Viz Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Marta, ty teraz juz bdziesz tez z maluchem przychodzic? Chyba nie :shake: Może raz psórbuje - porpostu zobaczyć czy faktycznie nie daje sobie rady. Ale pies powinien mie cjakies predyspozycje, a ten nei ma wlasciwie zadnych :shake: jest rokojarzony, przeszkody wogóle go nie interesują - najważniejsze są inne psy. I tak to mniej wiecej wyglada. Wiec jest tylko Teddy. ;) Co do należenia do związku kynologicznego to należę. A przynajmniej mam legitymację i płacę roczne składki :razz: jeśli chodzi o terminy to w poniedziełak 17.00, piątek 17.00 i sobota 17.00 mi pasują. Środa niestety nie o 11.00, bo mam w tym czasie lekcje :cool3: Quote
goranik Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 dog_master napisał(a):Ja w ZK jestem, ze wzgledu na jakies zawody czy cus. Ale mi o tą znajomą chodzi... Bo jak sie psu (czy wlascicielce :evil_lol: ) nie spodoba... jedyne co moge poradzic: niech przyjdzie bez psa i popatrzy z boku, wtedy zadecyduje czy chce sie zapisac czy nie. Pozdrawiam Quote
dog_master Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 zachraniarka napisał(a):Kurs obedience ruszył już w tym tygodniu, także dla zainteresowanych najwyższy czas na zapisy. Zajęcia odbywają się w: poniedziałek 17:00 lub środa 11:00 piątek 17:00 sobota 17:00 Zajęcia odbywają się na placu związkowym na ul. Spacerowej. Kurs trwa 3 miesiące i jest zakończony egzaminem. Koszt: 300 zł plus składka członkowska ZK Co to za kurs? Konkretnie np. pod klase 1 czy taki "ogolny" bardziej? Moze na nastepny bym poszla... ;) Quote
dog_master Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 goranik napisał(a):jedyne co moge poradzic: niech przyjdzie bez psa i popatrzy z boku, wtedy zadecyduje czy chce sie zapisac czy nie. Pozdrawiam OK :) W ogole jakas niezdecydowana jest, wiec ... zobaczymy, moze sie skusi :eviltong: Quote
zachraniarka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 dog_master napisał(a):Co to za kurs? Konkretnie np. pod klase 1 czy taki "ogolny" bardziej? Moze na nastepny bym poszla... ;) Na kursie jest indywidualne podejście do każdego psa. Regularnie są przeprowadzane testy sprawdzające poziom wyszkolenia. Jeżeli zerówka jest na bardzo dobrym poziomie przechodzi się do jedynki a z czasem do kolejnej klasy.. Quote
Russelka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Pomysł nam przypadł do gustu (mała zapozna się z innymi przeszkodami) :) To może szczeniole przychodziłyby troszkę później? Bo moja maleńka to pewnie zanudzi się stojąc w miejscu :) Jeszcze ostatnia rozmowa z mamą... I od przyszłego miesiąca mogłabym zacząć :evil_lol: Quote
Viz Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dzisiaj świetny, lajciwkoy trening :D Tylko po co ta ulewa? Teddy zjad, jeszcze na chwilę z nim wyszłąm i teraz śpi jak zabity :loveu: Pani Magdo skontaktuje sie z pania w sobote w sprawie niedzielnego treningu. Na sama propozycje, zebyn pojechala w sobote mama mało mnei wzorkiem nie zabiła... :roll: Quote
Rafka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Magda chce znowu chodzic z Rafką (baardzo utyła po ziemie) ale i z Harnasiem. Wolalabym przychodzic na plac Ani - moge wpasc w sobote? Quote
dog_master Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Viz napisał(a):Teddy zjad, jeszcze na chwilę z nim wyszłąm i teraz śpi jak zabity :loveu: A moj nadal lata, bawi sie i ani mysli spac :mad: :evil_lol: Quote
Viz Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 heh mojego czubusia rozwalała enegia na torze (co zreszta widzialas :evil_lol: ), ale wdomu postanowil dac mi fory i pojsc spac. :lol: Quote
sic! Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 goranik napisał(a):Dogshow - to Anna Garbacka. Do tej pory robilysmy agility razem. pozdrawiam goranik czyli że nie będzie już agility w Dogshow czy jak? Quote
