Viz Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Russ :lol: Teren no nie jest za bardzo ogrodzony, ale jak pies ucieka to moze sprobujesz na poczatek na lince? Co do "formalności" to wszystko z pania Magda :) Quote
Russelka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie no wiesz ;) Ona jak gwizdne to wraca, więc o to sie nie martwię raczej :) Smaczki to pewnie cały plecak, he? Jakaś zabawka żeby ją nakręcić czy coś? Jak to jest? O rety, jakie pytania :shake: Quote
dog_master Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Smaczkow nigdy nie za wiele :evil_lol: Woda dla psa i dla Ciebie :cool1: Pilka. Przydalaby sie saszetka na psie zarcie czy cos z latwym dostepem (woreczek w kieszeni to nie jest dobry pomysl.. :diabloti: ) Quote
Russelka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Dzięki za rady :D Sashka tak się wczoraj na piłeczke nakręciła, że teraz do mnie piszczy :lol: Jakby chciała powiedzieć: "Daj piłke! No prooooosze, daj!" No to ja czekam na odpowiedź odnośnie rozpoczęcia treningów :) Jesteśmy zwarte i gotowe fizycznie (z psychiką troszkę gorzej :shake:) Quote
Viz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Russ to ma być zabawa i przyjemność, a nie stres :lol: Każdy kiedyś zaczynał, a agility baaaardzo zaraża :lol: Quote
Russelka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 No ale Wasze psy się słuchają- moja czasem "głuchnie" :evil_lol: Mam nadzieję, że na torze jej się spodoba i nie będzie marudziła :diabloti: No i nareszcie się spotkamy Vizek (chyba, że Cie nie będzie) :-( Quote
Viz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Teddy i Lupo tez nie sa idealni, czasem maja napady głuchoty. Teddy akurat przy piszczacej zabawce (chociaz jest juz o niebo lepiej!), a Lupo bo kocha psy :lol: Mały się słucha, bo się jeszcze boi tego wielkiego świata :lol: Będę, oczywiście będę z moim maleństwem :) CHyba, ze to bedzie w ten sposob, ze szczeniaki najpeirw potem "nasza' grupa, nie wiem. Wtedy bym wziela cala trojke (o boze...) :lol: Quote
Russelka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 No to są jakieś nadzieję, że będzie dobrze :p Tylko jeszcze kumpele musze zaciągnąć... Sashka chyba nawet nie wie w co ja Nas pakuję :evil_lol: Nareszcie poznam tych Twoich słynnych mężczyzn :diabloti: Quote
Viz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Hahaha i to jest najważniejsze :lol: No nic, czekamy na wieści od pani Magdy :) Quote
Russelka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Dobra, ja wskakuje na łózeczko :evil_lol: Sasi już tam chrapie- trzeba odespać 'wieczorny" spacer o północy przy śweitle księżyca... Ja też czekam na wieści :) Narazie :evil_lol: Quote
MonikaSz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 goranik napisał(a):oczywiscie! mamy juz 4-m-cznego maliniaczka A dokładnie maliniaczkę :razz: Quote
Russelka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 No to widzę zaprawiona w boju :-o Hehe... Dobrze, że nie jest dużo większa- Sasi ma stracha przed dużymi :shake: Ale z niecierpliowścią czekamy na znak do działania :evil_lol: Quote
asia&smyk Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Już się nie mogę doczekać zajęć :p Cała zima bez agility, teraz 2 razy też nie mogłam byc :roll: Ciekawe czy Smyk jeszcze cokolwiek pamieta. Quote
Viz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ale słodkosc ta maliniaczka :loveu: Tarunia Teddy pamietal to i Smyk bedzie pamietal :cool1: Quote
dog_master Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jeny, Marta, trzeci jamnik? :evil_lol: A ja mam takie pytanie / propozycje: w zeszlym roku psiaki byly podzielone na grupy i zajecia sie zazebialy, czyli np. jedna grupa miala 13:00-15:00, a druga 14:30-16:30 - mozna by tak zrobic? By sie wtedy wiecej psiakow / Dogomaniakow poznalo :razz: Quote
