Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Największy z towarzystwa po raz kolejny (Aleksandra_B wystaw go proszę, dzięki :loveu:)

Śmiały i rezolutny, eksplorowanie świata to jego życiowa pasja. Jest największy z całej gromady, dzięki czemu wygrywa wszystkie konkursy w psich zapasach. :razz:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, mam domek dla ONkowatego szczeniaka w Warszawie. Czy wszystkie szczeniaki z Okęcia szukają domów? Które to sunie, a które psy? Czy ktoś z was mógłby mi całe to stado pogrupować: zdjęcie + opis, zdjęcie + opis, itd. abym mogła przesłać do zainteresowanych osób?

Aha, dopiszcie też, czy są odrobaczone, szczepione itd.

Posted

an1a - w sobote nastepny transport :-) zgodnie z obietnica :evil_lol:

GrubbaRybba, mamy same onkowate... jakies info na gg lub telefon? Byloby super ! Juz sie odzywam na priv.

Posted

jayo napisał(a):
an1a - w sobote nastepny transport :-) zgodnie z obietnica :evil_lol:

O to super :evil_lol: Nero dzisiaj po spacerze przeszukał całe mieszkanie i był bardzo zdziwiony, że małej nigdzie nie ma. Nawet zabawki przegrzebał, żeby sprawdzić, czy się tam przypadkiem nie schowała ;)

Posted

esperanza napisał(a):
My też się cieszymy, że Nero będzie miał nową koleżankę do mordowania misia :evil_lol:
10 maluchów nadal bez dt :roll:

Ten misio to już legenda, pani która wczoraj brała małą też wspominała o agonii misia :evil_lol:
Ktoś w ogóle dzwoni? Na te ogłoszenia które dawałam nikt się nie odezwał...

Posted

Kto będzie jutro jechał do maluchów i z kim załatwiać odbiór? Potrzebuję tych informacji dzisiaj, żeby dogadać się z TZ. Jutro będę 8-21 w szkole i kontakt ze mną będzie utrudniony ;)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Hej, mam domek dla ONkowatego szczeniaka w Warszawie. Czy wszystkie szczeniaki z Okęcia szukają domów? Które to sunie, a które psy? Czy ktoś z was mógłby mi całe to stado pogrupować: zdjęcie + opis, zdjęcie + opis, itd. abym mogła przesłać do zainteresowanych osób?

Aha, dopiszcie też, czy są odrobaczone, szczepione itd.

Już nieaktualne. Do domku pojedzie pies z Tomaszowa. Ku mojemu zdziwieniu państwo wybrali dorosłego psa, choć młodego. Jutro go do nich zawożę.

Powodzenia w szukaniu domków.
Jak będę miała jakiś inny domek chętny na szczeniaka, dam znać.

Posted

an1a napisał(a):
Kto będzie jutro jechał do maluchów i z kim załatwiać odbiór? Potrzebuję tych informacji dzisiaj, żeby dogadać się z TZ. Jutro będę 8-21 w szkole i kontakt ze mną będzie utrudniony ;)

ustalamy, zadzwonimy, :)

Posted

an1a napisał(a):
O to super :evil_lol: Nero dzisiaj po spacerze przeszukał całe mieszkanie i był bardzo zdziwiony, że małej nigdzie nie ma. Nawet zabawki przegrzebał, żeby sprawdzić, czy się tam przypadkiem nie schowała ;)

Teraz za to bedzie mial wiecej szukania :-)

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
An1a, która trafiła do Ciebie?

Z tych kolejnych - żadna :shake: Najpierw jeden przypadek, a od niedzieli siedzi u mnie zwrot z adopcji :roll: Kobieta mi ją przywiozła chwilę przed godz. 24 :mdleje: