tak, aby każdemu poświęcić maksimum swojej uwagi?? Bo tu chyba najważniejszy powinien być trening...
A poznać się możemy i po zajęciach. ;)

Posted

Viz napisał(a):
No to swietnie :)
Addyś ledwo ponad trawe wystaje, wiec narazie pewnie bedziemy "skakac" przez polozona tyczke, ale grunt to rozpoznanie na torze :lol:
Tylko jak z terminami?
Czy moglabym wziac raem z Teddym nastepnym razem i Lupusia na probe? Bo jeszcze nie sprawdzalam go na "naszym" torze, tlyko na tym swojej nieudolnej roboty :lol:
A kiedy ciwczy ta maliniaczka? To byśmy się z Adisiem tez przytargali... CHyba, ze razem ;)

Marta, zapisuje Cie na 17:30 z Twoimi 2 ma czy 3 ma psami?? bo nie do konca rozumiem z kim chcesz przyjsc daj znac!

Posted

Russelka napisał(a):
No dobra, to kiedy musiałabym zapłacić? Mogłabym po pierwszeych zajęciach? Albo tylko za pierwsze narazie zapłacić? I o której, jak, co musze mieć ze sobą itp. :p Mamuśka powiedziała: "A jeździj... Przynajmniej pies się uchacha" :eviltong: No więc? Co i jak mi ktoś powie? Jakieś specjalne wymagania od psa? Teren jest ogrodzony? (nie żeby Sasi miała uciekać, skadże...)

Placi sie z gory za dany miesiac.
Jesli sie dolacza w polowie miesiaca to za pol itd..
Musisz miec ze soba:
pilke lub inna zabawke - nie piszczaca
smyczke, smakolyki
Teren nie jest ogrodzony.
Daj znac jesli chcesz przyjsc to Cie wpisze na jakas konkretna godzine

Posted

szelk@ napisał(a):
Już się nie mogę doczekać zajęć :p Cała zima bez agility, teraz 2 razy też nie mogłam byc :roll: Ciekawe czy Smyk jeszcze cokolwiek pamieta.

smyk, czy mam Cie wpisac na ta niedziele?

Posted

dog_master napisał(a):
Jeny, Marta, trzeci jamnik? :evil_lol:

na razie nie za bardzo. pozniej pewnie tak jak nowi sie bardziej postaraja;)