anett Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 to szukamy dalej... Sabunia w górę! domek pilnie potrzebny dla cudownej ONki!! Quote
beam6 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Kika9004 napisał(a):Odezwał się ??? Ten Pan się nie odezwał ale ............................. kciuki mocno zaciśnięte bardzo wskazane :razz: Quote
beam6 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nowe bazarki na dług Saby :) 1. Porcelana: http://www.dogomania.pl/threads/1876...do-godz.-12.00 2. Różnościowo :http://www.dogomania.pl/threads/187380-Różnościowe-różności-dla-wszystkich-dla-Saby-do-24.06.-do-godz.-12.00 3. Torebkowo:http://www.dogomania.pl/threads/187597-Biżuteryjne-schowanko-i-torebki-dla-Saby-do-30.06.-do-godz.-12 4. Jeżowisko: http://www.dogomania.pl/threads/187334-Jeżowisko-dla-kociaka-lub-psiaka-)-dla-Saby-do-24.06-do-godz.-12 5. Dla Pań:http://www.dogomania.pl/threads/1873...do-godz.-12.00 Quote
anett Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 beam6 napisał(a):Ten Pan się nie odezwał ale ............................. kciuki mocno zaciśnięte bardzo wskazane :razz: Trzymamy:happy1::happy1: Quote
esperanza Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 No ja myślę, że do czasu, kiedy beam6 trzymanie kciuków odwoła ;-) Quote
beam6 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 esperanza napisał(a):No ja myślę, że do czasu, kiedy beam6 trzymanie kciuków odwoła ;-) No już, [SIZE="3"]juz można nie trzymać :multi: Ogłaszam wszem i wobec, że Saba już bezpieczna i baaaardzo zadowolona mieszka we własnym DOMKU :cunao: :cunao: W związku z powyższym ogłaszam Święto :evil_lol: Quote
anett Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 HUUURRRRAAAAAAAAAA !!!!!:sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::cunao::beerchug::drinking::drinka: Sabuniu POWODZENIA!!:loveu::loveu::loveu: Quote
beam6 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Lara napisał(a):SWIETO!!! jest co swietowac!!! :-D Beam6 a jakies szczegoly? A bardzo proszę :) Przepraszam ale nie chciałam zapeszyć - Saba ma za sobą nieudaną adopcję :shake: Tym razem była to "miłość od pierwszego spojrzenia" :) Na tyle przekonywująca, że Saba się przeprowadziła. Czekałam tylko na potwierdzenie, że dogadają się z Fretką (Sunią Rezydentką). I juz wiem - na 100% - że się Panny dogadały. Mamy obiecane zdjęcia. Quote
beam6 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Domek jest całkiem niedaleko - rzut beretem za Legionowem ;) Saba została wypatrzona w necie w środę i od tego momentu pooooszło ekspresowo. Telefon, b.miła rozmowa i .......... w pierwszej wersji umówilismy się na piątek a po 10 min. prośba - a nie możemy dzisiaj ? No to poprzestawiałam swoje plany i pojechaliśmy do Saby :lol: Domek zauroczony Sabą, Saba do góry brzuchem do obojga (skąd One to wiedzą ? że to te Ludzie ?). Decyzja mogła być tylko jedna :-D. I pojechaliśmy do domku. Saba zamieszkała w domu z dużym terenem, porządnie ogrodzonym i podzielonym na trzy odrębne strefy. I z koleżanką Fretką wielkości do pół łydki, wieku dojrzałego i charakteru przywódczego. I to był jedyny problem - czy się Dziewczyny dogadają. Wprowadzenie Saby do stada przebiegło bardzo spokojnie i po trzech dniach zapanowała pełna przyjażń. A oto bonus: [SIZE="1"]Ps. W imieniu Saby wpłynęło na konto Stowarzyszenia 50 złotych :) Quote
esperanza Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 No to wreszcie mogę zmienić tytuł :-) Quote
