Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

goranik napisał(a):
od razu mam pytnie nr 2
jako ze w przyszly tydzien jest wystawa w sopocie na ktorej chce byc i zajec nie bedzie, tak wiec wpadlam na pomysl, ze dla chetnych moge zrobic zajecia w tą niedziele za przyszłą sobote. Co wy na to?
i kto bylby chetny?

IMHO super :loveu:

goranik napisał(a):
no na Ciebie to wiem ze zawsze moge liczyc :evil_lol:
Ciebie juz zapisuje bez pytania zawsze:loveu:

Mnie nie będzie 19. i 26. ;) (wyjezdzam 17-30)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goranik napisał(a):
od razu mam pytnie nr 2
jako ze w przyszly tydzien jest wystawa w sopocie na ktorej chce byc i zajec nie bedzie, tak wiec wpadlam na pomysl, ze dla chetnych moge zrobic zajecia w tą niedziele za przyszłą sobote. Co wy na to?
i kto bylby chetny?

w tą niedzielę, czyli dla pewności pytam - 6 sierpnia?

jutro będziemy, na 6 możemy też się zapisać ;)

Posted

zajecia 5 sierpnia - SOBOTA

17:00 - Kubuś, Stopa
18:00 - Lambi i nowy fox
18:45 - Sol, Buster

Niedziela - tak, 6 sierpnia
na razie zgosily sie tylko dwa psy:cool1:
zobacvzymy jutro po zajeciach i podejmiemy decyzje.

do jutra! zabierzcie kurtki przeciwdeszczowe:cool3:

Posted

Informuję, że możemy być dopiero w weekend 26-27.08 na agility ;) W domku trochę ćwiczyłam z Busterem odsyłanie na przeszkody (i już mu bardzo dobrze idzie w naszych ogródkowych warunkach!) Kliker poszedł w ruch :D btw nie wiem, czy Buster wie o co chodzi z tym klikaniem, no ale to szczegół tylko :D przy okazji zapraszam tutaj www.gingerbread.fotolog.pl zdjęcia Busterka w akcji :cool3:

Posted

w ten weekend i tak nie ma zajec bo jest wystawa.
a co do Bustera, zdjecia fajne! Tylko ja bym sie bardzo bala zeby moj pies skakal przez ta przeszkode. jest bardzo niebezpieczna, ma dosc male rozstawienie i takie ostre te konce. nie boisz sie ze on sie na to nabije?
troche to za wysokie.

Posted

sic! napisał(a):
A w którym??

My akurat kupiliśmy we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej. Ale myślę, że wszędzie są. Jak kupowalam było jeszcze bardzo dużo.

Posted

goranik napisał(a):
w ten weekend i tak nie ma zajec bo jest wystawa.
a co do Bustera, zdjecia fajne! Tylko ja bym sie bardzo bala zeby moj pies skakal przez ta przeszkode. jest bardzo niebezpieczna, ma dosc male rozstawienie i takie ostre te konce. nie boisz sie ze on sie na to nabije?
troche to za wysokie.

rozstaw mogę zrobić dowolny właściwie, tylko wolę ta tej wysokości, którą ma rzeczywiście przeskoczyć zawiesić czy położyć coś widocznego w miarę, chociaż to i tak słabo widać. końce ostre nie są, to są puste rurki :D przeszkoda jest zrobiona z zestawu do badmintona (te białe rurki pionowe) i gumy do skakania (żeby pies nie przebiegał pod, tylko skakał) i plastikowego, giętkiego pręcika. łatwo się rozpada w razie czego :cool3: jest rozstawiona tak węziutko, bo właśnie ten pręcik jest krótki, a nie mam pomysłu, co by tam innego wsadzić. (bo sama guma słabo widoczna jest) o właśnie widzę w pokoju jeszcze jeden taki długi pręcik, to bedę teraz z tym ćwiczyć ;) wczoraj zrobiłam podwójny rozstawtej przeszkody.

Posted

Kaja & Buster napisał(a):
ale ten ogródek to tylko to, co widać na zdjęciu, czy jest coś jeszcze? (bo ja myślałam, że to tylko niewielki fragment :lol: takie to sprawiało wrażenie ;))

Z drugiej strony jest ciut większy ale zarośnięty. Więc tylko od tej strony możemy coś robić. W sumie jeszcze jedna hopka lub dwie się zmieści wzdłuż i koniec:-D

Posted

Hehe, co do ogródków, to ja mam niby duży ogrod, ale... na środku jednego trawnika drzewko, drugiego krzaczek, tu ścieżka, tam bratek... masakra...

W zeszłym roku zmontowałam sobie jedna przeszkódkę do obi, "żeby było", wys. ok. 20cm ;), w ogóle nie regulowana, tylko zrzucana, z trzech patyków ;)

Hanik, Ty masz dwa terierki? :crazyeye:

Posted

Nie, drugi fox to sunia dziewczyny mojego brata. Ona teraz wyjechała. Więc do listopada Łatka jest u mnie. Tylko nocki spędza w swoim domku.
U mnie kwiatków w ogródku już niewiele. Za to dziur pełno. Trzeba patrzeć pod nogi, żeby się*nie zabić:-D