goranik Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 hola napisał(a):hej! wyglada na to,że jeżeli treningi będą w soboty tak wcześnie jak ostatnio to ja też nie będę zbyt częstym gościem:/obejrzałam foty i ogromnie żałuję,że nas nie było!mam nadzieję że na następny się załapie!o której w najbliższą sobote? moze ci sie uda. zajecia beda: 12:30 - 13:40 - 2 nowe JRT + Figiel 13:40 - 14:40 - Teddy, Kubus, Smyk a dalej nie wiem czy ktos bedzie chetny czy nie Quote
hanik Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Nam jeszcze pasuje, Ale od pażdziernika im póżniej tym lepiej. Wtedy czasem urwę się z wykładów. Właśnie jestem w trakcie robienia przeszkód. Już mam prawie 5 stacjonat i koło. W następnym rzucie będzie slalom i tunel. A potem będę myślała co dalej. Jak będzie gotowe rzucę fotkami:p Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witam:)! Już dawno chciałam napisać, ale siakoś czasu nie mogłam znaleść:) Mam 2 jamniczki i chciałabym spróbować na agility z nimi. Narazie tylko z jednym pieskiem bo drugi jest za młody (najwyżej może jakieś zapoznanie z torem :cool3: ?) Napiszcie mi gdzie się spotykacie i ile to wogóle kosztuje? Czy mogłabym narazie przyjechać z moimi psiulkami i popatrzeć jak Wam idziei spróbować czy moje psy i ja się nadajemy? A tak ogólnie to czy ktoś z Gdańska chciałby się na jakiś spacerek z psiulkami spotkać? Mam 2 jamniczki długowłose królicze:) Pozdrawiam Marta, Neska i Trampek Demolka:) Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jeśli ktoś miałby ochote na spacer to zapraszam do przeczytania tego tematu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2128607#post2128607 Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 zajecia odbywaja sie w soboty. jedna lekcja kosztuje 15zl. pies musi byc po kursie posluszenstwa i zdrowy. pozdrawiam Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A czy kurs posłuszeństwa jest mocno wymagany? Sama uczyłam moją suczke i jest bardzo posłuszna. W jakim miejscu odbywają się spotkania? Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nesuniaaa napisał(a):A czy kurs posłuszeństwa jest mocno wymagany? Sama uczyłam moją suczke i jest bardzo posłuszna. W jakim miejscu odbywają się spotkania? tak posluszenstwo jest mocno wymagane:cool3: nie chcemy sytuacji kiedy psy uciekaja do siebie wzajemnie i rozpraszaja inne psy. Pies musi umiec wspolpracowac z panem przy obcych psach i w obcym miejscu. Musi umiec koncentrowac sie na panu i pracowac za smakolyki i pilke.to jest podstawa. Jesli Twoja suczka spelnia powyzsze wymagania to moze uczestniczyc w lekcjach. Zajecia odbywaja sie na placu za klifem w orlowie, na spoldzielczej. (za polem golfowym nowo powstalym) Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Myślę, że moja suczka spełnia te wymogi (na spacerach chodzi przy mojej nodze i żaden pies jej nie interesuje, smyczy używamy tylko wtedy jak ma cieczke:) ), ale nie wiem czy jej się spodoba agility. Dlatego chciałabym jeden raz na spróbowanie przyjechać. Dam odpowiedź w piątek czy będe napewno. Wytłumaczy mi ktoś jak tam dojechać w ogole? Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Myślę, że moja suczka spełnia te wymogi (na spacerach chodzi przy mojej nodze i żaden pies jej nie interesuje, smyczy używamy tylko wtedy jak ma cieczke:) ), ale nie wiem czy jej się spodoba agility. Dlatego chciałabym jeden raz na spróbowanie przyjechać. Dam odpowiedź w piątek czy będe napewno. Wytłumaczy mi ktoś jak tam dojechać w ogole? odpowiedz musisz dac w czwartek:-) jadac pociagiem wysiadasz na stacji Gdynia Orlowo i idziesz jak do klifu, idziesz wstecz w strone sopotu do stacji benzynowej