Russelka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Kurcze to ja już nie wiem :( Chyba mama zadzwoni do zarządu :placz: Ja chcę na agility :shake: Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gosia mi teraz raz kazał kupić dla Teddka, mimo, ze był na rękach. Najlepiej wejść na stronę SKM i przestudiować regulamin, bo pracownicy SKM bardzo różnie do niego podchodzą, każdy inaczej przestrzega :roll: Quote
dog_master Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja kilka razy jechalam z Kubusiem kolejka, kupowalam (pewnie zle...) zwykly ulgowy, Kubus byl na rekach, bez kaganca ;] Ale zadna kontrola mi sie nie natrafila. Wiem, ze na dluzsze trasy (nie SkM) trza miec kaganiec, klate i zgode wspolpasazerow z przedzialu, ale tez nie wiem, jak to z biletem jest... Russelka, jakby Twoja mama dzwonila, to prosze powiedz, jak to sie powinno kupowac/ jezdzic / placic... BTW czy do Parku Oliwskiego mozna z psami? :oops: Quote
Russelka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Jeśli na smyczy to tak :razz: Ja chcę na agility :evil_lol: Quote
zachraniarka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='dog_master']Na psysportowe.pl/forum jest raport GKSP i m.in. taki kalendarzyk: http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=208 z ktorego wynika, ze 1 lipca (i nie tylko :P) maja byc zawody :multi: Nic wiecej nie wiem... 1 lipca i 25 listopada rzeczywiście odbędą się w Gdańsku zawody obi. Zawody będą rozgrywane w klasach 0 i 1, ilość zawodników ograniczona. Jak już będziemy znać więcej info to ogłosimy termin zgłoszenia i całą resztę. Natomiast 12,13 sierpnia odbędą się zawody PT w ramach Pucharu Polski oraz zawody obi prawdopodobnie wszystkich klas. Quote
dog_master Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :multi: :multi: :multi: To my sie juz z gory na wszystkie (oprocz PT, chyba nie zdazymy aportu nauczyc :shake:) zglaszamy :evil_lol: Super :multi: BTW czy ten sierpien to moze na sopockim hipodromie, podczas wystawy? :razz: Quote
zachraniarka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 dog_master napisał(a):BTW czy ten sierpien to moze na sopockim hipodromie, podczas wystawy? :razz: Tak jest :D Quote
dog_master Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Nie no, lepiej byc nie moglo :loveu: [SIZE="1"]byle do wakacji, byle do wakacji... Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Zachraniarko super, ze beda zaowdy podczas wystawy :) Szkoda tlyko, ze i tak nie wystartujemy :oops: Russ, kazdy jzu chce na agility :loveu: Quote
dog_master Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Viz napisał(a):Szkoda tlyko, ze i tak nie wystartujemy :oops: Why? :roll: Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ala, dla pewnosci mojej odpowiedzi prosze podaj mi jakie beda komendy itp.podczas zawodow w Sopocie :lol: Quote
dog_master Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 zachraniarka napisał(a):Natomiast 12,13 sierpnia odbędą się zawody PT w ramach Pucharu Polski oraz zawody obi prawdopodobnie wszystkich klas. Na PT sama nie wiem ;] Mam ogolny jakis regulamin zawodow PT (nie mppt), a na obi...: obedience.prv.pl napisał(a): 1. Socjalizacja 2. Pozostawianie psa w pozycji WARUJ lub SIAD (1 min) 3. Chodzenie przy nodze na smyczy 4. Przywołanie do nogi 5. Skok przez przeszkodę 6. Wykonywanie komend (SIAD, WARUJ) Quote
asia&smyk Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 O własnie, dołączam sie do pytania Oli :razz: Quote
Russelka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A ja mam pytanko inne: kiedy treningi będą w Oliwie? Bo jakoś do Gdyni mama mnie nie chce puszczać :mad: Tylko niech mi ktoś powie: dla Sashki cały czy ulgowy? I jak ulgowy to jaka zniżka? :evil_lol: Quote
