Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekuje wszystkim za gratulacje!

Frisio juz sie czuje dobrze, mysle ze szybko mu sie goi bo juz nosi pilke;)
jutro wracamy do kochanego trojmiasta i jedziemy na jego ulubiony trening.

musimy zaczac koniecznie sie gdzies umawiac poza agility na frisbee:diabloti:

myslcie gdzie jest duuza przestrzen. jakis park gdzie jest skoszona trawa, duuzo miejsca (nasz plac troche za maly).

musimy sie zebrac i cwiczyc!

jak wroce to cos pomyslimy. do zobaczenia w 3miescie!

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam taki jeden fajny placyk :razz:

Tyle, że to niedaleko mnie.
Dosyć spore pole ze skoszoną trawą, nie czesto chodza tamtedy ludzie...

A i jest staw mały ;)

Granica Gdańsk Zaspa/Gdańsk Brzeźno (przy rozpoczęciu alejek do mola, od strony Szpitala ;) )

Posted

zachraniarka napisał(a):
Także nie marudzić, tylko ćwiczyć. Być może jak macie chęć- możemy się razu pewnego spotkać w parku we Wrzeszczu- z Gosią od Luki znalazłyśmy fajne miejsce.. Popatrzymy sobie wzajemnie na naszą pracę, powytykamy sobie błędy :evil_lol: i od razu wpadnie troche pomysłów do głowy jak ćwiczyć. Prawda Gosia?

Ja jestem ZA zawsze i wszędzie! :cool3: A placyk naprawdę fajny - a jakie cudne rozproszenia! :loveu: Jak tam ostatnio ćwiczyłyśmy było słychać koncert, jakieś karetki, tramwaje, wracających z Lechii (ekhm)kibiców :evil_lol: ,samochody, motory, przechodzili ludzie z psami, psy szczekały, do tego powrót jakiejś wycieczki niedaleko - wielkie wypakowywanie z autokaru łącznie ze śpiewaniem STO LAT! :lol: Lepszych warunków nie można sobie wymarzyć! :multi:

Posted

zachraniarka napisał(a):
A to czemu??
Po takim debiucie na gdańskiej wystawie- takie wnioski ?? :shake:

Do PT nam wiele brakuje, aport cwicze od niewiadomo kiedy... Nie no, moze sie na tyle przygotujemy, zeby wystartowac ;) BTW w lutym na obi bylam przygotowana na detke, tylko nie wiedzialam, przy ktorym cwiczeniu ;] W ogole szok, ze tak mi pieknie cwiczyl :evil_lol: Nie wiem, jakos za duza loteria jest w przewidywaniu tego psa... raz bedzie pieknie cwiczyl, a innym razem udaje gluchego... Wole byc pesymistka/realistka :oops:

zachraniarka napisał(a):
Ja mojego starszego psa do zawodów w obi przygotowywałam kiedy miał skończone 7 lat :roll:

Uff a myślalam, ze to mój już dziadkiem niedlugo zostanie ;) w czerwcu 7 lat konczy...

Jakby nie patrzec, czy to obi, czy frisbee, bardzo chetnie tez sie dolaczymy :) A gdzie to nie mam pomyslow... Ja chodze na szkolne boisko ;] albo łąkę pod lasem, ale ŁĄKĘ, czyli pólmetrowe zielsko :mad: Ale przy Multikinie / polibudzie / akademii jest wiekszy park, przy Uniwerku / Mediamarkt tez troszke zieleni mamy...

Posted

dog_master napisał(a):
Ale przy Multikinie / polibudzie / akademii jest wiekszy park

I tam ostatnio z Gosią troszku poćwiczyłyśmy posłuszność..

A co do dziadków to nie porównuj 7letniego laba do małego pudelka.. Kubuś energii i zapału ma tyle co nie jeden młodzik- na zawodach zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie :D

Co do placu to do powyższych propozycji dorzucam plac związkowy- już wyrównany :multi:

Posted

OK, dziewczyny, to kiedy się umawiamy?? Bo będziemy odwlekać i odwlekać, a najlepiej takie pomysły realizować od razu. :lol: Ja obstaję za tym placykiem we Wrzeszczu. Pasuje mi ten tydzień, bo potem zaczynam ryjonko do egzaminu...

