Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki.... jak patrze na zdjecia Karli, to marzy mi sie, ze moze jeszcze pare maluchow pojechaloby na domowe tymczasy...:placz:
jakies podpowiedzi??????
szczeniory sa zamkniete w kojcu w budynku i socjalizacji raczej nie ma mowy - jak bylismy u nich w niedziele, to byly przerazone wyciaganiem z kojca i ludzmi na otwartym terenie...

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie ogranicza mój pies :shake: przy jednym chce się bawić, ale więcej próbuje zutylizować :roll:
Mała jest super, bezproblemowa, zaczyna coraz częściej trafiać na gazety, ma więcej energii. Wczoraj szalała ponad 2 godziny.

Też się nas bała na samym początku, teraz chodzi za nami po całym mieszkaniu.

Posted

jayo napisał(a):
Ola, a moze.... ze dwa chociaz....:evil_lol:

ciążka sprawa... bardzo ciężka :shake:

Moja Mama odpada - kursuje teraz zbyt często.

A u mnie w domu...cóż... kocię to jeszcze jest sprawa do dyskusji z moim TZ, ale szczenię... kiepściuchno.

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
ciążka sprawa... bardzo ciężka :shake:

Moja Mama odpada - kursuje teraz zbyt często.

A u mnie w domu...cóż... kocię to jeszcze jest sprawa do dyskusji z moim TZ, ale szczenię... kiepściuchno.

to ponegocjuj - mam dwojke w lazience ..
jak ja wydam albo znajde domy, moze moj TZ sie zgodzi na malucha kolejnego...

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka co Ty tak te puste posty solisz??? :evil_lol:

Nie chcę nic bez sensu pisać, a DT poczeba :evil_lol: Moja już się oswoiła, 3 dni jej to zajęło, żeby nie uciekać przed nami, kolejne 2, żeby zacząć nas ganiać ;)

Posted

an1a napisał(a):
Nie chcę nic bez sensu pisać, a DT poczeba :evil_lol: Moja już się oswoiła, 3 dni jej to zajęło, żeby nie uciekać przed nami, kolejne 2, żeby zacząć nas ganiać ;)

super, ze juz Wam ufa........ rosnie?

Posted

GameBoy napisał(a):
super, ze juz Wam ufa........ rosnie?

Rośnie cały czas, widać różnicę i nareszcie coś jej zostaje w brzuchu :) Wcześniej nawet jak zjadła po 0,5godz. wyglądała jak zagłodzona :evil_lol: Ale karma i tak jest najlepsza do zabawy :eviltong:

Posted

ja mogłabym zaproponować dt dla najmniejszego maluszka ale najszybciej od 27-09-2008 (choć mam cichą nadzieję, że do tego czasu wszystkie znajdą superwspaniałe domki)

Posted

scarlet napisał(a):
ja mogłabym zaproponować dt dla najmniejszego maluszka ale najszybciej od 27-09-2008 (choć mam cichą nadzieję, że do tego czasu wszystkie znajdą superwspaniałe domki)

trzymamy za slowo.... choc tez mam nadzieje, ze maluchy domy juz znajda...

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotki, czy ktoras z Was posiada wiedze, czy te maluchy jak sie zamknie w klatce kennelowej to siedza cicho czy piluja gebe?

Hi hi hi pewnie dla zasady robią duuuuuuuuuuuuuuuużo hałasu :)