goranik Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Viz']tak BTW. Goranik odpisałam Ci sms-a ale z internetu, bo nie mam na swojej komórce nic i nie wiem czy sms doszedł. W każdym razie zjawię się w sobotę, tylko jeszcze nie wiem o której mam być. :evil_lol: doszedl. dzieki. czekam na sms-y od reszty i dam wam znac. ale napewno wczesniej niz zwykle. pierwsza grupa bedzie miala zajecia ok.13. dam znac jak plan jak dostane wszystkie potwierdzenia przybycia:evil_lol: Quote
Viz Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ok, no to czekam w takim razie na info :razz: Goranik swoją drogą mam pewne pytanie, jeśli to tak można nazwac, ale to napiszę jak będziesz na gadu ;) Quote
goranik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 plan na jutro:-) 12:30 - 13:40 - 2 nowe JRT + Figiel 13:40 - 14:40 - Teddy, Kubus, Smykniestety inni nie mogli do zobaczenia!! Quote
Viz Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Oki, my się zjawimy. Tylko mam nadzieję, że Teddy ze Smykiem nic nie będą mieli do siebie, bo ostatnio nie było za dobrze... :shake: Quote
goranik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Viz napisał(a):Oki, my się zjawimy. Tylko mam nadzieję, że Teddy ze Smykiem nic nie będą mieli do siebie, bo ostatnio nie było za dobrze... :shake: i tak nie bedziecie cwiczyc razem na placu, tylko bedziecie sie wymieniac wiec nie bedzie problemu. do waszej grupy dojdzie jeszcze matylda, wiec zajecia potrwaja do 15:00! no chyba ze matylda zrezygnuje. do zobaczenia! Quote
Gosia_i_Luka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja mam jeszcze 10 dni robotnych, a potem będę już agilitować z Wami! :) Quote
goranik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Matyldy jednak nie bedzie, wiec zajecia potrwaja tak jak byly planowane. Quote
Tinuś Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 goranik napisał(a):plan na jutro:-) 12:30 - 13:40 - 2 nowe JRT + Figiel 13:40 - 14:40 - Teddy, Kubus, Smykniestety inni nie mogli do zobaczenia!! JRT beda na 100%, potwierdzalam SMS-em. Troche sie boimy, ale mam nadzieje damy rade. Przepisem na sukces maja byc watrobkowe ciasteczka. Okaze sie ...:evil_lol: Quote
Viz Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Trening był mega super :multi: I jeszcze raz dziękuję Goranik. Jutro się ostro zabieramy za ćwiczenia :evil_lol: Quote
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 to zaczynam obiecane zdjecia wrzucac;-) szkoda ze bylo nas tak malo! nasz kroliczek - KUBUS!!:loveu: oto dzielny mysliciel SMYK! Kubus juuuuzzzz cie gonie!! czyli TEDDY:loveu: najlepszy skoczek:evil_lol: Quote
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Kubuś dzielnie smiga po hustawce! i Teddy z wariackim blyskiem w oku:evil_lol: mysle ze Teddy doskonale Cie slyszy Marta!!:diabloti: Kubus Quote
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 piękny krolewicz Smyk ten wzrok:cool3: to na mysl o pilce :evil_lol: język w jedną, ucho w drugą:p Quote
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Kubuś ze swoim slicznym usmiechem:loveu: czarujący Smyk:lol: hymmm...no comments:evil_lol: Quote
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Kubuś Teddy bieeeegnie!!! o nie kolego!! tu masz sie zatrzymac:mad: co dalej?? no i to na razie tyle, mam jeszcze drugie tyle, ale wrzuce pozniej bo i tak Was nie ma a ja musze wyjsc z moimi potffforami, bo się domagają:mad: Quote
asia&smyk Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Trening był świetny, dziękuje(my). :lol: Fotki też super, a miny Teddiego nie do przebicia. :evil_lol: Prosimy o wiecej.:cool3: Quote
goranik Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 chyba powcinalo wszystkie posty i zdjecia ktore napisalam wczoraj wieczorem:flaming: i juz teraz nie wiem czy wszyscy sobie fotki zdazliscie obejrzec i sciagnac czy mam znowu wstawiac Quote
asia&smyk Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja niestety tylko je raz obejrzałam, ale zapisac już sobie nie zdążyłam. :-( :mad: Więc jakbyś mogła, to wstaw jeszcze raz. ;) Quote
Sonika Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Goranik caly czas teraz beda treningi w sobote, a nie niedziele? :-( Bo sprobowalabym wrocic na tor, zeby zobaczyc jak Lukas bedzie sobie radzil, ale od pazdziernika nie bedzie mi pasowal ten dzien :roll: Quote
dog_master Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Piękne fotki :) Bardzo dziękuję :) Zdążyłam ściągnąć :multi: a jako, że się nawiązał wtedy temat Twoich psiaków to... ja chcę! ja chcę! :diabloti: (spróbować pofocić lub pobiegać czy cuś ;)) Quote
goranik Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 szelk@ napisał(a):Ja niestety tylko je raz obejrzałam, ale zapisac już sobie nie zdążyłam. :-( :mad: Więc jakbyś mogła, to wstaw jeszcze raz. ;) jak tylko znajde czas to wstawie, obiecuje Quote
goranik Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Sonika napisał(a):Goranik caly czas teraz beda treningi w sobote, a nie niedziele? :-( Bo sprobowalabym wrocic na tor, zeby zobaczyc jak Lukas bedzie sobie radzil, ale od pazdziernika nie bedzie mi pasowal ten dzien :roll: no niestety niedziela odpada calkowicie. nie dam rady w niedziele. Quote
Viz Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ja na szczescie zdarzylam sobie wszystko zapisac. ;) Quote
hola Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 hej! wyglada na to,że jeżeli treningi będą w soboty tak wcześnie jak ostatnio to ja też nie będę zbyt częstym gościem:/obejrzałam foty i ogromnie żałuję,że nas nie było!mam nadzieję że na następny się załapie!o której w najbliższą sobote? Quote
Recommended Posts