Posted

Mi tam placyk we Wrzeszczu moze pasowac ;)

Co do dni tygodnia to sobote bede w schronisku, ale popoludniu sprobowalabym sie wyrobic ;)
Niedziela? Mialam plany, bo pamietam, ale chwilowo skleroza. No i chcialabym sie z chlopakiem spotkac na dluzej..

Ale ten piatek?
Chyba duzo osob ma wolny :)

A w tgodniu to najbardziej pasi mi wtorek, czwartek i piątek. - tu mam treningi na rano.
Z kolei w pozostale dni tygodnia mam treningi recznej popoludniu, wiec nie badzo mialabym czas i sily...

No, ale Wy juz ustalcie :)

Posted

Mi pasuje dzisiaj ;) , jutro do 14 (z tym że na 11 mamy trening obi), czwartek do 14, piątek cały (obi mamy na 18 ), weekend raczej nie...

Dog_master - czy jest możliwe, abym Cię przed chwilą widziała przy Okazie? :p Mieszkasz gdzieś w tych okolicach??

Posted

Polna niestety nie, pisalam pare postów temu :(

Gosiu, no ja dzis juz sie nie pisze, bo mam troche do zrobienia ze spraw edukacyjnych, a i pogoda nienajciekawsza sie zapowiada :razz:

Jakby co, piszcie jakis nny termin, postaram sie dopasowac ;)

Posted

Na 100% to musialam byc ja :evil_lol: , bo skonczylam dzis o 13:45, a przy Okazie wysiadam, ok. 14 - mieszkam na polankach, naprzeciw bloku, miedzy cukiernia / biurem Horn a meczetem :razz:

Hmm... dzis fryzjerek (moj :P), jutro odbieram aparat, musze byc na morenie :shake:, czwartek moge od 15, eh piatek od 17-18 dopiero mniej wiecej, sobote mam caaala wolna, a w niedziele tylko agility...

No nic, postaram sie piatek jak najszybciej zalatwic (umowilam sie z kolezanka niewidziana od kilku miesiecy, nie moge przelozyc...)

Posted

No proszę, w takim razie mieszkamy od siebie w odległości jednego przystanku. ;) Jeśli będziesz miała kiedyś ochotę na spacerek, daj znać, białej przyda się taki mały koleżka. :lol: Możemy się umówić np. na polku przy Okazie - bardzo często tam chodzę. Albo na piaskowym boisku przy LO IX - jestem tam praktycznie codziennie. :)

W piątek, jak Zach, mogę tylko do 17, bo na 18 mamy obi...

Posted

O, super :) mozemy sie przy okazji w Okazie, na tym zielowym, spotkac :) Moj nie opusci jej na krok :diabloti: Tylko jakim cudem Białaski ;) nigdy nie spotkalam :shake:

Marta, co Ty trenujesz? :>

Posted

Ja i Teddy (I Lupuś) często szukamy kompanów do spacerów, więc czy ktoś byłby tak łąskaw i objaśnił nam gdzie dokładnie się spotykacie i na jakiej dzielnicy mieszkacie?
ja na Zaspie, blisko SKM-ki :lol:

Ala, trenuje pilke reczna ;)

Choc do tego trzeba dodac siatkówkę, piłkę nożną... :lol:

Piątek mi pasi i już rezerwuje :cool3:

Posted

dog_master - no widzisz, a my dobrą godzinę ćwiczyłyśmy, na dodatek były super rozproszenia w postaci 3 chłopaków grających w piłkę po drugiej stronie boiska. :) Aha, załapałyśmy się nawet na deszczyk. :lol:

Plac, na którym planowane jest piątkowe spotkanie znajduje się jeden przystanek przed Operą (od strony Wrzeszcza). Jeśli jedzie się w stronę Gdańska Głównego i wysiądzie się na tym przystanku, trzeba iść na prawo, przejść przez ulicę i iść alejką na wprost. Na końcu alejki, po lewej, znajduje się ów placyk. :)