Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sic!']Viz
gdzie co jak??nic nie wiem:) i jak wrażenia???

W lipcu, w Olsztynie po raz pierwszzy i jak do tej pory ostatni. :D
Dostaliśmy zaproszenie od SaJo, więc chętnie wystartowaliśmy i baaaardzo nam się podobało :loveu: Dwa przebiegi :cool3:
Szukamy jakiś następnych zawodów, ale większość niestety daleko :shake:

Posted

Trzeba się było zgłosić, ale jakoś przejęcie wystawą i startem sprawiło, że przez najbliższe dni nie miałam głowy na karku :evil_lol: Ale teraz będę dokładniej śledzić i może w końcu wystartujemy poraz drugi. :D

Posted

No, wróciłam i się do skakania zabieram :) Przede wszystkim życzę zdrówka :) i żeby zajęcia jak najszybciej się odbyły :razz: (kiedy?).

BTW jeżeli znajdę jakieś połączenie PKP, to do Bydgoszczy jadę :multi: nareszcie

Posted

Sic no całkiem niezłym pomyślem byłoby wybrać się do Bydgoszczy... Tylko my ciągle nie mamy opanowanego slalomu, zwłaszcza po takiej przerwie :shake:
No, ale byłoby fajnie się zjawić. Tylko pokombinuje z transportem :)
Alu, jest połączenie bezpośrednie z Bydgoszczą. :)

Posted

No pewnie że połączenie bezpośrednie jest:)
Odj z Gdyni 5:28 przyjazd do Bydzi 7:46

Viz
no to ćwiczcie - trening czyni mistrza hehehe!

Posted

Sic, gdzie mogę zgłosić Teddy'ego na te zawody? Podasz może linka? :razz:
I w jakich klasach unikniemy slalomu? Reszta jest ok. :evil_lol:

Posted

Viz
widzę że linka sama znalazlaś :D

Co do slalomu to nie ma go (chyba) w "0" ale macie przeciez jeszcze miesiąc- to i królik slalomu by się nauczył :lol:

Posted

Hymmm no klasę "0" to raczej już nie chcemy.
I popropszę mi jeszce wytłumaczyć czym różnią się poszczególne klasy (albo może przytoczyć link, co bym się dokształciła :lol: ), abym wiedziała gdzie gnojka mojego zgłosić :) :
Agility 0 - to juz wiem

Agility 1

Agility 2

Agility 3

Agility Open

Jumping 0

Jumping Open

Królik by się nauczył, gdyby tylko królik miał dostęp do slalomu. :roll: :diabloti:

Posted

Yyy no jakby Ci to....
A1 bo tam biegam ja :) są wszystkie przeszkody, ale tor jest ustawiony najłatwiej z tych wszytkich trzech (A1, A2, A3) i standardowy czas przebiegu, czyli taki w którym powinien się pies zmieścić coby nie dostać pkt karnych jest najdłuższy.
Potem jest tak, że musisz mieć trzy przebiegi z oceną doskonałą , żeby przejść do A2.
A resztę se doczytaj, ino nie wiem gdzie jest link, zara poszukam :D

Posted

My się zgłosimy do 0 i 1, albo do samej 1. :eviltong:
Zależy ile kasy za jeden przebieg, bo nic mi nie mówi co to te wpisowe (macie do czynienia z kompletnym tępakiem w tej dziedzinie :lol: ).

Posted

Viz
http://www.xtreme.dog.pl/
na tej stornie jest regulamin (co prawda tylko projekt) ale o klasach jest tam napisane i raczej się to nie zmieni

No wpisowe to jest właśnie opłata za zawody!:)

I nie chcę Cię martwić , ale możesz startować chyba tylko w jednej klasie:) ale to juz za trudny problem jak dla mnie-musisz pytac mądrzejszych

Jumping Open
to jest tor przez przeszkód strefowych :)
Masz tylko slalom, hopki, koło, tunele

Posted

Dzięki Sic!
No to tak.. zgłaszamy się do A1, agility open i jumping open. Ala, jestem Twoją dłużniczką :evil_lol:

A teraz z innej beczki....
Kto nam pożyczy slalom? :lol: :lol:

Posted

Viz
a co to za problem slalom????
kupujesz 12 kijów do szczotek, nabijasz z jednego końca gwoździe i wbijasz w ziemię :)

poza tym z tego co pamiętam w dogshow był taki właśnie slalom-może jeszcze mają??zapytaj

Posted

Dobra już mam dwa pomysły podsunięte... bambusy i kije do szczotek.
Ludzie będą się na mnie patrzeć jak na idiotkę, że z kijami do szczotek latam (mieszkam w bloku :lol: ), ale co tam :evil_lol: Musimy się z Teszonem postarać, żeby miał już slalom opanowany, bo nie widzi mi się mu ręką pokazywać. :mad:

Posted

tak BTW.
Goranik odpisałam Ci sms-a ale z internetu, bo nie mam na swojej komórce nic i nie wiem czy sms doszedł. W każdym razie zjawię się w sobotę, tylko jeszcze nie wiem o której mam być. :evil_lol: