Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis bylismy w odwiedzinach u esperanzy, bylo bardzo milo i na spacerku tez duzo wrazen bylo tylko szkoda ze aparat odmowil posluszenstwa ale w domu sesja sie bardzo udala. Lola do tej pory spi, jezdzila autobusami,wrazen nie malo jak na jeden dzien;) troche zagubiona i niesmiala byla ale smaczki zrobia z nia wszystko:loveu: i na koniec byla jeszcze mala wpadka Loli ale mam nadzieje ze cielaczkowi zostalo wybaczone:eviltong:
i nie wiem dlaczego nie ma swojego domku jeszcze, jak nie kochac takie cudo:loveu:

i dziekujemy za wspaniale zdjecia:loveu: i Lola tez slicznie pozowala:loveu:

[SIZE="2"]ps.tez juz mialam wstawiac zdjecia

Posted

Dziękuję za odwiedziny i już piszę się na sesję plenerową :p
Za kłamstwa będę się smażyła w piekle. TZ wrócił 5 minut po Waszym wyjściu, więc zapobiegawczo mu powiedziałam, że to woda z przenoszonego kwiatka w doniczce się rozlała :evil_lol:

Posted

ja mam Lole na ale gratce, gumtre, i allegro narazie tylko tyle bardzo duzo wejsc, bo sliczne zdjecia ale zadnej odpowiedzi cisza niesamowita, a tak potrzebny jej nowy domek:oops: ona sie tak strasznie przyzwyczaja do czlowieka, czym pozniej tym gorzej:shake:

Posted

allegro dalam na 2tygodnie wyróżnione, i jest 113 wyswietlen i 1 obserwator i 12 dni do konca, moze cos z z tego bedzie, na ale gratce ma wyswietlen 700 jest na 1 stronie w owczarkach, i na gumtree sa jej 2 ogloszenia jedno na 48str a drugie na 2str razem wyswietlen 170!!!
nie wiem po co ci ludzie tylko ogladaja jest naprawde spora suma wyswielen a zadnego zapytania, tel, maila, NIC:oops: