Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viz']tak BTW.
Goranik odpisałam Ci sms-a ale z internetu, bo nie mam na swojej komórce nic i nie wiem czy sms doszedł. W każdym razie zjawię się w sobotę, tylko jeszcze nie wiem o której mam być. :evil_lol:
doszedl. dzieki. czekam na sms-y od reszty i dam wam znac. ale napewno wczesniej niz zwykle. pierwsza grupa bedzie miala zajecia ok.13. dam znac jak plan jak dostane wszystkie potwierdzenia przybycia:evil_lol:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, no to czekam w takim razie na info :razz:
Goranik swoją drogą mam pewne pytanie, jeśli to tak można nazwac, ale to napiszę jak będziesz na gadu ;)

Posted

Viz napisał(a):
Oki, my się zjawimy. Tylko mam nadzieję, że Teddy ze Smykiem nic nie będą mieli do siebie, bo ostatnio nie było za dobrze... :shake:

i tak nie bedziecie cwiczyc razem na placu, tylko bedziecie sie wymieniac wiec nie bedzie problemu.
do waszej grupy dojdzie jeszcze matylda, wiec zajecia potrwaja do 15:00!
no chyba ze matylda zrezygnuje.
do zobaczenia!

Posted

goranik napisał(a):
plan na jutro:-)

12:30 - 13:40 - 2 nowe JRT + Figiel
13:40 - 14:40 - Teddy, Kubus, Smykniestety inni nie mogli
do zobaczenia!!

JRT beda na 100%, potwierdzalam SMS-em. Troche sie boimy, ale mam nadzieje damy rade. Przepisem na sukces maja byc watrobkowe ciasteczka. Okaze sie ...:evil_lol:

Posted

to zaczynam obiecane zdjecia wrzucac;-) szkoda ze bylo nas tak malo!

nasz kroliczek - KUBUS!!:loveu:

oto dzielny mysliciel SMYK!

Kubus

juuuuzzzz cie gonie!! czyli TEDDY:loveu:

najlepszy skoczek:evil_lol:

Posted

Kubuś

Teddy bieeeegnie!!!

o nie kolego!! tu masz sie zatrzymac:mad:

co dalej??

no i to na razie tyle, mam jeszcze drugie tyle, ale wrzuce pozniej bo i tak Was nie ma a ja musze wyjsc z moimi potffforami, bo się domagają:mad:

Posted

chyba powcinalo wszystkie posty i zdjecia ktore napisalam wczoraj wieczorem:flaming:

i juz teraz nie wiem czy wszyscy sobie fotki zdazliscie obejrzec i sciagnac czy mam znowu wstawiac

Posted

Goranik caly czas teraz beda treningi w sobote, a nie niedziele? :-(

Bo sprobowalabym wrocic na tor, zeby zobaczyc jak Lukas bedzie sobie radzil, ale od pazdziernika nie bedzie mi pasowal ten dzien :roll:

Posted

Piękne fotki :) Bardzo dziękuję :) Zdążyłam ściągnąć :multi: a jako, że się nawiązał wtedy temat Twoich psiaków to... ja chcę! ja chcę! :diabloti: (spróbować pofocić lub pobiegać czy cuś ;))

Posted

szelk@ napisał(a):
Ja niestety tylko je raz obejrzałam, ale zapisac już sobie nie zdążyłam. :-( :mad: Więc jakbyś mogła, to wstaw jeszcze raz. ;)

jak tylko znajde czas to wstawie, obiecuje

Posted

Sonika napisał(a):
Goranik caly czas teraz beda treningi w sobote, a nie niedziele? :-(

Bo sprobowalabym wrocic na tor, zeby zobaczyc jak Lukas bedzie sobie radzil, ale od pazdziernika nie bedzie mi pasowal ten dzien :roll:

no niestety niedziela odpada calkowicie. nie dam rady w niedziele.

Posted

hej! wyglada na to,że jeżeli treningi będą w soboty tak wcześnie jak ostatnio to ja też nie będę zbyt częstym gościem:/obejrzałam foty i ogromnie żałuję,że nas nie było!mam nadzieję że na następny się załapie!o której w najbliższą sobote?