Sonika Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 śliczne zdjecia :razz: masz jeszcze jakies? wstawaj wszystkie :p Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Lucas w całej okazałości na przeszkodzie w pełnym pędzie:lol: dziś próbował swoich sił na nowej kładeczce:cool3: Kubuś szaleje na torze! Lucas chyba polubił nową kładkę? Teddy z pancią i przyjaciolką nasza torpeda wybiega z tunelu! nasz Kubus walczy z zimnem i deszczem;) Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kubus Teddy usiłujący wytlumaczyć panci ze po kladce sie zapindala a nie chodzi:evil_lol: prawda ze jestem piękny i mądry? - nasz piękny Lucas! jeden z czolowych lobuzów:lol: - Timon! jamnikuńcio - wariatuńcio:p a tu nasz nowy kolega - Lupus (dobrze zapamietalam?:oops: ) i jego pańcia - pełna poświęcen :evil_lol: Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pierwsze kroczki na kladeczce zalanej deszczem jak widac radzi sobie świetnie! Lucas - mysli czy zrobic slalom, czy moze sobie odpuscic:cool3: Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 maluteńki Lupusek:loveu: Lucas pieknie pokonuje kolo! i znow ten slalom;) Lupusek na hopce:razz: nasz szalejący golden speedmen:loveu: chyba widac jak dobrze sie bawimy :evil_lol: dziekuje wszystkim za mily deszczowy trening!! jestescie swietni. Do nastepnego! Quote
Sonika Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dziekujem bardzo za fotki :loveu: To, gdzie Lukas skacze przez koło jest poprostu cudowne :razz: :loveu: Moge sobie z tego avatar zrobic? Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pewnie ze mozesz:evil_lol: wiesz...ladnemu we wszystkim ladnie:cool3: Quote
dog_master Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ooo, jest moje malenstwo :loveu: Dziekujemy pieknie :) [SIZE="1"]A czy mozna fotki na bloga (co w podpisie) wstawic, podpisane oczywiscie? :oops: W ogole wszystkie super :) A jeszcze takie pytano: "jak" je robilas? Jaki czas, przyslona, fokus? Ja sie ucze focic i niiiic mi nie wychodzi ladnego ;( Quote
goranik Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='dog_master']Ooo, jest moje malenstwo :loveu: Dziekujemy pieknie :) A czy mozna fotki na bloga (co w podpisie) wstawic, podpisane oczywiscie? :oops: prosze:-) mozna, oczywiscie Quote
Viz Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czyli na stronke tez mozna wrzucic? I w galeryjke? :evil_lol: Fotki ge-nial-ne!!! :loveu: Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [LEFT]Sluchajcie[/LEFT] [LEFT]ze wzgledu na to ze ostatnio przez nasze lobuzy agilitowe :mad: zrobilo sie troche zamieszania... bo co niektore psy myla agility z ringiem:mad: [/LEFT] [LEFT]proponuje rozlozyc zajecia na 3 grupy, zeby bylo luzniej.[/LEFT] [LEFT]zajecia odbywalyby sie: I grupa - 15:00 - 16:30 II grupa - 16:30 - 18:00 III grupa - 18:00 - 19:30[/LEFT] [LEFT]i proponuje taki podział[/LEFT] [LEFT]I grupa: - Sol - Lucas - Smyk[/LEFT] [LEFT]II grupa - Gucia - Luka - Deryl[/LEFT] [LEFT]III grupa - Kubuś - Teddy,Lupus - Leśny - Jezzio[/LEFT] [LEFT]jak dojdzie ktos nowy to do I lub II grupy (bo ponoc 2 psy maja dolaczyc)[/LEFT] [LEFT]Co wy na taki sklad? prosze o komentarze. [/LEFT] Quote
Ali26762 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jestem za :) A fotki extra, żałuję, że nas nie było :( Quote
Ali26762 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Magda, czy jednym z tych nowych psów ma być beagle o imieniu Luka? Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ali26762 napisał(a):Magda, czy jednym z tych nowych psów ma być beagle o imieniu Luka? nic nie wiem o beagl-u Quote
Ali26762 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Acha. Ostatnio dałam namiary na Ciebie mojej sąsiadce. Ma młodą bigielkę, świeżo po kursie posłuszeństwa i zastanawia się co robić z psem dalej. Powinna się niebawem do Ciebie zgłosić, no chyba, że się rozmyśli. Quote