Viz Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ano trzeci :lol: Tamten podzial byl fajny, chociaz jedno mnie martwi: obym nie byla w grupie z novą scotią :lol: :evil_lol: CHyba, ze Teddy naprawde przestanie patrzec na te piszczace pilki. Pod koniec osttanioego treningu bylo juz ok. Tfu tfu :lol: Quote
Gosia_i_Luka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dog_master napisał(a):A ja mam takie pytanie / propozycje: w zeszlym roku psiaki byly podzielone na grupy i zajecia sie zazebialy, czyli np. jedna grupa miala 13:00-15:00, a druga 14:30-16:30 - mozna by tak zrobic? By sie wtedy wiecej psiakow / Dogomaniakow poznalo :razz: Ale czy Magda wyrobi się tak, aby każdemu poświęcić maksimum swojej uwagi?? Bo tu chyba najważniejszy powinien być trening... A poznać się możemy i po zajęciach. ;) Quote
goranik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Viz napisał(a):No to swietnie :) Addyś ledwo ponad trawe wystaje, wiec narazie pewnie bedziemy "skakac" przez polozona tyczke, ale grunt to rozpoznanie na torze :lol: Tylko jak z terminami? Czy moglabym wziac raem z Teddym nastepnym razem i Lupusia na probe? Bo jeszcze nie sprawdzalam go na "naszym" torze, tlyko na tym swojej nieudolnej roboty :lol: A kiedy ciwczy ta maliniaczka? To byśmy się z Adisiem tez przytargali... CHyba, ze razem ;) Marta, zapisuje Cie na 17:30 z Twoimi 2 ma czy 3 ma psami?? bo nie do konca rozumiem z kim chcesz przyjsc daj znac! Quote
goranik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Russelka napisał(a):No dobra, to kiedy musiałabym zapłacić? Mogłabym po pierwszeych zajęciach? Albo tylko za pierwsze narazie zapłacić? I o której, jak, co musze mieć ze sobą itp. :p Mamuśka powiedziała: "A jeździj... Przynajmniej pies się uchacha" :eviltong: No więc? Co i jak mi ktoś powie? Jakieś specjalne wymagania od psa? Teren jest ogrodzony? (nie żeby Sasi miała uciekać, skadże...) Placi sie z gory za dany miesiac. Jesli sie dolacza w polowie miesiaca to za pol itd.. Musisz miec ze soba: pilke lub inna zabawke - nie piszczaca smyczke, smakolyki Teren nie jest ogrodzony. Daj znac jesli chcesz przyjsc to Cie wpisze na jakas konkretna godzine Quote
goranik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 szelk@ napisał(a):Już się nie mogę doczekać zajęć :p Cała zima bez agility, teraz 2 razy też nie mogłam byc :roll: Ciekawe czy Smyk jeszcze cokolwiek pamieta. smyk, czy mam Cie wpisac na ta niedziele? Quote
goranik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 dog_master napisał(a):Jeny, Marta, trzeci jamnik? :evil_lol: A ja mam takie pytanie / propozycje: w zeszlym roku psiaki byly podzielone na grupy i zajecia sie zazebialy, czyli np. jedna grupa miala 13:00-15:00, a druga 14:30-16:30 - mozna by tak zrobic? By sie wtedy wiecej psiakow / Dogomaniakow poznalo :razz: na razie nie za bardzo. pozniej pewnie tak jak nowi sie bardziej postaraja;) Quote
Viz Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja chyba tylko z Lupem i Teddym, bo ciezko bedzie z cala trojk az do Gdyni dojechac... Jutro 17.30 trening? Quote
dog_master Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A Kubus chory... :( Ma angine, wiec nas nie bedzie... :shake: [SIZE="1"]41 stopni mial wczoraj Quote
Viz Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Uuu no to pryztul Kubusia od nas i oby zdrowial szybko! Quote
dog_master Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Dzieki :loveu: mam nadzieje, ze na nastepne zajecia bedzie juz zdrowy... Quote
Recommended Posts