goranik Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Sonika napisał(a):Było wczoraj agility? zapominalscy:cool3: przeciez mowilam kilkanascie razy ze 21 treningu nie bedzie. bylam na zawodach frisbee w bytomiu z jeziem i reszta. Dlatego wlasnie przekladalismy na wtorek (tyle ze deszcz nam przeszkodzil) Tak wiec do zobaczenia w niedziele 28 na razie jeszcze jestem w Warszawie. w niedziele umowimy sie jakos zeby odrobic ten deszczowy wtorek:p Quote
Viz Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Na obiednece to my bysmy wtedy chetnie sie zapisali, a na PT bardzo ladnie prosze, aby ktos napisal :lol: Goranik jak zwykle skromna i nie napisala jak poszlo, a ja jestem ciekawa :p Asiu (szelka) chciałam Ci odpowiedzieć na sms-a, ale mam 6 gr na koncie :( A my na IAL ni ejedziemy w koncu... Rodzice się wkurzyli na mnie po pewnej eeeee mojej akcji i stwierdizli, ze nie ma mowy, abym jechala :roll: Za to dzieki uprzejmosci SaJo moze wystartujemy gdzie indziej :evil_lol: Quote
Gosia_i_Luka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Viz']Na obiednece to my bysmy wtedy chetnie sie zapisali, a na PT bardzo ladnie prosze, aby ktos napisal :lol: Viz, chodzi Ci o regulamin PT? Zajrzyj może Tutaj Quote
Viz Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dzieki bardzo !! Ja to ofiara jestem, nie moge nawet sama wyszukac... :oops: :oops: :oops: Tu moze byc maly klopot, bo Teddy nie bardzo bez smyczy równa - nie uczylam go tego :roll: CHyba ze do sierpnia sie wyuczymy ;) Quote
goranik Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Viz napisał(a): Goranik jak zwykle skromna i nie napisala jak poszlo, a ja jestem ciekawa :p :evil_lol: po wielu przygodach dotarlam do Bytomia ( Frisco kopniety przz konia, skonczylo sie na wyrywaniu zeba pod narkoza:shake: ), Jezzio w hotelu w nocy zjadl 3-dniowa porcje karmy, ktora ukrad z torby Wandy od Jinxa:evil_lol: , udalo nam sie z Jezziem zdobyc II miejsce w Young Dog Frisbee i II miejsce w minidistansie kobiet. Frisia wycofalam generalnie ze wszystkiego , zostawilam mu tylko minidistans ale zdobyl dopiero 8 miejsce. Moze nastepnym razem pojdzie mu lepiej. Quote
Viz Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 "Frisco kopniety przz konia, skonczylo sie na wyrywaniu zeba pod narkoza:shake:" Ehh biedactwo :-( Ale już się duzo lepiej czuje? :razz: I gratulacje dla Jezzia, super się mały zdolniacha spisał ! :multi: :loveu: Quote
dog_master Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gratulacje :multi: [SIZE="1"]A moze jakies fotki...? Gosiu, zawody PT rozgrywane sa wedlug zwyklego regulaminu? Eh nawet jesli, to my i tak sie nie nadajemy... (aport, bieganie na komende, badanie zebow...) [SIZE="1"]Zdawalismy PT po staremu, ponad 5 lat temu... Marta, szkoda, ze nie jedziecie... A gdzie indziej wystartujecie? :razz: Quote
Gosia_i_Luka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Magda, gratulacje!! :multi: dog_master - z tego, co się orietnuję, są to zawody PT, a nie MPPT. Quote
zachraniarka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='dog_master']Eh nawet jesli, to my i tak sie nie nadajemy... A to czemu?? Po takim debiucie na gdańskiej wystawie- takie wnioski ?? :shake: W ogóle strasznie marudzicie- ten nie chodzi bez smyczy, ten nie aportuje.. no a od czego są treningi? Chyba właśnie po to by psa nauczyć tego i owego. I nigdy nie jest na to za późno! Ja mojego starszego psa do zawodów w obi przygotowywałam kiedy miał skończone 7 lat :roll: Także nie marudzić, tylko ćwiczyć. Być może jak macie chęć- możemy się razu pewnego spotkać w parku we Wrzeszczu- z Gosią od Luki znalazłyśmy fajne miejsce.. Popatrzymy sobie wzajemnie na naszą pracę, powytykamy sobie błędy :evil_lol: i od razu wpadnie troche pomysłów do głowy jak ćwiczyć. Prawda Gosia? [quote name='Gosia i Lukierek']z tego, co się orietnuję, są to zawody PT, a nie MPPT. Tak jest :D goranik jeszcze raz wielkie gratulacje!! I buziaki dla mojego ulubionego pięknisia i zwycięskiej "kury" :lol: ;) Quote
Recommended Posts