Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieści z nowego domku od LUSI :lol:

Witam:)
Dziękuję za wiadomość, przepraszam, że odpisuję stosunkowo późno, ale mieliśmy problemy z dostępem do internetu.
Lusi zaaklimatyzowała się nadzwyczaj szybko. Jest bardzo energiczna i co chwila daje nam nowe powody do śmiechu. Ma już swój koszyczek, który troch pogryzła i kilka ulubionych zabawek. Zaakceptowała wszystkich domowników i chętnie odwiedza z nami znajomych. Drugiego dnia od adopcji dostała biegunki, na szczęście był to tylko jeden dzień, pewnie spowodowany stresem związanym z podróżą i nowym miejscem, teraz widać ze sunia czuje się jak u siebie. Bardzo dużo chce jeść, i już właściwie tych żeber jej tak strasznie nie widać... choć rzeczywiście cały pokarm idzie w te jej długie nogi:) Przesyłam zdjęcia ze spacerku ze starszym kolegą:) jak będziemy mieć zdjęcia z naszego mieszkania to również prześlę, i oczywiście czekamy na książeczkę, żeby zabrać psinkę na szczepienie.
Pozdrawiamy

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja wstawiam ze swojej galerii internetowej, kopiuje taki adres url i pozniej w odpowiedzi na dogo jest taki obrazek mała ikonka z górami i sie juz dodaje samo, inaczej nie umiem tak narazie dziala i mam przynajmniej galerie swoich zwierzaków:loveu:

Posted

malagos napisał(a):
jakbyśmy znały dt, to byśmy ich nie szukały na tym watku dla szczeniaka i 3 szczeniąt spod koscioła, i 7 szczeniat z Różana...

przepraszam, wydawało mi się, ze wszystkie juz mają domki :oops:

Posted

esperanza napisał(a):
Życzymy podjęcia trafnej decyzji :evil_lol:
Na jaki adres wysłać książeczkę Loli?
Chyba, że nie jest potrzebna.

książeczka raczej nie potrzebna bo juz wszystko jest wpisane w nowa ksiazeczke oprocz pierwszego szczepienia ale narazie mamy wszytkie dostepne wiec dziekujemy ale juz nie chcemy:) a dzis mialam osobe w sprawie adopcji Lolki i jak napisalam wczesniej ze nie patrze zbyt milo na nowych wlascicieli to i tym razem stwierdzono ze strylizacja nie jest potrzebna i szybko zakonczylam rozmowe, ja nie rozumiem takich ludzi...szkoda gadac... i nadal mysle nie wiem co mam robic musze sie z tym dobrze przespac bo jak bym ja wziela odpadly by inne tymczasy...

Posted

Na sterylizację Saby udało się zebrać 246zł :multi:
Wpłaty na konto: 30zł od puniusia i 150zł od jkp,
przekazane osobiście 50zł od maja602
uzbierane na bazarku 18zł

Saba będzie miała zabieg w środę u poleconego przez p.Agnieszkę weterynarza, a brakującą kwotę dołoży Lara.

Serdecznie wszystkim dziękuję :loveu:

Posted

rośnie, rośnie a bierzemy od 2dni witaminki bo malenstwo ma niedobor, pani weterynarz tak powiedziala, ale je ze smakiem, a moja Ajlu juz przechodzi normalnie pod nią :) mała ma przewage taka duza urosła:) mam zdjecia ale mam problemy z kompem i moze pozniej wstawie

Posted

a tak pozatym to dzis dziewczyny sie zorganizowaly i sciagnely wysoko z szafki wszystkie swoje gryzaki takie rzujki, napewno sie podzielily ale zawsze dostaja jak ja je pilnuje bo sie boje zeby Ajlu cos nie zdzialala bo jest okropna jesli chodzi o jedznie, ale jak wrocilam do domu wesole jak zwykle czyli organizacja i zjedzenie wszystkich smakolykow sie udalo, Ajlu nie siega tak wysoko ale musiala chyba Lolke podpuscic ze tam pancia kladzie wszystkie lakocie:)