beam6 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wszystko okej :multi: Poadopcyjna jak wróce do Warszawy ;) Quote
jkp Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Az nie wierzę od dawna bałam sie tu zagladać bo mi " moje" watki nie idą i juz doszłam do wniosku ,ze gdzie sie zaangazuje to zapeszam :(. no ale teraz mi sie usmiechnęła cała duszyczka . Saba trzymam kciuki !! Obiecuje ,ze wejde na bazarki albo po prostu dosle cos na ten dług , ale sie CIESZĘ ,. cicha wielbicielka J. PSWytrwałym opiekunkom z tego watku wyrazy uznania za wytrwałośc i hart ducha Quote
esperanza Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 jkp serdecznie dziękujemy i Tobie życzymy, by psiaki którym pomagasz szybko znalazły domy. Cuda się zdarzają, o czym najlepiej świadczy fakt, że Saba po tak długim okresie oczekiwania znalazła dom. Quote
esperanza Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 jkp potwierdzam wpływ na konto i bardzo, bardzo dziękuję za hojność. Wpłata na rachunek p.Agnieszki prowadzącej hotel już poszła. A państwo Saby myślą o przygarnięciu jeszcze jednego psiaka :-) Kandydat został zaprezentowany. Quote
beam6 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 esperanza napisał(a): A państwo Saby myślą o przygarnięciu jeszcze jednego psiaka :-) Kandydat został zaprezentowany. I co ? I co ? Jak się spodobał Fredce ???? I Państwu oczywiście ? ;) E tam, trzymam kciuki na wszelki wypadek :lol: Ps. Umówiłam się na "wizytację" :evil_lol: po 20 lipca. Quote
esperanza Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 To my dziękujemy :-) :-) Info z domku Saby: "[FONT=Arial]Okazuje się że ona kocha spacery. Jak tylko widzi, że szykujemy się na spacer to staje się bardzo ruchliwa. Z Fredką dogaduje się coraz lepiej".[/FONT] Quote
anett Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Buziaki dla Saby:lol::loveu: tak się cieszę, że w końcu odnalazła swój dom! Quote
puniusia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A synek Sabuni ma padaczkę :-( Semir dostał leki i zobaczymy, czy pomogą. Bardzo się meczy podczas ataków :-( Quote
esperanza Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Współczuję bardzo. Mój poprzedni pies cod czasu do czasu miał ataki epilepsji. Pamiętajcie, by zawsze mieć Luminal w czopkach i podawać w trakcie ataku. Często pojawiają się te ataki? Quote
*anusia&ajlu* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 o masz, czy wiadomo od czego ma padaczke? czy moze cos poza padaczka mu cos dolega? szkoda psinki, tez mialam kiedys psa chorego na padaczke, i wlasnie odszedl od nas w trakcie ataku:( u Loli bardzo dobrze, tylko jest strasznym niejadkiem;) Quote
puniusia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ataki ma srednio raz na 2-3 tygodnie, ale ostatni nie był pojedynczy, było 6 ataków jeden po drugim :-(. Dostał relanium doodbytniczo ale w czasie ataków nie działało :-( Teraz dostaje codziennie luminal i nalewkę bromową. Po luminalu miał być senny, a on jakiś bardziej zwariowany :-) W poniedziałek do kontroli, dawkę luminalu będziemy zmniejszać, tak zeby w końcu zostać tylko na nalewce. A od czego ma padaczkę nie wiadomo, wyniki ma w porządku. Ale poza tym jest kochany, zwariowany, posłuszny, mądry, i bynajmniej nie jest niejadkiem :-), jakby mu nie ograniczać to pewnie jadłby non stop :-) I jak to wczoraj mąż stwierdził, dzieci posiadające psa nie są grube :-), szaleją z nim wieczorami, dobrze, że duży dom mamy :-) Quote
Recommended Posts