sic! Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Eeeee Magda ale co się stało??????? A co z tym placem związkowym w Oliwie??? No kaman!! powiedz coś więcej! Quote
zachraniarka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Plac w Oliwie jest przygotowany do psich sportów- jest duży, wyrównany i ogrodzony. Cały czas pracujemy nad jego ulepszeniem, obecnie w trakcie budowy jest wiata. Tutaj zdjęcie z ostatniej niedzieli, gdzie widać jak praca wre- po prawej stronie widać zaś część placu i to jak się prezentuje: Od dawna też jesteśmy chętni do współpracy.. Quote
sic! Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zachraniarka nie widzę Ciebie na tym zdjęciu :lol: żartuję!! z tego co widać odwaliliście kawał niezłej roboty! Quote
Gosia_i_Luka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sic! napisał(a):zachraniarka nie widzę Ciebie na tym zdjęciu :lol: No jak to nie?? Czerwone spodenki. Widzisz? :p goranik - głowa do góry, coś wspólnymi siłami wymyślimy! Quote
zachraniarka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):No jak to nie?? Czerwone spodenki. Widzisz? :p ha ha ha :p mnie na zdjęciu nie ma, bo w tym czasie ciężko pracowałam na placu nad jakimś małym, włochatym, białym futrem :roll: sic! napisał(a):z tego co widać odwaliliście kawał niezłej roboty! i to jeszcze nie koniec :razz: Quote
sic! Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zachraniarka napisał(a): i to jeszcze nie koniec :razz: to zabrzmiało jak groźba :) no dopsz to jak skończycie daj znać koniecznie przyjadę obaczyć efekty, bo obraz tego placu, który mam w pamięci....:shake: A no i jak postawicie tor to daj znać jeszcze SZYBCIEJ :) Quote
zachraniarka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sic! napisał(a):no dopsz to jak skończycie daj znać koniecznie przyjadę obaczyć efekty, bo obraz tego placu, który mam w pamięci....:shake: zmienili się ludzie z komisji szkolenia zkwp zmienił się i plac :) a efekty można już oglądać- działają prężnie kluby obi i IPO, przedszkole dla małych smrodów i kursy PT kiedy skończymy to nie wiem, bo planów mamy duuuużo.. no wiesz jakieś jacuzi co by wskoczyć do po ciężkiej pracy z psem.. sauna.. łóżko fakira.. wyobraźnia nie zna granic :lol: Quote
Lambi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zachraniarka napisał(a): kiedy skończymy to nie wiem, bo planów mamy duuuużo.. no wiesz jakieś jacuzi co by wskoczyć do po ciężkiej pracy z psem.. sauna.. łóżko fakira.. wyobraźnia nie zna granic :lol: WOWOW:lol: nieźle, już nie mogę się doczekać jak po OBI będzie na nas czekał taki relaks:eviltong: jakby jeszcze znaleźli sie panowie z wielkimi wachlarzami to by było superowsko:evil_lol: Quote
sic! Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zachraniarka napisał(a):zmienili się ludzie z komisji szkolenia zkwp :) to wiem :) zachraniarka napisał(a):a efekty można już oglądać- działają prężnie kluby obi i IPO, przedszkole dla małych smrodów i kursy PT mi tu czegoś brakuje...hmmm niech pomyślę...to ta psia dysycyplina o trundej nazwie na "a" :) zachraniarka napisał(a):kiedy skończymy to nie wiem, bo planów mamy duuuużo.. no wiesz jakieś jacuzi co by wskoczyć do po ciężkiej pracy z psem.. sauna.. łóżko fakira.. wyobraźnia nie zna granic :lol: yhyhyhyhy apetyt mi się wyostrza!:evil_lol: Quote
Ali26762 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nie zaglądałam tydzień na ten topik, a tu takie zmiany... Magda, nie poddawaj się, tyle ludzi, tyle burków czeka z nadzieją, nos i uszy do góry! Zawsze jest jakieś wyjście, tutaj też na pewno! Trzymaj się mocno i informuj o zmianach na lepsze, na które wszyscy czekamy! Pozdrawiam od siebie i TZ-ta, od Deryśka przekazuję gorące lizy w czubek nosa :) Quote
hanik Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 No my oczywiście chcemy baaaardzo. I nie możemy się*doczekać:lol: Quote
Dropka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ojejjjjjjjjj....jestem też zasmucona.......a tak się cieszyłam że mam alternatywę dla mojej 8-letniej córeczki i naszych wspólnych,niesfornych Russelli,naprawdę baaaardzo nam się podobało a dla Magdy brawa za podejście do dzieci!!!!!!!!!!Czekam na info o wzowieniu treningów i nie dopuszczam myśli że takowe miałyby się nie odbywać,pozdrawiam Wszystkich serdecznie!!!! Quote
MonikaSz Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Goranik - czy coś może się wyjaśniło co do wynajęcia placu w Trójmieście ? Mój list pewnie przeczytałaś ... Szczerze mówiąc od wakacji mam coraz większą ochotę wybrać się na agility ... Chciałabym sprawdzić jak moja sunia hopkuje :razz: Quote
Sonika Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Juz chcialam wrocic spowrotem do treningow, a tu takie wiesci. :( :roll: Quote
goranik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 MonikaSz napisał(a):Goranik - czy coś może się wyjaśniło co do wynajęcia placu w Trójmieście ? Mój list pewnie przeczytałaś ... Szczerze mówiąc od wakacji mam coraz większą ochotę wybrać się na agility ... Chciałabym sprawdzić jak moja sunia hopkuje :razz: hej! tak przeczytalam. dziekuje za wszystkie listy. Niestety na razie z mojej strony nic sie nie zmienilo. a jesli juz to na gorzej... Tak wiec na mnie nie mozecie juz liczyc w najblizszym czasie. Mam problemy ze zdrowiem i nie wiem czy i kiedy wroce do agility. Quote
MonikaSz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Mam nadzieję, że nic poważnego ... Dużo dużo zdrówka życzę - musi być dobrze. Trzymaj się ciepło, a na tor jeszcze wrócisz ze swoimi sierściuchami. Trzymam mocno kciuki :bigok: Quote
hanik Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Magda Trzymaj sie mocno i nie dawaj sie chorobom :happy1: Quote
Viz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przyznam się szczerze, że bardzoi nam brakuje agility... Czy jest nadzieja jakaś, że w Gdańsku będzie możliwość poćwiczenia? :( Quote
Recommended Posts