jayo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ciotki.... jak patrze na zdjecia Karli, to marzy mi sie, ze moze jeszcze pare maluchow pojechaloby na domowe tymczasy...:placz: jakies podpowiedzi?????? szczeniory sa zamkniete w kojcu w budynku i socjalizacji raczej nie ma mowy - jak bylismy u nich w niedziele, to byly przerazone wyciaganiem z kojca i ludzmi na otwartym terenie... Quote
esperanza Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Maluchy wymagają socjalizacji, a są w najlepszym do tego wieku. Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cioteczki, szczeniory sie przypominaja !! szukamy da nich DT - maluchy maja wieksze szanse na domy jak sa zsocjalizowane :shake: Quote
an1a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mnie ogranicza mój pies :shake: przy jednym chce się bawić, ale więcej próbuje zutylizować :roll: Mała jest super, bezproblemowa, zaczyna coraz częściej trafiać na gazety, ma więcej energii. Wczoraj szalała ponad 2 godziny. Też się nas bała na samym początku, teraz chodzi za nami po całym mieszkaniu. Quote
Aleksandra_B Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Bardzo, bardzo pilnie tymczasy potrzebne. Żeby maluszki nie zdziczały :( Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Aleksandra_B napisał(a):Bardzo, bardzo pilnie tymczasy potrzebne. Żeby maluszki nie zdziczały :( Ola, a moze.... ze dwa chociaz....:evil_lol: Quote
an1a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jayo napisał(a):Ola, a moze.... ze dwa chociaz....:evil_lol: Wyczuwam propozycję nie do odrzucenia? ;) Quote
Aleksandra_B Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jayo napisał(a):Ola, a moze.... ze dwa chociaz....:evil_lol: ciążka sprawa... bardzo ciężka :shake: Moja Mama odpada - kursuje teraz zbyt często. A u mnie w domu...cóż... kocię to jeszcze jest sprawa do dyskusji z moim TZ, ale szczenię... kiepściuchno. Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Aleksandra_B napisał(a):ciążka sprawa... bardzo ciężka :shake: Moja Mama odpada - kursuje teraz zbyt często. A u mnie w domu...cóż... kocię to jeszcze jest sprawa do dyskusji z moim TZ, ale szczenię... kiepściuchno. to ponegocjuj - mam dwojke w lazience .. jak ja wydam albo znajde domy, moze moj TZ sie zgodzi na malucha kolejnego... Quote
an1a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 .................................................... Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ciotka co Ty tak te puste posty solisz??? :evil_lol: dzwonil ktos z allegro? 11 osob obserwuje maluchy Quote
an1a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka co Ty tak te puste posty solisz??? :evil_lol: Nie chcę nic bez sensu pisać, a DT poczeba :evil_lol: Moja już się oswoiła, 3 dni jej to zajęło, żeby nie uciekać przed nami, kolejne 2, żeby zacząć nas ganiać ;) Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 an1a napisał(a):Nie chcę nic bez sensu pisać, a DT poczeba :evil_lol: Moja już się oswoiła, 3 dni jej to zajęło, żeby nie uciekać przed nami, kolejne 2, żeby zacząć nas ganiać ;) super, ze juz Wam ufa........ rosnie? Quote
an1a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GameBoy napisał(a):super, ze juz Wam ufa........ rosnie? Rośnie cały czas, widać różnicę i nareszcie coś jej zostaje w brzuchu :) Wcześniej nawet jak zjadła po 0,5godz. wyglądała jak zagłodzona :evil_lol: Ale karma i tak jest najlepsza do zabawy :eviltong: Quote
scarlet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja mogłabym zaproponować dt dla najmniejszego maluszka ale najszybciej od 27-09-2008 (choć mam cichą nadzieję, że do tego czasu wszystkie znajdą superwspaniałe domki) Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 scarlet napisał(a):ja mogłabym zaproponować dt dla najmniejszego maluszka ale najszybciej od 27-09-2008 (choć mam cichą nadzieję, że do tego czasu wszystkie znajdą superwspaniałe domki) trzymamy za slowo.... choc tez mam nadzieje, ze maluchy domy juz znajda... Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GameBoy napisał(a):nikt nie dzwoni w ich sprawie? nikt :(( bedziemy je szczepic dopiero za conajmniej tydzien, ale domy zbierac juz trzeba !!! Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ciotki, czy ktoras z Was posiada wiedze, czy te maluchy jak sie zamknie w klatce kennelowej to siedza cicho czy piluja gebe? Quote
esperanza Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Całkiem szybko rośniemy :cool3: Szukamy sponsora na szczepienie :oops: Quote
scarlet Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 GameBoy napisał(a):ciotki, czy ktoras z Was posiada wiedze, czy te maluchy jak sie zamknie w klatce kennelowej to siedza cicho czy piluja gebe? Hi hi hi pewnie dla zasady robią duuuuuuuuuuuuuuuużo hałasu :) Quote
an1a Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzwoniła pani z Torunia zainteresowana adopcją. Sterylizacja i wizyty - tak. Wysłałam umowę adopcyjną do wglądu i czekam na dalszy kontakt. Quote
Recommended Posts