esperanza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Spotkajmy się w czwartek, bo w środę o 16 mam zajęcia. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 esperanza napisał(a):Spotkajmy się w czwartek, bo w środę o 16 mam zajęcia. a w piatek moglabys??? Quote
puniusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Podnoszę wątek pokazując przystojniaczka :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a my jutro bedziemy w odwiedzinach z Lola u cioteczki esperanzy:lol: napiszemy po spotkaniu i po sesji zdjeciowej dodamy zdjecia;) narazie prosze o pomoc w szukaniu domku... Quote
esperanza Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Na spacerku w parku Głupawka Dama na kanapie :p Quote
*anusia&ajlu* Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dzis bylismy w odwiedzinach u esperanzy, bylo bardzo milo i na spacerku tez duzo wrazen bylo tylko szkoda ze aparat odmowil posluszenstwa ale w domu sesja sie bardzo udala. Lola do tej pory spi, jezdzila autobusami,wrazen nie malo jak na jeden dzien;) troche zagubiona i niesmiala byla ale smaczki zrobia z nia wszystko:loveu: i na koniec byla jeszcze mala wpadka Loli ale mam nadzieje ze cielaczkowi zostalo wybaczone:eviltong: i nie wiem dlaczego nie ma swojego domku jeszcze, jak nie kochac takie cudo:loveu: i dziekujemy za wspaniale zdjecia:loveu: i Lola tez slicznie pozowala:loveu: [SIZE="2"]ps.tez juz mialam wstawiac zdjecia Quote
esperanza Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Dziękuję za odwiedziny i już piszę się na sesję plenerową :p Za kłamstwa będę się smażyła w piekle. TZ wrócił 5 minut po Waszym wyjściu, więc zapobiegawczo mu powiedziałam, że to woda z przenoszonego kwiatka w doniczce się rozlała :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 bede plenerowe zdjecia w piekle:evil_lol: mi sie jeszcze podobaja te zdjecia słodzinka malutka:loveu: mina niesamowita:lol: i greyhound sliczny portrecik Quote
beam6 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Masz talent dziewczyno - zdjęcia są za.........te :multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 esperanza pamietasz o tych zdjeciach i opisach zebym ogloszenia porobila dla psiakow, w czwartek i piatek mam nocke to moge porobic:) a przeslij na maila anetawawa11@wp.pl hop dziewczyny szukac domkow:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ja mam Lole na ale gratce, gumtre, i allegro narazie tylko tyle bardzo duzo wejsc, bo sliczne zdjecia ale zadnej odpowiedzi cisza niesamowita, a tak potrzebny jej nowy domek:oops: ona sie tak strasznie przyzwyczaja do czlowieka, czym pozniej tym gorzej:shake: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 esperanza--> pelen profesjonalizm, podziwiam i dziekuje za takie sliczne zdjecia Loleczki:loveu: no a na zywo Loleczka to taki duuzy szczenior z cielastym wzrokiem:loveu::loveu: Quote
esperanza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 dziewczyny :oops: dziękuję :oops: Trzeba dać ludziom chwilkę. Na ile dni wystawiłaś allegro? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 allegro dalam na 2tygodnie wyróżnione, i jest 113 wyswietlen i 1 obserwator i 12 dni do konca, moze cos z z tego bedzie, na ale gratce ma wyswietlen 700 jest na 1 stronie w owczarkach, i na gumtree sa jej 2 ogloszenia jedno na 48str a drugie na 2str razem wyswietlen 170!!! nie wiem po co ci ludzie tylko ogladaja jest naprawde spora suma wyswielen a zadnego zapytania, tel, maila, NIC:oops: Quote
esperanza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Ma allegro, gumtree, adopcje.org adopcjepsow.org Quote
puniusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dwie piękne dziewczyny, młodsza i starsza, ciągle szukają domu. Hop do góry Quote
*anusia&ajlu* Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [SIZE="6"]Loleczka i Saba szukaja domków kto pomoze:roll: Quote
puniusia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Podnoszę go góry dwie dziewczynki, śliczne i mądre Quote
Recommended Posts