Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie zdjecia takie jakie sa, bedziemy robic zdjecia, ale nie wiem czy dzisiaj , jutro czy w poniedzialek,
mam tez do wystawienia, oczywiscie, i do OBOWIAZKOWEJ sterylizacji

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy caly czas domow tymczasowych. Psiaki beda odrobaczone za moment - ale same szczepienia nas powala na kolana... Bez szczepien psiaki zdechna,bo parwo zabija dookola - i te sygnaly dochodza do nas od ludzi, ktorzy wybrali inne szczeniaki od "wolontariuszy"...

Jestem bliska wybuchu - wydawaloby sie, ze to my powinnismy byc bardziej odpowiedzialni od calej reszty ludzkosci - i bardziej uswiadomieni, jesli chodzi o szczepienia dla maluchow. A juz kolejny raz dostaje informacje od nowego domu, ktory zrezygnowal ze szczeniaka od nas (z roznych powodow), ze wlasnie pozegnal nowego mieszkanca z wirusem i wiecej nie chce zadnego psa do domu :placz:
To sie nadaje na watek przyklejony.

Posted

GameBoy napisał(a):
wlasnie dlatego ja zawsze szczepie maluchy a pozniej padam finansowo na pysk... ale wiem co i jak

Ale malucha chorego wydalas... mam nadzieje, ze wyjdzie z tego....
I pamietaj - masz juz tymczas zamkniety dla nieszczepionych na jakis czas - powinnas zastosowac kwarantanne - bo inaczej kolejne beda padac jak muchy..

Posted

an1a napisał(a):
podnoszę, dt potrzebne..

an1a'u jutro najmniejsza wyladuje u Ciebie, jeszcze nie wiem jak to logistycznie zorganizujemy, bo jest kilka scenariuszy, na pewno dzien zapowiada sie ceikawie ;)

Posted

gemsi napisał(a):
an1a'u jutro najmniejsza wyladuje u Ciebie, jeszcze nie wiem jak to logistycznie zorganizujemy, bo jest kilka scenariuszy, na pewno dzien zapowiada sie ceikawie ;)

Nie wątpię :evil_lol: Czekam na info

Posted

jayo napisał(a):
Ale malucha chorego wydalas... mam nadzieje, ze wyjdzie z tego....
I pamietaj - masz juz tymczas zamkniety dla nieszczepionych na jakis czas - powinnas zastosowac kwarantanne - bo inaczej kolejne beda padac jak muchy..

nie wiem skad masz te dane, nie wydalam zadnego chorego psa
teraz mam 3 psy i wszystkie sa zdrowe

Posted

Szczepienie i odrobaczenie - koszt zalezy gdzie zrobimy.. Boje sie troche towarzystwo wozic spod `grodziska do Wawy, ale moze sie okazac, ze u zaprzyjaznionych wyjdzie najlepiej. Koszt mi znany jest od 25 do 60 zl :( ale stawiam na te nizsze stawki..

Kometa - bede dzwonic do Ciebie, dzieki za pomoc.

Posted

Ja dzisiaj jednak kończę o 17, a nie o 18. Jeśli będziecie mieć jakieś konkrety odnośnie odbioru małej dajcie znać, bo muszę sobie rozplanować jakoś wieczór, żeby czas na naukę do egzaminu się znalazł :eviltong: Wkurzają mnie te studia :evil_lol:

Posted

An1a pojechała z TZ-em po sunieczkę. Czekamy na wieści :razz:

Nadal poszukujemy dt dla pozostałych.

Agusiazet udało się zrobić allegro dla psiaków?
Kometa będę dzwonić w sprawie szczepień.
Beka czy udało się zebrać rzeczy na bazarek?

Każda doba pobytu psiej rodziny w hoteliku to koszt 30zł.
Czy ktoś może nam zrobić baner i ogłoszenia w sieci?

Posted

Mała jest już u nas :) Przespała całą drogę, zaliczyliśmy jeszcze weta. Polatała za moim psem, zamordowała pluszowego kangurka i zasnęła na siedząco :eviltong: Ta "maleńka", "najmniejsza" sunia waży 1,5kg :evil_lol: Nie widziałam rodzeństwa, boję się pomyśleć ile ważą te duże :p

Posted

Pierwsza noc za nami.
Mała zrobiła taką imprezę w nocy, że rano nie miała siły wstać :p
Miska z wodą nie jest do picia, tylko do atakowania i wylewania... Kocyk nie jest do spania, tylko do szarpania :evil_lol: A gazety do rwania.
Nero jest nią zachwycony, a ona biedna dostała czkawki jak pierwsze co zobaczyła był nos mojego psa :)
Odrobaczyłam małą dzisiaj rano, mordowała misia jak wychodziłam z domu ;)

Posted

an1a napisał(a):
Pierwsza noc za nami.
Mała zrobiła taką imprezę w nocy, że rano nie miała siły wstać :p
Miska z wodą nie jest do picia, tylko do atakowania i wylewania... Kocyk nie jest do spania, tylko do szarpania :evil_lol: A gazety do rwania.
Nero jest nią zachwycony, a ona biedna dostała czkawki jak pierwsze co zobaczyła był nos mojego psa :)
Odrobaczyłam małą dzisiaj rano, mordowała misia jak wychodziłam z domu ;)

Czy ja dobrze widze, ze to niekoniecznie jest poslanie dla zwierzat...?;)
duzo masz jeszcze tych pluszakow do mordowania? .. chyba, ze nie o tego misia chodzilo..:evil_lol:

Ciotki, sliczne szczeniaki-misiaki na tymczasy!! brac, nie marudzic !!

Posted

jayo napisał(a):
Czy ja dobrze widze, ze to niekoniecznie jest poslanie dla zwierzat...?;)
duzo masz jeszcze tych pluszakow do mordowania? .. chyba, ze nie o tego misia chodzilo..:evil_lol:

Ciotki, sliczne szczeniaki-misiaki na tymczasy!! brac, nie marudzic !!

Dobrze widzisz :evil_lol: TZ musiał się do małej poprzytulać z samego rana i uspokoić czkawkę, której się nabawiła przez Nera :)
Ja mam sporo pluszaków, bo Nero jest ich miłośnikiem :eviltong: Zresztą większość sam znajdował na spacerach ;)
Jest kochana, ogonek chodzi cały czas jak wiatrak :)