agusiazet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Przepraszam, Allegra nie zrobiłam, brak czasu - zrobię na weekendzie, sorki:) zaznacz jeszcze, które szczyle sa do wzięcia i gdzie one sa teraz, bo ja nie sledzę wątku na bieżąco, ale Allegro zrobię na pewno!!! Quote
esperanza Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Wszystkie są do adopcji. Tylko najmłodsza jest w dt w W-wie, reszta nadal w hoteliku. Quote
an1a Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Może zmieńcie tytuł, że DT są potrzebne? Będę małą szczepić w przyszłym tygodniu - piątek/sobota. Troszkę schudła... po odrobaczeniu :evil_lol: Quote
an1a Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 esperanza napisał(a):Dużo było robali? Porównując z tymi szczeniakami, które już miałam - mało. Mała jest w dobrej kondycji, żadnej biegunki, trzeba ją tylko troszkę podtuczyć :evil_lol: Quote
an1a Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Podnoszę - DT potrzebne... Pytanie TZa po wejściu do mieszkania - zostawiałaś ją na łóżku? - jak miałam ją tam zostawić? - bo spała na nim.. I mam zagadkę jak to "maleństwo", któremu plączą się łapki mogło wejść na łóżko... :evil_lol: Quote
an1a Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała szczeknęła :loveu: Ma głosik.. takiego (przepraszam) menela - zachrypnięte to to strasznie :evil_lol: Imię Karla jest ok :) Quote
esperanza Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 To się doczekałyśmy pierwszego szczeku :p Dziś odbiorę Pyrantellum dla pozostałej 11. Może ktoś ma ochotę odwiedzić stado i zawieźć środek na robale? Zrobiłam pierwsze allegro dla maluchów: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=433282312 Quote
jayo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 esperanza napisał(a):To się doczekałyśmy pierwszego szczeku :p Dziś odbiorę Pyrantellum dla pozostałej 11. Może ktoś ma ochotę odwiedzić stado i zawieźć środek na robale? Zrobiłam pierwsze allegro dla maluchów: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=433282312 Jutro pojedziemy do szczyli, porobimy troche fotek i zawieziemy srodek przeciw robalom ;) Quote
an1a Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zgłaszam małą reklamację.. bo chciałam pieska a nie kotka :diabloti: Je ogromne ilości jedzenia, czego po niej w ogóle nie widać i śpi chyba dłużej niż przeciętny kot :evil_lol: Dobrała się idealnie do mojego psa, który przesypia 3/4 dnia :) Może niedługo dogoni rodzeństwo i nie będzie najmniejsza ;) Druga sprawa to taka, że nie chcą mi jej odrobaczyć wcześniej niż za 2 tygodnie. Wczorajszy robal był zdecydowanie jeszcze żywy, dzisiaj rano same martwe, później nic. Mam pokombinować czy odczekać te 2 tygodnie? Quote
gemsi Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Po odejsciu od kojca reklamacjinieuwzgleniasie. Co do robali sie nie wypowiem, bo bylem troche wylaczony ostatnio i nie przeczytalem chyba wszystkiego bo nie rozumiem... A jesli to takie male i tak dlugo spi, to moze wezmiesz jeszcze jednego śpiocha ;) Dzisiaj jedziemy odrobaczać i polecimy z sesją foto, Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 do piatku mam wazne super wypasione allegro wyroznione, pogrubione i podswietlone chcecie skorzystac? Quote
jayo Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GameBoy napisał(a):do piatku mam wazne super wypasione allegro wyroznione, pogrubione i podswietlone chcecie skorzystac? Jasne !!! Poprosimy.. Zdjecia beda za pare godzin. Podeslac Ci mailem ? Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 tekst, namiary i fotki na gameboy79@tlen.pl Quote
agusiazet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czyli co mam nie robić Allegra, z tego rozumiem! Dobrze, że nie wystawiłam, bo szkoda mi kasy na powielanie:) Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ciotka to moje jest tylko do piatku bo jest po szczeniakach, ktore poszly do adopcji, takze wstrzymaj sie do tego czasu przepraszam, ze Ci sie wcielam ale to jest oplacone - 23 zlote i szkoda ot tak konczyc Quote
esperanza Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Agusiazet gdy skończy się obecna seria allegro będziemy wdzięczni za pomoc i wystawienie maluchów :p Quote
agusiazet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nie ma sprawy, właśnie zajrzałam na watek, aby pobrać tekst, więc dobrze się złożyło:) Quote
gemsi Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mlodziez odrobczona, wciaga zarlo aż milo, schodzi tego mnostwo, wczoraj skonczyl sie 15kg worek, dzisiaj przywiezlismy kolejny, Galeria puchnie, szczeniaki tez :D, Matka nie rzuca sie na jedzenie, suche jej nie podchodzi , z miesem jakos sobie radzi, i mama cala galeria tu : galeria maluchow przepraszam ale nie mam juz sily na wklejanie zdjec Quote
gemsi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 an1a napisał(a):Mała goni rodzeństwo ;) ale widze ze misiek juz nie daje rady :) Quote
an1a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Misio zdecydowanie ma dość ;) Filmik z jego agonii http://pl.youtube.com/watch?v=wLX_8S48mpc Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 maluchy sa na allegro, mam nadzieje, ze ktos rozsady sie odezwie Quote
esperanza Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Rośnie wymuszacz :diabloti: GameBoy wielkie dzięki. Czekamy na telefony i nieśmiało prosimy o wsparcie :oops: Quote
Recommended Posts