esperanza Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Największy z towarzystwa po raz kolejny (Aleksandra_B wystaw go proszę, dzięki :loveu:) Śmiały i rezolutny, eksplorowanie świata to jego życiowa pasja. Jest największy z całej gromady, dzięki czemu wygrywa wszystkie konkursy w psich zapasach. :razz: Quote
Aleksandra_B Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 allegro dla Owczarkowatego Miśka: http://allegro.pl/show_item.php?item=440466401 Quote
esperanza Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Dzięki :p Na poprzedniej stronie wątku są jeszcze zdjęcia z zapasów i foty robione przez jayo. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moze mógłby ktos jakis gotowy tekst napisac do ogłoszen i numer kontaktowy do adopcji...moge poogłaszac - z gotowcem jest duzo szybciej-zwłaszcza w parcy:) Quote
GrubbaRybba Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hej, mam domek dla ONkowatego szczeniaka w Warszawie. Czy wszystkie szczeniaki z Okęcia szukają domów? Które to sunie, a które psy? Czy ktoś z was mógłby mi całe to stado pogrupować: zdjęcie + opis, zdjęcie + opis, itd. abym mogła przesłać do zainteresowanych osób? Aha, dopiszcie też, czy są odrobaczone, szczepione itd. Quote
zulugula Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 An1a do Ciebie warto tymczasy oddawać. Działasz jak błyskawica :multi: GrubbaRybba pogrupowane zdjęcia są na drugiej stronie. Quote
jayo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 an1a - w sobote nastepny transport :-) zgodnie z obietnica :evil_lol: GrubbaRybba, mamy same onkowate... jakies info na gg lub telefon? Byloby super ! Juz sie odzywam na priv. Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jayo napisał(a):an1a - w sobote nastepny transport :-) zgodnie z obietnica :evil_lol: O to super :evil_lol: Nero dzisiaj po spacerze przeszukał całe mieszkanie i był bardzo zdziwiony, że małej nigdzie nie ma. Nawet zabawki przegrzebał, żeby sprawdzić, czy się tam przypadkiem nie schowała ;) Quote
esperanza Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 My też się cieszymy, że Nero będzie miał nową koleżankę do mordowania misia :evil_lol: 10 maluchów nadal bez dt :roll: Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 esperanza napisał(a):My też się cieszymy, że Nero będzie miał nową koleżankę do mordowania misia :evil_lol: 10 maluchów nadal bez dt :roll: Ten misio to już legenda, pani która wczoraj brała małą też wspominała o agonii misia :evil_lol: Ktoś w ogóle dzwoni? Na te ogłoszenia które dawałam nikt się nie odezwał... Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kto będzie jutro jechał do maluchów i z kim załatwiać odbiór? Potrzebuję tych informacji dzisiaj, żeby dogadać się z TZ. Jutro będę 8-21 w szkole i kontakt ze mną będzie utrudniony ;) Quote
GrubbaRybba Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Hej, mam domek dla ONkowatego szczeniaka w Warszawie. Czy wszystkie szczeniaki z Okęcia szukają domów? Które to sunie, a które psy? Czy ktoś z was mógłby mi całe to stado pogrupować: zdjęcie + opis, zdjęcie + opis, itd. abym mogła przesłać do zainteresowanych osób? Aha, dopiszcie też, czy są odrobaczone, szczepione itd. Już nieaktualne. Do domku pojedzie pies z Tomaszowa. Ku mojemu zdziwieniu państwo wybrali dorosłego psa, choć młodego. Jutro go do nich zawożę. Powodzenia w szukaniu domków. Jak będę miała jakiś inny domek chętny na szczeniaka, dam znać. Quote
esperanza Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Grubba Rybba dzięki :p an1a ustalamy transport:razz: Quote
gemsi Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):Kto będzie jutro jechał do maluchów i z kim załatwiać odbiór? Potrzebuję tych informacji dzisiaj, żeby dogadać się z TZ. Jutro będę 8-21 w szkole i kontakt ze mną będzie utrudniony ;) ustalamy, zadzwonimy, :) Quote
jayo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):O to super :evil_lol: Nero dzisiaj po spacerze przeszukał całe mieszkanie i był bardzo zdziwiony, że małej nigdzie nie ma. Nawet zabawki przegrzebał, żeby sprawdzić, czy się tam przypadkiem nie schowała ;) Teraz za to bedzie mial wiecej szukania :-) Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jayo napisał(a):Teraz za to bedzie mial wiecej szukania :-) Mam nadzieję, że w dobrych zamiarach :eviltong: Quote
gemsi Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 foty pierwszej wyadoptowanej : walka o skarpetke Quote
jayo Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 gemsi napisał(a):foty pierwszej wyadoptowanej : walka o skarpetke Wycwiczona na misiu :-) Quote
Aleksandra_B Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wystawiłam ponownie dziewczynce allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=444728021 An1a, która trafiła do Ciebie? Quote
an1a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Aleksandra_B napisał(a):An1a, która trafiła do Ciebie? Z tych kolejnych - żadna :shake: Najpierw jeden przypadek, a od niedzieli siedzi u mnie zwrot z adopcji :roll: Kobieta mi ją przywiozła chwilę przed godz. 24 :mdleje: Quote
Aleksandra_B Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 an1a napisał(a):Z tych kolejnych - żadna :shake: Najpierw jeden przypadek, a od niedzieli siedzi u mnie zwrot z adopcji :roll: Kobieta mi ją przywiozła chwilę przed godz. 24 :mdleje: Rozumiem. :shake: Quote
jayo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 telefony z allegro sie zaczely, ale niekoniecznie od najszczesliwszych :-( ale to i tak dobry sygnal.. Quote
Recommended Posts