puniusia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 kto może pomóc i zaopiekować się śliczną sunia? Podnoszę wątek Quote
*anusia&ajlu* Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [SIZE="6"]BŁAGAM KTO DA DOM LOLECZCE :-( w sobote ja oddaje do kojca...:placz: Quote
esperanza Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kojec dla Loli, która wiele miesięcy spędziła w domowych warunkach to jak schronisko. To bardzo fajna suczka, która zdążyła się związać z Anusią&ajlu, nie róbmy jej takiej krzywdy. :placz: Nie wyobrażam sobie jej cierpienia, gdy zostanie sama za kratami, a jej opiekunka odjedzie. :-( Quote
Delph Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Są gdzieś zdjęcia suczek, które jeszcze szukają domów? Nie mogę znaleźć :oops: edit: Znalazłam :cool1: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja tez sobie tego nie wyobrazam a tym bardziej LOLA:placz::placz::placz: juz sie tak zadomowila i do Ajlu przyzwyczaila, tna sie czasami ale to jak ludzie czasami tez sie pokloca:roll: do dzieci lgnie jak szalona:loveu: same cudo ale nie lubi dlugo w domu sama siedziec to jednyna wada, prawie ideał przytulasna niesamowicie, ale potrafie sie zorganizowac zeby jej bylo dobrze, niestety mam powazne problemy rodzinne, moze mi sie uda jeszcze jakos te kilka dni, zobaczymy ale najlepiej jakby domek sie znalazl chociaz dt:oops: Quote
maja602 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 To dla Loli będzie Tragedia. Zamówiłam dla niej ogłoszenie w GW. Będzie prawdopodobnie w piątek w Stołecznej. Może akurat się uda. Zrobiłam też plakaciki. Mogę przesłać, jeżeli będą chętni do rozwieszania. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 mozesz mi przeslac na poczte anetawawa11@wp.pl a ja jej odnowie allegro i gratke i gumtree Quote
esperanza Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Prosimy o dt. :placz: To bardzo miła suczka. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Lola ma domek, dzis pojechala do nowej opiekunki i narazie nic wiecej nie pisze zeby nie zapeszac, kilka osiedli dalej odemnie i nie rozstaje sie z nia na zawsze, bedziemy w kontakcie z opiekunka i bedziemy chodzic na wspolne spacerki z Ajlu, bo juz tesknimy :loveu::loveu::loveu: Quote
maja602 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Też żeby nie zapeszać, napiszę że BARDZO SIĘ CIESZĘ. :laola: Przez cały czas myślałam o Loli. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 my bylismy dzis w odwiedzinach u Loli razem z Ajlu na spacerku na łące sie wyszalały psy i sie ucieszyłam jak fajnie Loleczka nasza trafiła:loveu: zadnych sprzeciwow z mojej strony:multi: zaprosiłam Agnieszke na dogomanie moze sie zarejestruje i na biezaco beda informacje, no i nie raz napewno bedziemy na wspolnych spacerkach zdjecia przy nastepnej okazji napewno tez sie postaram zrobic:multi: Quote
maja602 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Wspaniałe wiadomości. Oby takich jak najwięcej. Quote
puniusia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jak się ciesze :-) Świetne wieści :-) To jeszcze tylko Saba ... Quote
maja602 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sabinka hop do góry. Szkoda żeby tak inteligentna sunia siedziała w boksie. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 a Saba ma zrobione ogloszenia??? bo moglabym jej zrobic na allegro i gratce. ja dzis dostalam mmsa z POZDROWIENIAMI OD LOLI:multi: zdjecie ze spacerku z jęzorem na wierzchu:loveu: Quote
maja602 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Saba ma cały czas aktywne ogłoszenia na adopcje.org i psy.pl zrobione przeze mnie. Jakoś Sabcia nie może trafić na swojego człowieka. allegro i grtaka z pewnością się przyda. Quote
esperanza Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Bardzo będziemy wdzięczni za kolejne ogłoszenia. Od wielu miesięcy jest na allegro i cisza :-( Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 dostałam takiego mmsa od Agnieszki dlatego kiepskiej jakosci to zdjecie ale jest niesamowite:loveu: jak bedzie cieplo w weekend sie znowu spotkamy na łąkach na spacerku;) teskni mi sie niesamowicie za nia za tym cielaczkiem slodkim... Quote
maja602 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zdjęcie istotnie jest wspaniałe. Cieszę się, że Lola ma dobry domek i że możesz ją widywać. Quote
esperanza Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Jest dom zainteresowany Sabą z Żar (to około 480km od hoteliku :roll:) Pani szuka owczarkowatej suczki na posesję. Ma olbrzymi teren. W dzień suczka byłaby w jednej części działki (2 ary), gdzie jest buda, w nocy biegałaby po całym terenie. W zimę suczka byłaby zabierana do przedpokoju. W domu są 3 koty ( w tym jeden maluch do adopcji) i 3 dzieci (dwie nastolatki i jedno dziecko 2-letnie). Z jednej strony odległość jest olbrzymia, z drugiej Saba czeka na dom od sierpnia ubiegłego roku :roll: Poszukam kogoś, kto sprawdzi dom. Quote
zulugula Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 W których Żarach jest domek i gdzie jest hotel? Quote
esperanza Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 W woj. lubuskim, a hotel w woj.mazowieckim Quote
*anusia&ajlu* Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dobrze bybylo zeby na takim terenie nie byla sama sobie tylko z ludzmi miala kontakt, jak domek dobry to fajnie bybylo zeby poszla do adopcji juz tak dlugo czeka...:roll: a my troszke o Loli, bylysmy z Agnieszka na łąkach z Ajlu i Loleczka i sie jak zwykle wyszalaly:loveu: takie spotkania duzo daja i ja sie wygadam i psy spokojniejsze, i jestem zadowolona jak sie Loli wiedzie, przestala sie bac wsiadac do samochodow bo czesto jezdzi, urosla, przytyla poprostu fajnie:loveu: no i mam zdjecia ale zanim je wstawie moze troszke minac bo mam internet kiepski, i takie spotkanko nastepne napewno za jakies 2-3tyg;) ale i tak tesknie za Loleczka, jej kochana mordka:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jak ludzie maja psy, koty i konie to jakies pojecie o wychowaniu zwierzat maja, jak piszesz ze domek i ludzie super to chec pokusy na ucieczke Saby z nieogrodzonego terenu bylaby mala, chociaz nie znam Saby ale mysle ze to jest madra i zrownowazona suczka i fajnie bybylo jakby sie jej poszczescilo i zostala adoptowana;) Quote
medar Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Lara napisał(a):Saba zapomniana... :placz: SABA nie zapomniana! Domek w lubuskiem sprawdzony i wynik jak najbardziej pozytywny, nowa pani czeka na sunię z niecierpliwością. Organizujcie transport, jeśli będziecie z tym mieli problem, proszę o kontakt na nr 0785 055 055 ( do poniedziałku jestem poza siecią internetową). Quote
Recommended Posts