goranik Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ad. zajec w te sobote dla nowych kursantow : godz. 16 dla kontynuujacych : godz 17:15 chetnych prosze o zapisywanie, bo na jedna godzine umawiam max. 5 psow. jesli ktos sie nie zapisze a przyjdzie to niestety nie bedzie mogl cwiczyc. wiec prosze pisac w sprawie zapisu na dogs@dogs.gd.pl pozdro Quote
Russelka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 I jak z tymi szczeniakami? Może lepiej poczekam :razz: Chociaż nie powiem... Podoba mi się ta perspektywa. Jakieś maluchy jeszcze biegają? Quote
Viz Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Pani Magdo wysłałąm e-maila w sprawie treningu weekendowego treningu. :) Quote
dog_master Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Russelka napisał(a):Jakieś maluchy jeszcze biegają? Maluchow "rozmiarowych" jest troche :razz: Np. jamnik Marty, york czy tez moj Kubus. A my w sobote oczywiscie bedziemy :cool1: Quote
Viz Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ale Russ chyba chodzilo o szczeniaki :) Ja tam nie widzialam szczeniakow, ale mozliwe, ze sa jakies :) Quote
Gosia_i_Luka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Będzie jeszcze szczylek suczka malinois. Quote
goranik Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Russelka napisał(a):I jak z tymi szczeniakami? Może lepiej poczekam :razz: Chociaż nie powiem... Podoba mi się ta perspektywa. Jakieś maluchy jeszcze biegają? a chcesz zaczac od tej soboty? daj mi znac na meila :dogs@dogs.gd.pl mozesz zaczynac tylko cie gdzies musze wrzucic:-) Quote
Sonika Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Niestety nie pojawilam sie na treningu, bo bylam chora :( Nie mialam jak napisac, bo niestety do dzisiaj nie mam neta w domu :roll: Mam nadzieje, ze na nastepnych zajeciach juz sie pojawie :p Quote
Viz Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Czy 5 meisiecnzy psiaczek moglby sprobowac chociaz zapoznac sie z torem? Jamniś szorstkowłosy króliczy ;) Np. z Sashka :razz: Quote
goranik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 oczywiscie! mamy juz 4-m-cznego maliniaczka Quote
Viz Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No to swietnie :) Addyś ledwo ponad trawe wystaje, wiec narazie pewnie bedziemy "skakac" przez polozona tyczke, ale grunt to rozpoznanie na torze :lol: Tylko jak z terminami? Czy moglabym wziac raem z Teddym nastepnym razem i Lupusia na probe? Bo jeszcze nie sprawdzalam go na "naszym" torze, tlyko na tym swojej nieudolnej roboty :lol: A kiedy ciwczy ta maliniaczka? To byśmy się z Adisiem tez przytargali... CHyba, ze razem ;) Quote
Russelka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No no :D Jesli mi suńki nie zagryzie to czemu nie :evil_lol: Żartowałam! Ale wtedy wyjdzie jakie my jesteśmy niedoświadczone... Buuuu :-( Ale kiedyś trzeba zacząć! Viz jak ja mam sie zmobilizować? Kiedy ten mój pies robi się okropny? Mam nadzieję, że agility nam troszke pomoże :shake: Quote
Viz Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Russ, przyjdz chociaz na probe! Zobaczysz jak mała bedzie sobie dawala rade :) To włąsnie t amoja krwiozercza bestyja, zwana Adim :cool1: http://img56.imageshack.us/img56/1710/p10100630mf.jpg Quote
Russelka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No dobra, to kiedy musiałabym zapłacić? Mogłabym po pierwszeych zajęciach? Albo tylko za pierwsze narazie zapłacić? I o której, jak, co musze mieć ze sobą itp. :p Mamuśka powiedziała: "A jeździj... Przynajmniej pies się uchacha" :eviltong: No więc? Co i jak mi ktoś powie? Jakieś specjalne wymagania od psa? Teren jest ogrodzony? (nie żeby Sasi miała uciekać, skadże...) Quote
Recommended Posts