Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukamy domów dla 10ciu szczeniakow i matki, dzisiaj drugi szczeniak pojechal do domu, Aleksandra_B dzisiaj dzielnie jezdzila po mazowszu i wydaoptowala szczeniaka :)

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie maluchy są rozkoszne, jak to maluchy, ciężko na prawde się połapać które jest które :roll:

Jeden Klusek wyróżnia się bo jest największy, dziewczyny wstawiały tu jego zdjęcia. Śmieszny jest bardzo. Mały Niedźwiedź :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra_B']Zdjęcia Mamusi:

Sunia jest przepiekna.... i ma taki smutno-madry wzrok :roll:

Koniecznie trzeba jej zrobic allegro i juz myslec o sterylce..

Posted

gemsi napisał(a):
sliczne są, jak lisica wyjdzie to wezmiemy chyba cos na tymczas :diabloti:, co prawda nie chce mi sie wycierac podłogi, ale są cudowne ;)

coooooooo???????
przeciez nie lubisz psow !!! a ja nie mam jak wycierac !!!!

Posted

scarlet napisał(a):
po urlopie człowiek się gubi - ile jeszcze zostało maluchów i gdzie przebywają Warszawa???

zostalo 10 maluchow i mama, siedza w Grodzisku Maz (tak pi razy oko ;))

Posted

potrzebuję chwilkę na rozeznianie swojej własnej sytuacji w domu po urlopie (swoja drogą powinni zakazać urlopów bo jak człowiek wraca to zupełnie nie daje sobie rady), wtedy będę mogła powiedzieć czy mogę wziąć na obiecany tymczas :) Czy jeżeli będzie taka mozliwość to ktoś przytransportuje do mnie maleństwo?? (sama jeździć nie mogę bo prawdopodobnie mam złamanie przytsawowe i czekam na info kiedy rączkę wsadzą mi do gpisu :()

Posted

esperanza napisał(a):
Pokazać mi tu szybko, które dom znalazło w sobotę :mad:
Ile maluchów ma obecnie allegro?

Żebym ja to wiedziała... chłopak czarny podpalany, ale na zdjęciach go nie wskaże, one takie podobne :oops:
Państwo go wybrali i wiedzieli później, że to on bo miał zaślinioną sierść od początku ;)

Ja mam dwa maluchy na allegro. Kluchę-największego i sunię najdrobniejszą- tą co opisałam jako szarawą. Na razie nie mogę wystawiać pozostałym bo koniec miesiąca i allegro będzie mnie ścigać za brak opłat :diabloti:

Ale już jutro wystawię pozostałej dwójce - tym, które mają pojedyncze zdjęcia- Kłapouchowi i piaskowemu.

Posted

jayo napisał(a):
Musimy sprawdzic jakos, jak sunia podchodzi do dzieci i innych psow.....moze domek by sie dla niej znalazl...:oops:

A to tak na wszelki wypadek czy ktoś może się odzywał zainteresowany dziewczyną?
Może jakieś imię roboczo jej nadać?

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
A to tak na wszelki wypadek czy ktoś może się odzywał zainteresowany dziewczyną?
Może jakieś imię roboczo jej nadać?

Sunia zostala nazwana Sabą przez pania Agnieszke.

Nikt sie nie odzywal - zainteresowanym za to ogloszeniem leonki wyslalam zdjecia Saby.

Posted

[quote name='Witokret']Wskażcie nam maluszka, którego mamy podrzucić na allegro zamiast Łatki, która wczoraj wróciła do swojego domu, a aukcja trwa.

No chyba, że wrzucić któregoś z Różana...?

moze byc ktorys z Rozana :-)