Viz Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No i ja już mówiłam o Kasi i małym munsterlanderku, czyli ona do pierwszej grupy tak jak planowałyśmy? :) Nam pasi taka grupa :cool3: Ala, my nierozłączne jesteśmy :lol: Quote
Sonika Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Który to jest pies Sol? :oops: A ten terier, Timon chyba, to do ktorej grupy? Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sonika napisał(a):Który to jest pies Sol? :oops: A ten terier, Timon chyba, to do ktorej grupy? Sol to urocza "czarna maliniaczka" :evil_lol: a Timon chyba na razie nie bedzie chodzil. Quote
Sonika Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Faktycznie, ja to nie mam pamieci to zapamietywania imion :oops: Mi tam jak najbardziej pasuje :) Quote
dog_master Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Viz napisał(a):Ala, my nierozłączne jesteśmy :lol: Hehe, bardzo dobrze :P A czy ktos z zeszlego roku bedzie chodzil...? Chodzila Rafka, Wera (oba ONy)... York Brutus cos przestal przychodzic... :/ A podzial ok :) Wazne, ze z jamniczkami :diabloti: i w lecie nie bedzie Kubusiowi goraco :razz: Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 dog_master napisał(a):Hehe, bardzo dobrze :P A czy ktos z zeszlego roku bedzie chodzil...? Chodzila Rafka, Wera (oba ONy)... York Brutus cos przestal przychodzic... :/ A podzial ok :) Wazne, ze z jamniczkami :diabloti: i w lecie nie bedzie Kubusiowi goraco :razz: Rafka - nie wiem Wera - nie zyje:-( Brutek - chyba zrezygnowali ze wzgledu na ucieczki a podzial : nie tylko z jamniczkami:diabloti: jeszcze z borderkiem:angryy: Quote
asia&smyk Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No cóż... Podział na grupy, jeśli chodzi o psy, to może byc (chociaż Sol też za Smykiem nie przepada ). Ale jeśli chodzi o godziny, to mi niestety nie pasuje. Jak dla mnie to im pozniej, tym lepiej, a na 15 na pewno nie bede w stanie dojezdzac :shake:. Więc prosiłabym o jakas zmiane ;) Quote
Viz Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Magda od Mikiego zarzeka mi sie na gadu, ze przyjedzie niedlugo, wiec znowu bedzie przyjezdzac CHYBA :razz: No i wiadomo Kasia z Busterem (m. munsterlander) I znowu bedzie zamieszanie kto bedzie w jakiej grupie :roll: :lol: Nam jak mowie wlasciwie kazda godzina pasuje, bo jestesmy w stanie sie poswiecic :cool1: Chocia znie ukrywam, ze im pozniej tym fajniej, ze wzgledu na psa :) Wieczorem już troche chlodniej ;) No, ale to juz zostawiam Goranikowi :) "goranik" napisał(a):nie tylko z jamniczkami:diabloti: jeszcze z borderkiem:angryy: No to grupa jak marzenie :evil_lol: Lupuś wreszcie bedzie miał dla siebie kompana :D Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='szelk@']No cóż... Podział na grupy, jeśli chodzi o psy, to może byc (chociaż Sol też za Smykiem nie przepada ). Ale jeśli chodzi o godziny, to mi niestety nie pasuje. Jak dla mnie to im pozniej, tym lepiej, a na 15 na pewno nie bede w stanie dojezdzac :shake:. Więc prosiłabym o jakas zmiane ;) no niestety musze tak podzielic zeby Deryl, Lesny i Smyk nie byly razem. bedziecie i tak sie wymieniac na torze wiec nie bedzie tak zle. czy pasowaloby ci tak? I grupa: 15:00 - 16:30 - Gucia - Luka - Deryl II grupa 16:30 - 18:00 - Sol - Lucas - Smyk III grupa 18:00 - 19:30 - Kubuś - Teddy,Lupus - Leśny - Jezzio Quote
goranik Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Viz napisał(a): No to grupa jak marzenie :evil_lol: Lupuś wreszcie bedzie miał dla siebie kompana :D :evil_lol: :evil_lol: to dopiero bedzie zabawa :diabloti: bedziemy sie scigac:evil_lol: Quote
Recommended Posts