gemsi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 szukamy domów dla 10ciu szczeniakow i matki, dzisiaj drugi szczeniak pojechal do domu, Aleksandra_B dzisiaj dzielnie jezdzila po mazowszu i wydaoptowala szczeniaka :) Quote
Aleksandra_B Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wszystkie maluchy są rozkoszne, jak to maluchy, ciężko na prawde się połapać które jest które :roll: Jeden Klusek wyróżnia się bo jest największy, dziewczyny wstawiały tu jego zdjęcia. Śmieszny jest bardzo. Mały Niedźwiedź :loveu: Quote
Aleksandra_B Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ta sunia jest drobniutka i ma wyróżniający się kolor, taki beż wpdający w szarość:hmmmm: Wyglądała na najdelikatniejszą z towarzystwa Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Aleksandra_B']Zdjęcia Mamusi: Sunia jest przepiekna.... i ma taki smutno-madry wzrok :roll: Koniecznie trzeba jej zrobic allegro i juz myslec o sterylce.. Quote
Aleksandra_B Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Takich chłopaczków jest kliku i podobno jedna dziewczyna - tzn. czarne podpalane. Ten akurat ma chyba najdłuższe uszy :lol: Quote
Aleksandra_B Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 I takich chłopców i dziewczyn też jest kilka - tzn. piaskowych. Ten pierwszy przybiegł do mnie więc ma fotki oddzielnie Quote
gemsi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 sliczne są, jak lisica wyjdzie to wezmiemy chyba cos na tymczas :diabloti:, co prawda nie chce mi sie wycierac podłogi, ale są cudowne ;) Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 gemsi napisał(a):sliczne są, jak lisica wyjdzie to wezmiemy chyba cos na tymczas :diabloti:, co prawda nie chce mi sie wycierac podłogi, ale są cudowne ;) coooooooo??????? przeciez nie lubisz psow !!! a ja nie mam jak wycierac !!!! Quote
gemsi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jayo napisał(a):coooooooo??????? przeciez nie lubisz psow !!! ... noo to wezmiemy suke :) Quote
scarlet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 po urlopie człowiek się gubi - ile jeszcze zostało maluchów i gdzie przebywają Warszawa??? Quote
gemsi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 scarlet napisał(a):po urlopie człowiek się gubi - ile jeszcze zostało maluchów i gdzie przebywają Warszawa??? zostalo 10 maluchow i mama, siedza w Grodzisku Maz (tak pi razy oko ;)) Quote
scarlet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 potrzebuję chwilkę na rozeznianie swojej własnej sytuacji w domu po urlopie (swoja drogą powinni zakazać urlopów bo jak człowiek wraca to zupełnie nie daje sobie rady), wtedy będę mogła powiedzieć czy mogę wziąć na obiecany tymczas :) Czy jeżeli będzie taka mozliwość to ktoś przytransportuje do mnie maleństwo?? (sama jeździć nie mogę bo prawdopodobnie mam złamanie przytsawowe i czekam na info kiedy rączkę wsadzą mi do gpisu :() Quote
Aleksandra_B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 JAko, że Liska znalazła dom - ustąpiła miejsca Mamusi na allegro http://allegro.pl/item445637195_piekna_owczarkowata_sunia_o_madrym_spojrzeniu.html Quote
gemsi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ola, ale zdjecia pierwsza klasa :D sliczne zdjecia slicznej suki Quote
esperanza Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Pokazać mi tu szybko, które dom znalazło w sobotę :mad: Ile maluchów ma obecnie allegro? Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 esperanza napisał(a):Pokazać mi tu szybko, które dom znalazło w sobotę :mad: Ile maluchów ma obecnie allegro? to nie my, to Ola..... ;) Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Musimy sprawdzic jakos, jak sunia podchodzi do dzieci i innych psow.....moze domek by sie dla niej znalazl...:oops: Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Sunia niesamowita :loveu:, o maluchach nie wspomne :loveu: Quote
Aleksandra_B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 esperanza napisał(a):Pokazać mi tu szybko, które dom znalazło w sobotę :mad: Ile maluchów ma obecnie allegro? Żebym ja to wiedziała... chłopak czarny podpalany, ale na zdjęciach go nie wskaże, one takie podobne :oops: Państwo go wybrali i wiedzieli później, że to on bo miał zaślinioną sierść od początku ;) Ja mam dwa maluchy na allegro. Kluchę-największego i sunię najdrobniejszą- tą co opisałam jako szarawą. Na razie nie mogę wystawiać pozostałym bo koniec miesiąca i allegro będzie mnie ścigać za brak opłat :diabloti: Ale już jutro wystawię pozostałej dwójce - tym, które mają pojedyncze zdjęcia- Kłapouchowi i piaskowemu. Quote
Aleksandra_B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jayo napisał(a):Musimy sprawdzic jakos, jak sunia podchodzi do dzieci i innych psow.....moze domek by sie dla niej znalazl...:oops: A to tak na wszelki wypadek czy ktoś może się odzywał zainteresowany dziewczyną? Może jakieś imię roboczo jej nadać? Quote
jayo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Aleksandra_B napisał(a):A to tak na wszelki wypadek czy ktoś może się odzywał zainteresowany dziewczyną? Może jakieś imię roboczo jej nadać? Sunia zostala nazwana Sabą przez pania Agnieszke. Nikt sie nie odzywal - zainteresowanym za to ogloszeniem leonki wyslalam zdjecia Saby. Quote
Witokret Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wskażcie nam maluszka, którego mamy podrzucić na allegro zamiast Łatki, która wczoraj wróciła do swojego domu, a aukcja trwa. No chyba, że wrzucić któregoś z Różana...? Quote
jayo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Witokret']Wskażcie nam maluszka, którego mamy podrzucić na allegro zamiast Łatki, która wczoraj wróciła do swojego domu, a aukcja trwa. No chyba, że wrzucić któregoś z Różana...? moze byc ktorys z Rozana :-) Quote
Witokret Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jayo napisał(a):moze byc ktorys z Rozana :-) Mówisz i masz ;) Quote
Recommended Posts