Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej!

nie wiem czy stafik to sunia. dowiemy sie dzis:-)

W zwiazku z tym ze Asia od Smyka bedzie obowiazuje ten plan:
18:00 - 18:50 Luka i Staffik
18:50- 19:40 Stopa, Smyk
19:40-20:50 Kubus, Teddy,Matylda

Posted

oki, to jesli Vidge sie zdecyduje to bedzie zamiast Marty, a jesli nie to poprostu ostatnia grupa bedzie miala troche krocej

Wogole u nas jest burza. mam nadzieje ze przejdzie do 18:mad:

Posted

Magda mimo najszczerszych chęci nie będzie nas jednak na treningu. :-( Nie wiem jak teraz jest na placu, ale u mnie straszna ulewa i burza i nie było sensu jechać (Smyk podczas burzy kompletnie świruje, ostatnio jeszcze pół godziny po był kompletnie nieswój, a wtedy siedział cały czas w domu :shake: ).

Posted

Szelk@ - wydaje mi się, że info o nieobecności lepiej wysłać do Magdy smsem lub zadzwonić, zwłaszcza że o 18:29 była już od pół godziny na placu. :lol: ;)

W każdym bądź razie dziękujemy za jak zwykle fajski trening - mokry, z lekka deszczowy, śliski, ale bardzo fajski. :multi: A białej mokra trawa czy tym bardziej burza z grzmotami i piorunami nic a nic nie przeszkadzała. :-o :multi:

Posted

Goranik - czy przypadkiem w sobotę przed wystawą nie byłaś na terenie gdyńskiego stadionu do rugby ? Wydaje mi się, że przez chwilę nasze psiaki szalaly w najlepsze po trawie (taka ruda belgijka) :razz: Cudowny widok pędzących psów :loveu:

Posted

Szkoda - może kiedyś będą miały okazję poszaleć razem. A borderek był przesympatyczny, chociaż pańcia stała dosyć daleko jak do nas przyleciał się przywitać, a ja ślepota jestem :razz: A jak zawody ?