Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kojec dla Loli, która wiele miesięcy spędziła w domowych warunkach to jak schronisko.
To bardzo fajna suczka, która zdążyła się związać z Anusią&ajlu, nie róbmy jej takiej krzywdy. :placz:
Nie wyobrażam sobie jej cierpienia, gdy zostanie sama za kratami, a jej opiekunka odjedzie. :-(

Posted

ja tez sobie tego nie wyobrazam a tym bardziej LOLA:placz::placz::placz:

juz sie tak zadomowila i do Ajlu przyzwyczaila, tna sie czasami ale to jak ludzie czasami tez sie pokloca:roll: do dzieci lgnie jak szalona:loveu: same cudo ale nie lubi dlugo w domu sama siedziec to jednyna wada, prawie ideał przytulasna niesamowicie, ale potrafie sie zorganizowac zeby jej bylo dobrze, niestety mam powazne problemy rodzinne, moze mi sie uda jeszcze jakos te kilka dni, zobaczymy ale najlepiej jakby domek sie znalazl chociaz dt:oops:

Posted

To dla Loli będzie Tragedia. Zamówiłam dla niej ogłoszenie w GW. Będzie prawdopodobnie w piątek w Stołecznej. Może akurat się uda.
Zrobiłam też plakaciki. Mogę przesłać, jeżeli będą chętni do rozwieszania.

Posted

Lola ma domek, dzis pojechala do nowej opiekunki i narazie nic wiecej nie pisze zeby nie zapeszac, kilka osiedli dalej odemnie i nie rozstaje sie z nia na zawsze, bedziemy w kontakcie z opiekunka i bedziemy chodzic na wspolne spacerki z Ajlu, bo juz tesknimy :loveu::loveu::loveu:

Posted

my bylismy dzis w odwiedzinach u Loli razem z Ajlu na spacerku na łące sie wyszalały psy i sie ucieszyłam jak fajnie Loleczka nasza trafiła:loveu: zadnych sprzeciwow z mojej strony:multi: zaprosiłam Agnieszke na dogomanie moze sie zarejestruje i na biezaco beda informacje, no i nie raz napewno bedziemy na wspolnych spacerkach zdjecia przy nastepnej okazji napewno tez sie postaram zrobic:multi:

Posted

Saba ma cały czas aktywne ogłoszenia na adopcje.org i psy.pl zrobione przeze mnie.
Jakoś Sabcia nie może trafić na swojego człowieka.
allegro i grtaka z pewnością się przyda.

Posted

dostałam takiego mmsa od Agnieszki dlatego kiepskiej jakosci to zdjecie ale jest niesamowite:loveu: jak bedzie cieplo w weekend sie znowu spotkamy na łąkach na spacerku;) teskni mi sie niesamowicie za nia za tym cielaczkiem slodkim...

Posted

Jest dom zainteresowany Sabą z Żar (to około 480km od hoteliku :roll:)
Pani szuka owczarkowatej suczki na posesję. Ma olbrzymi teren. W dzień suczka byłaby w jednej części działki (2 ary), gdzie jest buda, w nocy biegałaby po całym terenie. W zimę suczka byłaby zabierana do przedpokoju.
W domu są 3 koty ( w tym jeden maluch do adopcji) i 3 dzieci (dwie nastolatki i jedno dziecko 2-letnie).
Z jednej strony odległość jest olbrzymia, z drugiej Saba czeka na dom od sierpnia ubiegłego roku :roll:
Poszukam kogoś, kto sprawdzi dom.

Posted

dobrze bybylo zeby na takim terenie nie byla sama sobie tylko z ludzmi miala kontakt, jak domek dobry to fajnie bybylo zeby poszla do adopcji juz tak dlugo czeka...:roll:

a my troszke o Loli, bylysmy z Agnieszka na łąkach z Ajlu i Loleczka i sie jak zwykle wyszalaly:loveu: takie spotkania duzo daja i ja sie wygadam i psy spokojniejsze, i jestem zadowolona jak sie Loli wiedzie, przestala sie bac wsiadac do samochodow bo czesto jezdzi, urosla, przytyla poprostu fajnie:loveu: no i mam zdjecia ale zanim je wstawie moze troszke minac bo mam internet kiepski, i takie spotkanko nastepne napewno za jakies 2-3tyg;)
ale i tak tesknie za Loleczka, jej kochana mordka:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

jak ludzie maja psy, koty i konie to jakies pojecie o wychowaniu zwierzat maja, jak piszesz ze domek i ludzie super to chec pokusy na ucieczke Saby z nieogrodzonego terenu bylaby mala, chociaz nie znam Saby ale mysle ze to jest madra i zrownowazona suczka i fajnie bybylo jakby sie jej poszczescilo i zostala adoptowana;)

Posted

Lara napisał(a):
Saba zapomniana... :placz:

SABA nie zapomniana! Domek w lubuskiem sprawdzony i wynik jak najbardziej pozytywny, nowa pani czeka na sunię z niecierpliwością. Organizujcie transport, jeśli będziecie z tym mieli problem, proszę o kontakt na nr 0785 055 055 ( do poniedziałku jestem poza siecią internetową).