Shell i za stacja po prawej stronie masz maly mostek (tory), przechodzisz pod nim na druga strone torow, idziesz prosto i widzisz juz pole golfowe (wielka zielona siatka) za ta siatka jest nasz plac (musisz obejsc) na placu stoi brazowy blaszany garaz. droga od stacji zajmuje okolo 10 minut. czekamy w takim razie na decyzje;-) Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A będzie może ktoś z Gdańska kolejką jechał? Chętnie sie z nim zabiore:) Jakich smakołyków używacie? Dam jutro 100% odpowiedz, narazie będziemy tak na 80% Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nesuniaaa napisał(a):A będzie może ktoś z Gdańska kolejką jechał? Chętnie sie z nim zabiore:) Jakich smakołyków używacie? Dam jutro 100% odpowiedz, narazie będziemy tak na 80% smakolyki napewno smaczne:lol: parowka , kielbaska, ciasteczka watrobkowe no i koniecznie pileczka lub inna zabawka za ktora pies umie pracowac:-) Quote
asia&smyk Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pies musi umiec wspolpracowac z panem przy obcych psach i w obcym miejscu. Musi umiec koncentrowac sie na panu i pracowac za smakolyki i pilke. Aha, fajnie... :evil_lol: Muszę to przekazać Smykowi. :shiny: :mad: W tą sobote bede, ale od pazdziernika nie wiem jak to z nami bedzie, bo bede miała w soboty tez inne zajecia. :) Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 szelk@ napisał(a): W tą sobote bede, ale od pazdziernika nie wiem jak to z nami bedzie, bo bede miała w soboty tez inne zajecia. :) jakos to moze poukladamy;-) Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 W sobote w ogole zobacze czy moja suczka to polubi i czy się nadaje, bo nie będe z nią na siłe trenowała:)Myśle, że mój drugi pies będzie bardziej chętny, ale on jeszcze za mały jest:) Quote
hanik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 To ja się*pochwalę moim kołem I jedną ze stacjonat Quote
hanik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dzięki Ciąg dalszy nastąpi Najgorzej będzie z tunelem. Mam sześć hula hop o średnicy 60 cm i materiał z castoramy z działu ogrodniczego ( nie pamiętam nazwy materiału). Trzeba pogłówkować, żeby to jakoś się trzymało. Quote
Lambi Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Lambi też by chciała poskikać w sobotę :lol: :lol: Quote
hola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 14.40 to nadal za wczesnie jak dla mnie:(szkoda... Quote
goranik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 hola napisał(a):14.40 to nadal za wczesnie jak dla mnie:(szkoda... spoko, jeszcze sa inni ludzie w te sobote, ty mozesz przyjsc na koncu;-) 15:40 bardziej pasuje? Quote
goranik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 prosze o kontakt pozostale osoby. bo chce ustalic plan, na razie wiem ze beda: 2 JRT, fox-Figiel, Teddy, Kubus, Smyk, Lambi (czy pasuje ci na 14:40?), kto jeszcze? prosze do popoludnia o potwierdzienie w celu podania wam planu Pozdrawiam Quote
Lambi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Lambi jak najbardziej pasuje 14.40 :lol: (zresztą każda godzina dla nas będzie dobra) Quote
hanik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Goranik A czy w sobotę 16 - stego ( wiem , że to odległe) też będzie można tak wcześnie. Bo się*okazalo, że mam imprezę rodzinną:roll: Quote
goranik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 hanik napisał(a):Goranik A czy w sobotę 16 - stego ( wiem , że to odległe) też będzie można tak wcześnie. Bo się*okazalo, że mam imprezę rodzinną:roll: raczej tak Quote
hanik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 goranik napisał(a):raczej tak O to super by było:sweetCyb: Quote
Recommended Posts