scarlet Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 to ostatnie zdjęcie najpiękniejsze :) czy ktoś może podesłać mi cos więcej nt tego psiego przedszkola - też mam diabełka ze schroniska i pomyślałam, ze byłby dobry pomyśł. Ile taka przyjmeność kosztuje i czy znacie może coś takiego w woj. śląskim?? Quote
rufusowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ale słodkości :loveu: proponuje zeby w pierwszym poście wkleić aktualne fotki szczeniaków i numer do dt :cool3: Quote
jagienka42 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 rufusowa napisał(a):ale słodkości :loveu: proponuje zeby w pierwszym poście wkleić aktualne fotki szczeniaków i numer do dt :cool3: ha ha nie dam numeru jeszcze się nie nacieszyłam:diabloti: p.s kto ma suni książeczke zdrowia? dzisiaj odrobaczyłam malutką, od wczoraj wieczorem już nie ma biegunki:multi: Quote
jagienka42 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 an1a napisał(a):Podobna do Twojej ;) Z tymczasowym kolegą :diabloti: jessssssu ona jest jak bliżniak jednojajowy mojej LILI Quote
Aleksandra_B Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Te szczylki z tego co wiem nie miały zakładanych książeczek zdrowia.. Quote
an1a Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='rufusowa']ale słodkości :loveu: proponuje zeby w pierwszym poście wkleić aktualne fotki szczeniaków i numer do dt :cool3: Ja już się nacieszyłam i chętnie wyadoptuję :diabloti: Szkoda, że nikt nie dzwoni, albo odzywają się tacy... no... ci... :mad::p jessssssu ona jest jak bliżniak jednojajowy mojej LILI Ale szczura wyścigowego mam tylko JA :diabloti: Te szczylki z tego co wiem nie miały zakładanych książeczek zdrowia.. Miały zaświadczenie o 1 szczepieniu. Quote
esperanza Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Książeczki zdrowia są. Jagienko42 wyślij mi na pw swój adres. Quote
an1a Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Uf... już sprawdzałam po kilka razy czy na pewno dobry nr telefonu podałam... Coś się ruszyło. Quote
jagienka42 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 byłam dzisiaj z Lusi na godzinnym spacerku ona bardzo ładnie chodzi na smyczy do tej pory uczyłam ją na podwórku no a dzisiaj poszłyśmy sobie do lasu.to bardzo czujny pies obszczekała wszystkie śmietniki w okolicy:evil_lol:zrobiła już kupke rozgrzebałam dokładnie ale robali nie ma:oops: Quote
puniusia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 scarlet napisał(a):czy ktoś może podesłać mi cos więcej nt tego psiego przedszkola - też mam diabełka ze schroniska i pomyślałam, ze byłby dobry pomyśł. Ile taka przyjmeność kosztuje i czy znacie może coś takiego w woj. śląskim?? Ja w Białymstoku płacę 500 zł za około 3-4 miesiące, to będzie zależało od tego. jak pies się będzie uczył. Zajęcia są 4 razy w tygodniu, ale my będziemy chodzić 3 razy, ten czwarty termin nam nie pasuje (chyba że dziadek zawiezie wnuka i psa. bo tylko Maciek wtedy ma wolne). Może na zajęcia chodzić cała rodzina. Psy się najpierw bawią ze sobą, potem każdy ćwiczy ze swoim psem to, co akurat powinien, na koniec znowu psy mogą się ze sobą pobawić. Fajne to jest. Wczoraj Semir został zaczepiony przez wielkiego psa (ale młodego). najpierw się od niego chował za naszymi nogami. ale potem zaczął się odszczekiwać i gryźć :-) W domu za to musiałam go kąpać, tak go inne psy obślimaczyły :-) Quote
Maupa4 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 To i ode mnie zdjęcia małej podróżniczki ... Zdjęcia oczywiście z piątku ... Quote
jagienka42 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Maupa 4 serdecznie dziękuje za przywiezienie Lusi pod umówione miejsce:loveu:ale sypnełaś zdjęciami:evil_lol: Lusi jak zostaje sama wyje minutke niesamowite postępy robi panienka,już się nauczyła że jak idziemy na spacer to trzeba zrobić siad żebym zapieła smycz ta psina wszystkie polecenia chłonie jak gąbka:crazyeye: Quote
zulugula Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Maupa, na tych zdjęciach na trawce, zwinięta w kłębuszek Lusi wygląda jak baranek wielkanocny :lol: Czy jutro jedzie jakiś "maluszek" do Soema? Quote
an1a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Moja ma zbawienny wpływ na Nera :crazyeye: Kij z tym łóżkiem, nie daję rady ich zgonić z niego, to jest najlepszy ring :razz: Ale po raz pierwszy Nero bawił się zabawką z innym psem... Męczenie zajączka :diabloti: YouTube - Nero Quote
jagienka42 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zulugula napisał(a):Maupa, na tych zdjęciach na trawce, zwinięta w kłębuszek Lusi wygląda jak baranek wielkanocny :lol: Czy jutro jedzie jakiś "maluszek" do Soema?tak jutro soema będzie miała braciszka Lusi z tego co mi do tej pory wiadomo;) Quote
an1a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='rufusowa']An1a moze ją zostawisz? Ciotka Ty dobrze wiesz jaki pies mi się marzy :eviltong: Quote
jagienka42 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 an1a napisał(a):Ciotka Ty dobrze wiesz jaki pies mi się marzy :eviltong: no właśnie te nasze marzenia ja też bym mogła zostawić czwartego psiaka ale zbieram na mojego ukochanego i upragnionego:oops:a jaki tobie się marzy:cool3: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ciotce sie marzy TTB ehhh....można sie zakochać w tych całuśnych mordercach Quote
an1a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jagienka42 napisał(a):no właśnie te nasze marzenia ja też bym mogła zostawić czwartego psiaka ale zbieram na mojego ukochanego i upragnionego:oops:a jaki tobie się marzy:cool3: Chciałabym zostać drugą Matką chrzestną po rufusowej :evil_lol: i przygarnąć jakiegoś bullowatego ;) Ale to przy moim "specjalnym" psie to na razie odległe plany ;) Korze zaczynają stawać uszy, jedno mniej więcej, drugie pod wiatr - ale jednak :razz::diabloti: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ciotka a ja jestem pewna, ze nawet dorosłą sucz byś wprowadziła do domu....byloby ciężko ale w koncu by zrozumiały ze pani sobie tego zyczy ;) pewnie do tego czasu by sie nawet polubiły poka stojące uszy Quote
jagienka42 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ha ha mojej LUSI uszy stają na razie tylko pod wiatr:evil_lol: Quote
Recommended Posts