esperanza Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Niewiele się Lola zmieniła :p A Sabcia dalej czeka... Quote
puniusia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Rodzina na widok zdjęć Loli zgodnie stwierdziła, ze to Semir, tylko obrożę sobie zmienił :-) A Semir już po kastracji. Wieczorem już ganiał się z dziećmi, bo wcześniej to biedny chodził jak pijany i z lekka ogłupiały był. Oczywiście wszyscy znajomi mężczyźni są z lekka oburzeni, jak ja mogłam tak potraktować biednego psa. No bo sukę wysterylizowac, to jeszcze rozumieją, ale po co kastrować psa? Mamy teraz tylko go nie przekarmić. Myślę, że raczej to nam nie grozi :-) Będziemy chadzać na długie spacery, a i dzieci zapewnią mu dużą dawkę ruchu :-) Quote
esperanza Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 puniusia napisał(a):Rodzina na widok zdjęć Loli zgodnie stwierdziła, ze to Semir, tylko obrożę sobie zmienił :-) A Semir już po kastracji. Wieczorem już ganiał się z dziećmi, bo wcześniej to biedny chodził jak pijany i z lekka ogłupiały był. Oczywiście wszyscy znajomi mężczyźni są z lekka oburzeni, jak ja mogłam tak potraktować biednego psa. No bo sukę wysterylizowac, to jeszcze rozumieją, ale po co kastrować psa? Mamy teraz tylko go nie przekarmić. Myślę, że raczej to nam nie grozi :-) Będziemy chadzać na długie spacery, a i dzieci zapewnią mu dużą dawkę ruchu :-) Bardzo się cieszę Semir już jest "po". Szybciutko dojdzie do siebie :p Faktycznie są z Lolą bardzo do siebie podobni. Ciekawa jestem, jak wygląda teraz reszta rodzeństwa :p Quote
maja602 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Zapewne są piękne. Po takiej matce. Szukamy domu bez kotów dla Saby. Ona jest nie tylko piękna ale także bardzo mądra i jeszcze młoda. Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='maja602']Zapewne są piękne. Po takiej matce. Szukamy domu bez kotów dla Saby. Ona jest nie tylko piękna ale także bardzo mądra i jeszcze młoda. Podeślijcie mi dobre zdjęcia Saby...jestem w trakcie wyadoptowywania swojej suczki Mari i odbieram masę telefonów od ludzi....może w ten sposób znajdzie się dom i dla Saby:eviltong: oto mój adres: ania.k-71@o2.pl Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 esperanza napisał(a):Wysłane :p Ok. dziękuję ...już przenoszę się na pocztę... w razie czego, gdzie przekierowywać potencjalnych chętnych? Polecam ogłoszenia w Metro ... działa super ...18 telefonów i wszystkie właśnie z ogłoszeń w Metro Quote
esperanza Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Ogłoszenia w "Metrze" są płatne? Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 esperanza napisał(a):Ogłoszenia w "Metrze" są płatne? Kontakt już mam - wysłałam maila A co do ogłoszeń w metrze (cafeanimal) , to jak robiłam swojej Mari w poniedziałek to nic nie płaciłam Quote
Marinka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 esperanza spodziewaj się telefonu w sprawie potencjalnej adopcji :eviltong: Quote
Marinka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 esperanza napisał(a):Zaciskam kciuki i czekam :p To ta pani nie dzwoniła wczoraj do Ciebie? ... a tak chętnie przystała na moją propozycję Quote
an1a Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Torpeda Andzia (3/3 podopieczna). Jestem ciekawa po kim te młode odziedziczyły takie motorki :evil_lol: Każda je za 3, a biega za 5 :p Tu jeszcze kolega Arni się załapał Quote
puniusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Sliczna mała :-) A z tym jedzeniem masz rację, żerte stworzenia straszliwie. A ja mam teraz przez pół roku uważac, żeby go nie przekarmić, ale chyba nie grozi. Co zje to i tak spali :-) Quote
jkp Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wklejam bo sie wkułam uwazajcie http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/ Quote
an1a Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Sunia 1/3 - ta najmniejsza, najbiedniejsza itp., itd. ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 booosz jakie uszy, jaki latawiec:loveu: super wogole nie widac ze najmniejsza... Quote
puniusia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Uszy ma boskie :-) A może ktoś wie, co tej trójki szczeniaków, co razem poszły? A co z mamusią? Quote
esperanza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Jakiś czas temu jayo u nich była. Do Saby przydałoby się pojechać, a już tym bardziej przydałoby się zapłacić za jej pobyt, ale nie mamy z czego :placz: zalegamy za ostatnie 2 miesiące. Pomocy!!! Quote
jayo Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jakos nie spieszylam sie z fotkami, bo bardzo slabe wyszly - aparat odmowil posluszenstwa. Ale chlopaki w porzo :loveu: Atos, Portos i Aramis : Atos, najszczuplejszy i bardzo ruchliwy. Je duzo i szybko spala. Aramis: Portos: Quote
puniusia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Piękni są :-) I nie wiem czemu ale jacys tacy podobni do Semira :-) Quote
esperanza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Całe stadko bardzo udane :loveu: Quote
maja602 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Szukamy domu dla Saby. Bez kotów. :painting: Quote
Recommended Posts