an1a Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziewczyny ogłaszacie je jako mix ONków? Mi się niestety możliwości z DT skończyły na minimum kilka miesięcy :( Quote
puniusia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Saba na allegro ma dwie aukcje :-), właśnie wlazłam poszukać i Lola ma jedną, a Sabcia dwie, z różnymi tytułami i zdjęciami, ale główne zdjęcie jest to samo :-) Quote
esperanza Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 an1a napisał(a): Mi się niestety możliwości z DT skończyły na minimum kilka miesięcy :( A co się stało? Quote
an1a Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 esperanza napisał(a):A co się stało? Rozstałam się z TZ i wyprowadziłam do babci, nie mam możliwości już trzymania innych psów poza moim. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mialam tel w sprawie adopcji Loli ale sie kobieta zastanowi, narazie jakos nie chce mi sie w to wierzyc no ale 3mam kciuki, na wszystko sie zgodzila na wizyty, sterylke ale to jej tata podejmie decyzje i podobno oddzwoni. Tak bym chciala zeby wreszcie znalazla swoj dom! Quote
Martys Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 PILNE proszę o zabranie Loli do piątku do 3 kwietnia gdyż nie możemy jej już dłużej trzymać i się nią opiekowac niestety nikt z Was się nie przejął tym że nie możemy juz jej mieć a to nie jest w porządku PILNIE PROSZĘ O JEJ ZABRANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
esperanza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Anusia&ajlu o co chodzi? Co się dzieje? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 esperanza napisał(a):Anusia&ajlu o co chodzi? Co się dzieje? przepraszam ale z dnia na dzien wszystko idzie coraz gorzej w zla strone, moja rozdzinka sie sypie:-( brakuje słow w to co sie dzieje Quote
Martys Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 to jest mój numer tel proszę o kontakt 660 719 784 ja jestem siostrą anusia&ajlu i od niedawna niestety mieszkam z nią i mam małe dziecko dlatego proszę o jak najszybsze zabranie Loli gdyż 2 psy w tak małym mieszkaniu nie są do ogarnięcia Quote
esperanza Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Sytuacja jest poważna. Proszę, niech ktoś pomoże i da dt. Jeśli nic się nie znajdzie suka trafi do kojca. Tyle miesięcy w domowych warunkach zamienione na kojec z budą z daleka od opiekunów, z którymi się zżyła to będzie tragedia :placz: Quote
maja602 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Lola czytaj jutro Stołeczną, będzie twoje ogłoszenie. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
maja602 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cho....inka. Jak pech to pech. Kupiłam Wyborczą i szukam. Nie ma. Dzwonię. Niestety przeoczyli, choć wczoraj dostałam SMS-a że będzie. Przepraszali, ale co z tego. W zamian zamieszczą w poniedziałek i piątek w przyszłym tygodniu. Przykro mi. :-( Quote
jayo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dzis spotykam sie z ludzmi chetnymi na Sokola lub Sabe. Docelowo chca dwa psy - jesli beda w porzadku zaproponuje im takze Lole.. Quote
zulugula Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jayo napisał(a):Dzis spotykam sie z ludzmi chetnymi na Sokola lub Sabe. Docelowo chca dwa psy - jesli beda w porzadku zaproponuje im takze Lole.. Czy ta Pani jest z Warszawskiej Pragi? Esperanza, koniecznie zmień tytuł i I-go posta. Na tym wątku nic się nie dzieje. Lola i Saba zwiększą szanse na DT lub DS zakładając osobny własny watek. Proponuję tytuł: Szczenię ONka 8 miesięcy na kanapie, a teraz schron? POMOCY!!! Quote
maja602 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dzisiaj było ogłoszenie Loli w Wyborczej/Stołecznej. Czy może ktoś dzwonił? drugie będzie w piątek. Quote
zulugula Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='idusiek']Mam domek dla mlodej, do 2 lat onki, tolerującej koty. Mieszkanie pod Warszawą ( ok 50 km od). Sunia byłaby na dworze, z nową ocieplana budą. Nie na łancuchu, bez kojca. Onka ma byc krótkowłosa, ma lubic koty ( pani ma 2 kastraty), i miec "duzo beżowego" w umaszczeniu :) Proszę nie wklejać zdjęc, zainteresowanym podam maila do Pani na PW. Czemu ja nie zabieram kontaktu jak mam? Bo nie oddam psa ze schroniska prosto do kotów, zeby ich nie zjadł, ot tyle. Za duże ryzyko jak dla mnie. ;) Lepszy rydz niż nic. Skontaktuje się ktoś w sprawie Saby? Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='zulugula']Lepszy rydz niż nic. Skontaktuje się ktoś w sprawie Saby? Saba z kotami tak srednio..... ale poprosze o sprawdzenie. Bezowego tez nie ma za duzo niestety. Ale...... LOLA bedzie miala DOM !!!!!!!!!!!!! Po Swietach zawozimy panienke w okolice Tomaszowa Mazowieckiego :loveu: Dom z ogrodem, starsze malzenstwo, syn w Warszawie. W razie, nazwijmy to, klopotow zdrowotnych.. - sunia jedzie do dzieci do Warszawy. Quote
puniusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Uff, to dobrze, bo już mi palce zaczęły drętwieć od trzymania kciuków. Już rozsyłałam wieści o Loli gdzie się dało, nawet na gry internetowe, i brakło mi pomysłu, co ja moge jeszcze. Fajnie, że się udało. To jeszcze tylko Sabunia Quote
zulugula Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Gdyby ktoś jeszcze odezwał się w sprawie adopcji Loli, to jest podobna sunia w schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-10-mies-po-wypadku-potraceniu-polamana-lapa-potrz-dt-ogloszenia-130266/ Quote
puniusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No własnie, co z sunią, jest już w nowym domku? A Saba? Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lola nie pojechala a niestety musze ja oddac do konca nastepnego tygodnia:-( Quote
Recommended Posts