Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, Allegra nie zrobiłam, brak czasu - zrobię na weekendzie, sorki:) zaznacz jeszcze, które szczyle sa do wzięcia i gdzie one sa teraz, bo ja nie sledzę wątku na bieżąco, ale Allegro zrobię na pewno!!!

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może zmieńcie tytuł, że DT są potrzebne?

Będę małą szczepić w przyszłym tygodniu - piątek/sobota. Troszkę schudła... po odrobaczeniu :evil_lol:

Posted

esperanza napisał(a):
Dużo było robali?

Porównując z tymi szczeniakami, które już miałam - mało. Mała jest w dobrej kondycji, żadnej biegunki, trzeba ją tylko troszkę podtuczyć :evil_lol:

Posted

Podnoszę - DT potrzebne...

Pytanie TZa po wejściu do mieszkania
- zostawiałaś ją na łóżku?
- jak miałam ją tam zostawić?
- bo spała na nim..

I mam zagadkę jak to "maleństwo", któremu plączą się łapki mogło wejść na łóżko... :evil_lol:

Posted

Zgłaszam małą reklamację.. bo chciałam pieska a nie kotka :diabloti:
Je ogromne ilości jedzenia, czego po niej w ogóle nie widać i śpi chyba dłużej niż przeciętny kot :evil_lol: Dobrała się idealnie do mojego psa, który przesypia 3/4 dnia :) Może niedługo dogoni rodzeństwo i nie będzie najmniejsza ;)

Druga sprawa to taka, że nie chcą mi jej odrobaczyć wcześniej niż za 2 tygodnie. Wczorajszy robal był zdecydowanie jeszcze żywy, dzisiaj rano same martwe, później nic.
Mam pokombinować czy odczekać te 2 tygodnie?

Posted

Po odejsciu od kojca reklamacjinieuwzgleniasie.
Co do robali sie nie wypowiem, bo bylem troche wylaczony ostatnio i nie przeczytalem chyba wszystkiego bo nie rozumiem...
A jesli to takie male i tak dlugo spi, to moze wezmiesz jeszcze jednego śpiocha ;)
Dzisiaj jedziemy odrobaczać i polecimy z sesją foto,

Posted

GameBoy napisał(a):
do piatku mam wazne super wypasione allegro
wyroznione, pogrubione i podswietlone

chcecie skorzystac?

Jasne !!!
Poprosimy.. Zdjecia beda za pare godzin. Podeslac Ci mailem ?

Posted

ciotka to moje jest tylko do piatku bo jest po szczeniakach, ktore poszly do adopcji, takze wstrzymaj sie do tego czasu
przepraszam, ze Ci sie wcielam ale to jest oplacone - 23 zlote i szkoda ot tak konczyc

Posted

Mlodziez odrobczona, wciaga zarlo aż milo, schodzi tego mnostwo, wczoraj skonczyl sie 15kg worek, dzisiaj przywiezlismy kolejny,
Galeria puchnie, szczeniaki tez :D, Matka nie rzuca sie na jedzenie, suche jej nie podchodzi , z miesem jakos sobie radzi,

i mama

cala galeria tu :

galeria maluchow

przepraszam ale nie mam juz sily na wklejanie zdjec