jayo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Takie długie tymczasy są makabryczne.... Pies nie będzie nawet rozumiał, dlaczego znów się go gdziekolwiek przenosi, jesli nawet sie znajdzie dom dla suni... A dom i tak sie nie pojawia. To troche jak platne dozywocie, i to jeszcze bez pelnej akceptacji opiekuna..:placz::placz: Quote
jayo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cisza..... Maju - gdzie jeszcze wrzucałas ogloszenia Saby? Moze dasz rade je odswiezyc? Z tymi zdjeciami, ktore byly - ona jest sliczna przecie, a nic sie nie zmienilo od czasu ich robienia :-( Czy czeka ja kolejna zima w boksie??? Quote
maja602 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Saba ma cały czas aktywne ogłoszenia w Necie. Miała ogłszenia platne w Echo Miasta i w Gazecie Wyborczej. Nie wiem tylko co sie dzieje z ogłoszeniami, które zejdą z pierwszej strony na adopcjepsow.org. Nie mogę ich odświerzyć. Gdzieś uciekają. Quote
maja602 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Można Sabę, Kropkę i Krolla rozplakatować. Najlepiej w dzielnicach gdzie są osiedla domków jednorodzinnych. Zmienię także treść ogłoszeń. Zobaczymy. Saba, Kropka i Kroll nie mają szczęścia. Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A jest wklejana w przygarnę na dogo? Tam jest troszkę chętnych na ONki. Quote
esperanza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Będziemy wdzięczni za pomoc we wklejaniu Saby :oops: bo pewnie w wielu wątkach jej nie ma. :oops: Quote
maja602 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Saba do góry. Taka wspaniała suczka i nie ma szczęścia. Quote
esperanza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Niestety to prawda, nie ma szczęścia :-( Quote
maja602 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzeba jej zrobić kampanię reklamową. Koniecznie. Quote
maja602 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Podnoszę.. Proszę wszystkich odwiedzających wątek o szukanie domu dla Saby. Ona już tak długo czeka. Z pewnością ma dosyć siedzenia w kojcu i pewnie też by chciała, tak jak jej dzieciaki iść z Panem/Pnią na spacer. Wskazany dom bez kotów i innych zwierząt. Z tego co wiem, Saba akceptuje inne psy. Quote
jkp Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tez nie moge uwierzyc ,ze Saba jeszcze siedzi :-(:-(. I nikt nie zaglada i pusto i smutno bo nowe biedy na horyzoncie . Moze nowe ogłoszenia , inny tekst itd - nie znam sie na tym ale moze .... Quote
maja602 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Zmieniłam i tekst i wiecej zdjęć dodałam. W nowych miejscach ogłosiłam. Taki ładny i mądry piesek. Quote
esperanza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie masz szczęścia Sabciu :-( Quote
Qti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarek dedykowany Sabie: http://www.dogomania.pl/threads/179274-NiezbAE-dne-dla-moli-ksiAE-A-kowych-do-18-02-na-Niczyje-o?p=14034211 Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ktoś jeszcze pamięta Sabę? Zrobiłam jej przed chwilką ogłoszenia na : morusek mojpupil autogielda ojej olx ma na gumtree adopcjepsow allegro Saba przebywa w hotelu od ponad 1,5 roku. Nie stać nas na dalsze jej utrzymywanie, dlatego proszę pomóżcie ją ogłaszać... Najnowsze zdjęcia: [FONT=Verdana]Piękna sunia Saba, jej spojrzenie hipnotyzuje: jest niezwykle mądre i tak łagodne. Bo Saba to chodząca łagodność. Człowiek [/FONT][FONT=Verdana] to dla niej przywódca, ktoś kogo należy słuchać i bezwarunkowo kochać. [/FONT][FONT=Verdana]Sabcia to spokojna, zrównoważona suczka, która doskonale sprawdzi się jako pies rodzinny, także jeśli w domu są dzieci.[/FONT] [FONT=Verdana] Jest czujna i jeśli pojawienie się kogoś obcego ją zaniepokoi, potrafi zaszczekać, by powiadomić gospodarzy o obecności intruza.[/FONT][FONT=Verdana]W tej chwili ma około 5 lat, mieszka w pod Warszawą w domu tymczasowym. SABA w pierwszym kontakcie może być nieśmiała. Uwielbia jednak dotyk człowieka i cieszy się na jego widok. Szukamy jej dobrego, odpowiedzialnego i kochającego psy opiekuna. Sunia jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana[/FONT] [FONT=Verdana]kontakt :[/FONT][FONT=Verdana] e-mail: aukcje.niczyje@gmail.com tel.: Justyna - 607-077-350, Beata- 601-293-337 pies przebywa w miejscowości: okolice Warszawy[/FONT] Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Super :-) Mały off Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie! http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Zgadza się, teraz głosujemy na wspólnego kandydata dogomanii. Quote
esperanza Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Coś mi świta, że na którymś forum były, ale to było bardzo dawno temu. Owczarkowatych jest duuużo więcej. Spróbuję jakoś je zebrać, ale nie obiecuję, że szybko to zrobię. Quote
esperanza Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Saba jest pod naszą opieką od 1 września 2008 roku, czyli już 18 miesięcy. Cały ten czas, poza kilkunastoma dniami gdy trafiła do nieudanej adopcji utrzymujemy ją w hoteliku. Niestety nasza sytuacja finansowa jest w tej chwili wręcz tragiczna. Nie stać nas na opłacenie pobytu suki i mamy już dług w wysokości 3000zł. Proszę pomóżcie nam spłacić dług. Mamy w tej chwili pod opieką psa bez łapy, ze spondylozą, ślepego, dzikie szczeniaki, staruszka i kilkanaście innych. Kolejne czekają na naszą pomoc, ale nie możemy ich przyjąć, bo nie stać nas na utrzymanie tych, które już mamy. Bardzo przydadzą się nam również bazarki na psiaki i pomoc w ogłaszaniu. Im szybciej Saba pójdzie do adopcji, tym mniejszy będzie dług. Prosimy pomóżcie! Quote
anett Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Niestety finansowo nie dam rady pomóc w tej chwili ale zajmę się ogłoszeniami Saby Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Meldujemy się.W chwili obecnej nie mamy możliwości pomóc finansowo-wpłata jednorazowa raczej niewielka mozliwa będzie w ok.10 kwietnia. Jesteśmy mniej obecni na dogo-przypomniejcie nam.DZB E/W Quote
esperanza Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dziękuję za obecność. Podnoszenie tematu, by nie umarł, to też jest pomoc. Od kiedy wszystkie 12 maluchów znalazło domy zrobiło się tutaj cicho. Saba bardzo się przywiązała do opiekunki w hoteliku, niestety nie mamy z czego jej tam utrzymywać. Quote
Recommended Posts