Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rufusowa']ciotka a ja jestem pewna, ze nawet dorosłą sucz byś wprowadziła do domu....byloby ciężko ale w koncu by zrozumiały ze pani sobie tego zyczy ;) pewnie do tego czasu by sie nawet polubiły poka stojące uszy
Wiem, tylko muszę mieć jeszcze do tego warunki, w kawalerce (zresztą wynajmowanej) nie przejdzie :shake: Ale będę próbować z dorosłymi, przynajmniej na tymczas, jak dorobimy się własnego M...
Rodzice mogliby się podzielić :evil_lol::evil_lol:

Uchole dopiero jutro pokażę, tutaj mam za słaby internet na zdjęcia :roll:

ha ha mojej LUSI uszy stają na razie tylko pod wiatr:evil_lol:

Trochę witamin do jedzenia i będą sterczeć, ja swojej daję CanVit do jedzenia :diabloti:
A ja się pochwaliłam i nic z tego :placz::placz:
Braciszek do mnie jednak nie przyjedzie.. znów przegrałam z transportem.. Załamka :-(

Jak to...?

Posted

an1a napisał(a):

Jak to...?

Z tego co wiem, to Gemsi, nie zdąży zabrać psiaka :(
nikt się nie zgłasza jako DT dla psiaków z okolic Wwa?
Bo może ja za dużo problemów robię.. A nawiązałam kontakt z panią z Krk, która też potrzebuję Dt.. Ale jeśli trzeba to ja poczekam na psiaka z "parszywej 12" :) nie wycofuję się.

Posted

Soema napisał(a):
Z tego co wiem, to Gemsi, nie zdąży zabrać psiaka :(
nikt się nie zgłasza jako DT dla psiaków z okolic Wwa?
Bo może ja za dużo problemów robię.. A nawiązałam kontakt z panią z Krk, która też potrzebuję Dt.. Ale jeśli trzeba to ja poczekam na psiaka z "parszywej 12" :) nie wycofuję się.

no niestety troche sie skomplikowalo, ja jutro na pewno nie dam rady, niestety, szukam tez kogos kto sie do krk wybiera...

Posted

moja LILI uczy się nowej komendy ''podaj rączke'' będe musiała uprzedzić przyszłego właściciela:evil_lol: dzieci nie dadzą sobie przetłumaczyć że pies ma łapy one przy mnie już całkiem powariowały a właściwie uczniowie przerośli mistrza:oops:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
jagienka42 ty masz sunke Lili ja mam Lolę miot "L" nam sie zaczął :lol:
ale wszystkie cudne i takie mądre ciekawe czy Sabcia przekazała im takie geny :lol:

A ja też chcę... :(

I jak z resztą genialnego miotu?;> są jacyś chętni?

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
jagienka42 ty masz sunke Lili ja mam Lolę miot "L" nam sie zaczął :lol:
ale wszystkie cudne i takie mądre ciekawe czy Sabcia przekazała im takie geny :lol:
oj faktycznie musimy tylko wymyślić przydomek hodowlany:diabloti:będziemy sprzedawać jak to teraz modne rasowe bez rodowodu:cool1:

Posted

Soema napisał(a):
A ja też chcę... :(

I jak z resztą genialnego miotu?;> są jacyś chętni?

Nie ma chętnych niestety. Do Krakowa nie dojadę ale jeśli dobrze doczytałam do była szansa, że ktoś z warszawy odbierze i zawiezie do Krakowa jeśli ktoś do tej Warszawy malucha dowiezie. Czy to aktualne? Bo ja któregoś dnia mogłabym psiaczka z hoteliku do Warszawy dowieźć.

Przepraszam, że piszę tak brzydko i nieskładnie, coś mi ostatnio tak wychodzi :roll:

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Nie ma chętnych niestety. Do Krakowa nie dojadę ale jeśli dobrze doczytałam do była szansa, że ktoś z warszawy odbierze i zawiezie do Krakowa jeśli ktoś do tej Warszawy malucha dowiezie. Czy to aktualne? Bo ja któregoś dnia mogłabym psiaczka z hoteliku do Warszawy dowieźć.

Przepraszam, że piszę tak brzydko i nieskładnie, coś mi ostatnio tak wychodzi :roll:

To wszystko zależy od tego czy ktoś będzie jechał teraz.. Bo znów ostatnio nie wyszło. Trzeba poczekać, może Gemsi będzie jechał i jakoś się uda tym razem :)

Posted

jagienka nacieszyłaś się już małą? :evil_lol: mam zainteresowany dom ze Śląska. Pani zadzwoniła do mnie, ale moja prawdopodobnie (trzymajcie kciuki) w przyszłym tygodniu będzie już grzała tyłeczek w nowym domu z nowym kolegą bullterierem :razz:

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
A szczeniaczki chłopaczki później wchodziły by w grę jeśli chodzi o tymczasy :cool3:..... jak ich siostrzyczki będą w nowych domkach :cool3:

A ja to już się nie liczę?:placz:

Posted

an1a napisał(a):
jagienka nacieszyłaś się już małą? :evil_lol: mam zainteresowany dom ze Śląska. Pani zadzwoniła do mnie, ale moja prawdopodobnie (trzymajcie kciuki) w przyszłym tygodniu będzie już grzała tyłeczek w nowym domu z nowym kolegą bullterierem :razz:
jeżeli domek jest dobry i będzie Lusi dawał 10000 razy dziennie całuski to moge powiedzieć że się nacieszyłam:evil_lol: ale nie ma mowy o kojcu czy uwiązaniu jej na to się nie zgodze.:razz:

Posted

A wie ktoś coś, czy może Gemsi jedzie?
Bo przed środą, podczas rozmowy telefonicznej zrozumiałam, że możliwe, że będzie jechał w niedzielę lub poniedziałek..:razz:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Za tydzień w piątek ... znowu jade ...
Więc jakby co kombinujcie - może tak jak poprzednim razem ... co ? :cool3:
bardzo chętnie wezme innego szczeniorka warszawiaka ale to musi być suczka u mnie zaczęła się cieczka:oops:

Posted

an1a napisał(a):

podałaś tej pani mój numer telefonu do kontaktu?

Posted

Czy ktoś mógłby uporządkować jakoś psiaki i wrzucić do 1 posta?
Zgłaszają się do mnie ludzie i nawet nie wiem co mam im powiedzieć, które zostały, jaka płeć itp.