goranik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 oki, mamy plan, prosze przeczytac i powiedziec czy wszystkim pasi 12:30 - 13:30 : 2xJRT, Figiel 13:30 - 14:30 : Teddy, Kubus, Smyk 14:30 - 15:30 : nowy Jamnik Neska(?), sznaucerek (od MArty) i Matylda 15:30 - 16:30 : Lambi, Buster, i byc moze Stopa Pozdrawiam Quote
asia&smyk Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mi jak najbardziej pasuje. ;) A niedawno kupiłam nową piłkę na sznurku dla Smyka i probuje go jakos na nia nakręcać, moze jakims cudem sie uda. :evil_lol: Quote
Lambi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Nam (Lambi) jak najbardziej pasuje.:lol: Quote
hanik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 nam też:multi: Ja chyba też muszę kupić taką piłkę na sznurku bo Figiel nie rozróżnia moich rąk od piłki:lol: Quote
dog_master Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mhm :) O, Nesuniaaa, masz zaraz po mnie, może się zobaczymy :) i ustalimy coś w sprawie spacerku :multi: Quote
Nesuniaaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Napewno się zobaczymy bo będe godzinke szybciej i popatrze jak ćwiczycie :) Quote
Viz Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 My bedziemy z cala pewnoscia ;) Eh id tego weekendu chyba w końcu zaczniemy się na nowym slalomie uczyć, bo cały tydzień zapierdzielania w nowym LO nieźle dał mi w kość :roll: Quote
dog_master Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Hehe :razz: w LO jest faaajnie :) szczegolnie w VLO :P Quote
Kaja & Buster Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mi pasuje jak najbardziej (na konie jade w niedziele inaczej niż zwykle) :) a i moje pytanko - czy agility będzie dalej w soboty? jeśli tak, to się niezmiernie rzadko będziemy pojawiać :( Quote
Nesuniaaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie gadajcie głupot:P ŻADNE LO:P Ja chodze do technikum i się nie chwale:P Quote
asia&smyk Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dziękujemy za dzisiejszy trening. :) Niestety doszłam do wniosku, że chyba nie ma sensu żebym dłużej ze Smykiem chodziła. :( Tak więc najprawdopodobniej pochodzimy sobie jeszcze do końca września, a potem zrezygnujemy. Quote
goranik Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='szelk@']Dziękujemy za dzisiejszy trening. :) Niestety doszłam do wniosku, że chyba nie ma sensu żebym dłużej ze Smykiem chodziła. :( Tak więc najprawdopodobniej pochodzimy sobie jeszcze do końca września, a potem zrezygnujemy. No Smyk daje Ci sie troche we znaki, ale szkoda ze chcesz sie z nami rozstac, bedzie nam Ciebie brakowac! na pocieszenie troche zdjec, choc dzis nie mialam za bardzo do tego oka i mi nie wyszly, no ale obiecalam to wstawiam. Asia, wyslij mi swoj meil to ci przesle na priva fotki z poprzedniego weekendu Quote
hanik Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 E tam oka nie miałaś:eviltong: . Fajowskie te fotaski są:loveu::multi: I mój Figiel:loveu: Zaraz sobie ściągnę:sweetCyb: Quote
goranik Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 hanik napisał(a):E tam oka nie miałaś:eviltong: . Fajowskie te fotaski są:loveu::multi: I mój Figiel:loveu: Zaraz sobie ściągnę:sweetCyb: ciesze sie ze jestes zadowolona:evil_lol: Quote
dog_master Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Sliczne fotki :loveu: Dzieki wielkie za czarnuszka :loveu: goranik napisał(a):choc dzis nie mialam za bardzo do tego oka i mi nie wyszly, no ale obiecalam to wstawiam. Chcialabym, zeby mi tak nie wychodzily... :roll: Quote
asia&smyk Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Fotki jak zwykle swietne. Teraz sobie od razu wszystkie zapisałam, żeby nie było problemu. :evil_lol: A mój mail to asias14@o2.pl [quote name='goranik']No Smyk daje Ci sie troche we znaki, ale szkoda ze chcesz sie z nami rozstac, bedzie nam Ciebie brakowac! Pochodze z nim jeszcze jakies 2, 3 razy, bede próbowała go w domu nakrecac na jakas zabawke, ale jeżeli dalej bedzie tak jak jest, to Smyk pożegna sie z agility. Co niekoniecznie znaczy ze ja tez... :diabloti: Mam już mały plan, ale o tym na razie ciiiii bo może sie nie udać. :evil_lol: Quote
goranik Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ho ho ho Asiu!!! czyzby...ten tego...takie..male...ciiii, nic nie mowie:evil_lol: Quote
dog_master Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 szelk@ napisał(a):bede próbowała go w domu nakrecac na jakas zabawke A na smaczki nie bedzie chetny? :cool3: Quote
Recommended Posts