Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lara napisał(a):
No, no! bedziemy sie teraz o Sabunie bic? ;):multi:

Nie bardzo wiem, co konkretnie masz dla tej suni do zaoferowania. Czy Twoje pytanie należy traktować jako konkret i chęć adopcji? Mówisz w imieniu swoim, czy też czyimś? Dla mnie sprawa jest prosta, jest pies - jest dobry dom. Decyzję i tak podejmą opiekunowie Saby, ja tylko proszę o konkretną decyzję, przekazaną dla mnie, a także dla domku w Żarach. ( i to szybko!)

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to cioteczki uzgodnijcie gdzie moze Sabunia isc do domku bo juz panna sie dosc dlugo naczekala na swoich opiekunow, i napiszcie jak juz bedzie w nowym domku...
3mam kciuki zeby sie wszystko dobrze skonczylo a dla Sabci zaczelo...:loveu:

Posted

Medar serdecznie dziękuję za sprawdzenie domu. Na szczęście potrzebujących opiekuna psiaków jest dużo, więc na pewno coś odpowiedniego dla pani znajdziesz.
Saba pojechała do domu w okolicach Żyrardowa- szczegóły zna jayo.

Lara szukam odpowiedniej suczki w schronisku :p

Posted

:((( wiesci sa, przepraszam, ze tak pozno, ale nie wchodzilam na dogo..

Saba pojechala do fajnego domku z rezydentka - roczna sunia nowofunlanda i trzema kotami. Domek, ogrod, fajni ludzie.

I byloby wszystko cudnie sie skonczylo, gdyby nie to, ze po kilku dniach Saba w niewyjasnionych blizej okolicznosciach pozbawila zycia najstarszego kocura :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Nikt nie wie jak to sie stalo, znalezli kota w ogrodzie w przetraconym karkiem. Kocur byl znany z tego, ze potrafil bronic sie przed psem paurami. Ale Saba w hoteliku nigdy kota nie atakowala i nie interesowala sie nim.
Wiec nie wiemy co sie stalo :(
Koniec koncow nie bylo absolutnie mozliwosci, zeby saba tam pozostala - wrocila do boksu hotelowego.

I znow szukamy domow, ale tym razem na pewno bez kotow. :shake:

Posted

O rany, biedna Sabunia, a już się cieszyłam, że wszystkie psiaki znalazły swoje miejsce. Trzymamy więc dalej kciuk za domek dla Sabci. A jej synek rośnie jak na drożdżach, cielak wielki się zrobił, skończyliśmy kurs podstawy pracy z psem, myślimy o zajęciach z tropienia, ale to dopiero po wakacjach, a na razie cieszymy się sobą nawzajem :-)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Co słychać u Saby? Przed tym przykrym wypadkiem z kotem były aż trzy propozycje domu dla Saby. Z jednym sie nie udało, a co z pozostałymi dwoma.
Tak do końca nie wiadomo, czy to Saba poturbowała kota. Może tak, a może to zbieg okolicznpości. Może stało się coś zupełnie innego. Nikt tego nie widział.
W dalszym ciągu potrzeny dom dla Saby BEZ KOTÓW

Posted

Witajcie, na wątku Mari napisała do mnie zulugula:
"Marinka, a czy możesz się podzielić tym kontaktem z Gliwic na tym wątku:
Sabaw typie ON-matka 12 -szukamy domu!

Tak się składa, że Marinka i Saba, mają coś wspólnego :evil_lol: Wielką rodzinkę..."

Oczywiście nie ma problemu o ile Ci państwo nie znaleźli już innego psiaka mogę się podzielić kontaktem...domek nie jest sprawdzony, ja posiadam tylko numer telefonu i wiedzę, że są to Pyrzyce koło Gliwic, dom z dużym ogrodem i inny psiak do towarzystwa... nie podaję tego numeru tutaj, ale proszę o kontakt na pw

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Saba wciaz czeka na dom.
Mao tego - musimy ja przeniesc do kojcow, gdzie nie bedzie miala tyle kontaktu z czlowiekiem, co teraz, bo nas juz nie stac na hotel.
Placimy za nia 600zl miesiecznie.
I nie rozumiem, jakim cudem taka piekna suka czeka jeszcze na dom :-(:-(:-(

Maja, czy mozesz odswiezyc jej ogloszenia? Moze zdjecia ma do niczego albo co... chco wydawalo mi sie, ze sa calkiem fajne :oops:

Posted

Ogłoszenia Saby są cały czas aktywne. Zdjęcia ma śliczne, aczkolwiek dwa jednakowe. Dzisiaj zminię jedno z dwóch. Jej ogłoszenie odwiedziło 301 osób. Nie wiem co za pech. Istotnie jest pieknym pieskiem i mądrym. Dowiem się na temat ogłoszenia w Echo miasta ze zdjęciem. Myślę, że zamieszczą w przyszłym tygodniu bez problemu. Miała też allegro.
Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nikt jej nie zauważył.

Posted

O rany, nie było mnie całe wakacje, bo pracowałam, i miałam nadzieję, ze Saba już ma domek. Biedna psina :-( A z wiesci od synka - dzisiaj był szczepiony od zakaźnych chorób i na koniec na podwórku już zarzygał samochód. Jesteśmy umówieni za tydzień na kastrację, zgodnie z umową. Poza tym nie zapomniał mnie przez 6 tygodni :-) tylko strasznie schudł, jakoś rodzina go chyba kiepsko karmiła. Dalej wariatuńcio szalony, tresury nie zapomniał, więc po wakacjach wyruszymy chyba na tropienie :-) tylko nad smyczą musimy troszkę popracować :-)

Posted

esperanza napisał(a):
Ostatnio sobie rozmyślałam o maluchach, że one już rok mają :p
A Saba od roku domu szuka :-(

Smutne :-( cały rok już minął (moja psica też już długo czeka...o wiele za długo)

Posted

raczej podobny do siostruni:loveu:

Tu niedawno na spacerku z Lola i Aga:) tez jest postury charta i niesamowicie duuuzo energii w sobie, i juz nie taki szczylek maly, sie juz taka dorosla zrobila. Poszalaly jak zwykle z Ajlu i czekamy na nastepny spacerek bo mieszkamy blisko siebie:)