Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to czemu Lola siedzi cicho i nie dopomina się o domek. Poproszę o ładne portreciki do ogłoszeń i dane ( imię, tel. i mail ) osoby na PW, która będzie zajmować się adopcją. To już duża panna powinna mieszkać już u siebie.

Posted

Lola juz byla w adopcji raz ale po kilku dniach zostala zwrocona, ona jest bardzo energicznym szczeniakiem, do niej juz sie przyzwyczailam ale musze poszukac jej dobrego domku najlepiej z ogrodem bo w domu potrafi zadzialac jak jest dluzej sama:p i potrzebowalabym pomocy w razie czego wizyt przedadopcyjnych, bo ja jedna juz przeszlam ale jak widac bylo wszystko ok, ale niestety wrocila... ona jest na ogloszeniach dzis odnowie jej allegro i gumtree i ale gratke bo juz dawno nie aktualizowalam, boje sie ja oddac ale wkoncu trzeba sie ogarnac:roll:

Posted

Decyzja o oddaniu musi byc przemyślana. Ja jej zrobię ogłoszenia w innych miejscach ale czy zdecydowanie chcesz ją oddać? To jest ładny i młody piesek, a młodość ma swoje prawa. Osoba, która chce szczeniaka powinna się liczyć, że on jak dziecko czasami się nudzi i wówczas potrafi zniszczyć coś w mieszkaniu. Tak mają wszystkie dzieciaki i psie i kocie i ludzkie więc jest to raczej normalne zachowanie. Nie obiecuję, ze jutro zrobię ale w tym tygodniu będą ogłoszenia.

Posted

[quote name='an1a']Andzia :)

I jeszcze świeże, bo dzisiejsze:

CUDNA !!!!

AleksandraB - takie fotki to rekompensata za spalony wrak, nieprawdaz ? :diabloti:

Posted

maja602 napisał(a):
:thumbs:Anusia ogłoszenia w Necie już Lola ma. Teraz czekamy na dobrego człowieka, któremu się spodoba. Trzymam kciuki i czekam na informacje o nowym domku.

DZIEKUJE BARDZO!!!
i bede pisac jak bedzie jakies zainteresowanie,narazie cisza:oops:

Posted

Wiecie co ..? Jak tak patrze na te zdjecia i mysle sobie ile tego towarzystwa bylo, i ze matka je wykamila, taka dzielna madra suka ... to mi sie marzy zlot Sabowych dzieci w jednym miejscu...

12 sztuk i macierz - to musialby byc niezly obrazek :-)

Tylko nie wiem jeszcze jak to zrobic i gdzie :-)

Posted

jayo napisał(a):
Wiecie co ..? Jak tak patrze na te zdjecia i mysle sobie ile tego towarzystwa bylo, i ze matka je wykamila, taka dzielna madra suka ... to mi sie marzy zlot Sabowych dzieci w jednym miejscu...

12 sztuk i macierz - to musialby byc niezly obrazek :-)

Tylko nie wiem jeszcze jak to zrobic i gdzie :-)

:evil_lol:
juz widze jak cielaczki sobie brykaja:loveu: i to az 12:lol:
ciekawe czy by sie poznaly, czy bylyby jakies czepki, tez bym chciala to zobaczyc, ale ciezko tak zgrac wszystko w jednym czasie:roll:

Sabcia widac ze madra tylko szkoda ze nie ma swojego czlowieka ktory by to jej codziennie mowil:oops:

moje dzieciaczki-zwierzaczki to juz chyba maja dosyc ciaglego gadania jakie to sa wspaniale:loveu: takie Narcyzy z nich:p

Posted

puniusia napisał(a):
Ale fajny pomysł :-) Ciekawe, jak by się zachowały :-) To musiałby być ciekawy widok, a Semir byłby na pewno zachwycony taką ilością chętnych do zabawy :-)

Odezwe sie do wszystkich - tyle ze rozrzut w przestrzeni spory - to i raczej wakacje sie klaniaja na spotkanie :-)

Posted

an1a napisał(a):
Wyobrażacie sobie spotkanie 12 psów w okresie dojrzewania razem? :)

ja sobie wyobrazam :-) paru trenerow bedzie potrzebnych na miejscu :diabloti:

Posted

zanim sie spotkamy w calej rodzinie - pomozcie znalezc dom Mamie tych wspanialych psiakow... caly czas czeka... i placimy za jej hotel - ale to tylko hotel, a nie wlasne lozko czy poslanie..:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Pieniedzy zreszta tez nie drukujemy :-( chociaz pewnie to jest jakis pomysl :cool3:

Posted

Przy jednym z ogłoszeń, które zrobiłam jest licznik ile osób czytało ogłoszenie. Saby ogłoszenie przeczytało 117 osób, Sokoła 70. Dlaczego nikt się nie zgłasza? Biorąc pod uwagę, ze 20% to tylko oglądacze to i tak ktoś powinien zadzwonić. Psy ładne i zdjęcia też. Może popracuję nad nowym tekstem.

Posted

Saba bardzo nas dziś zaskoczyła. Pierwszy raz widziałam, by wysoko nosiła uszy :crazyeye: Jest radosna, chętnie do nas podeszła, zaczepiała do zabawy Dakara, toleruje jamniczą znajdę.

Dowody :cool3:

Posted

maja602 napisał(a):
Przy jednym z ogłoszeń, które zrobiłam jest licznik ile osób czytało ogłoszenie. Saby ogłoszenie przeczytało 117 osób, Sokoła 70. Dlaczego nikt się nie zgłasza? Biorąc pod uwagę, ze 20% to tylko oglądacze to i tak ktoś powinien zadzwonić. Psy ładne i zdjęcia też. Może popracuję nad nowym tekstem.

Maju, a gdzie dawalas te ogloszenia? moze jeszcze pomyslimy, gdzie ja wstawic..

Posted

W Necie na "adopcje.org", na stronach 'Mój pies". Wysłałam do Redakcji, zeby umieścili w gazecie ale odmówili bo teraz będą małe i puchate. Podałam Maję, Karmelkę i Dusię. Na stronach Dzielnicy Bemowo ale już się skończyło.