Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała jest już z Maupą4.
Pierwszą jazdę metrem zniosła super. Troszkę drżała, ale szybko zaczęła się uspokajać i jeść smakołyki.

Jagienko42 przekazałam Maupie4 karmę na dziś- sunia dostawała u mnie Britt Junior.
Zębiska ją swędzą i zaczyna dobierać się do kabli- trzeba na to uważać.
Jeśli będzie miała przez wekend nadal biegunkę idź z nią proszę do weterynarza.

Zabawa w przeciąganie i rozgryzanie sznurków z supłami to najlepsza zabawa :cool

Koniec ciocinych rad :diabloti:

Posted

sunia będzie ze mną w pokoju pod stałą kontrolą więc nic nie pogryzie:lol:jeżeli będzie zostawała w domu sama na czas mojego rozwożenia dzieci po szkołach posiedzi maleńka w klatce kenelowej:evil_lol:

Posted

jagienka42 napisał(a):
jeżeli jutro się nie uda to w środe ja odbiore psa dla ciebie i się dogadamy kiedy będziesz mogła go zabrać

Jagienko, czyli będziesz w Warszawie i zabierzesz maluszka do Soeme?

Posted

Ja nie mam nowych informacji o transporcie.

Serdecznie dziękuję Maupie4 za przewiezienie suni do Krakowa :loveu: i Aleksandrze_B za stoicki spokój przy zaliczaniu kolejnego psiego pawia w samochodzie :evil_lol:

Posted

U mnie też zero odzewu.. :(
A Jagience chyba chodziło o transport gumsie - psiaka z Wwa do Krk.

Aa mam pytanie, czy praktykowane było kiedykolwiek coś takiego, jak chodzenie psiaka na Tymczasie z czymś na zasadzie takiej kamizelki, albo czegoś z napisem, czysto teoretycznie, "szukam swojego domu", "nie pozwól mi wrócić do schroniska" itp.? Czy to nie ma sensu? Chodzi mi o to, że czasem ktoś w autobusie, albo na ulicy może zobaczyć taką psinę i zastanowić się, a i tak każdą osobę trzeba później sprawdzić..
Pytam czysto teoretycznie :lol:

Posted

ja nie dam rady, a mozesz poczekac do przyszlej srody, ja co tydzien jezdze do krakowa, tylko ze w srode mam spotkanie o 11, wiec ktos musialby odebrac malucha odemnie na wlocie krakowa, ew. psiak musialby przekiblowac ze 2 dodatkowe godziny w klatce w samochodzie, upalow nie ma , wiec jest to realne.taką odpowiedz dostałam od gemsi

chodziło mi o tą propozycje:lol:

Posted

a teraz już o suni którą przywiozłam przed chwilą:lol:psinka kochana ludzi się nie boi,do dzieci merda ogonem jak szalona:loveu:na koty nie zwraca uwagi,do moich psów bardzo przyjażnie nastawiona:multi:dzieci nadały jej imię LUSI.zaraz wstawie kilka jej zdjęć tylko obrobie.
ps.niestety wejście do domu miała nie najlepsze bo wylądowała od razu w wannie,w samochodzie przeczyściło ją w transporterze i zabrudziła się cała:oops:

Posted

jagienka42 napisał(a):
ja nie dam rady, a mozesz poczekac do przyszlej srody, ja co tydzien jezdze do krakowa, tylko ze w srode mam spotkanie o 11, wiec ktos musialby odebrac malucha odemnie na wlocie krakowa, ew. psiak musialby przekiblowac ze 2 dodatkowe godziny w klatce w samochodzie, upalow nie ma , wiec jest to realne.taką odpowiedz dostałam od gemsi

chodziło mi o tą propozycje:lol:

podtrzymuje
w srode jade do krakowa, chyba nawet nie bedzie potrzeby odbierania go na wlocie, jedziemy razem z jayo, pawie sa do opanowania przy pomocy plandeki za 14.50 PLN z LeroyMerlin. swoja drogą polecam, płachty o wymiarach 2x3 m, z 8mioma okami do mocowania w dowolny sposob,
wiozlem juz tak dwa maluchy, powypuszczaly pawie na wybieg, plandeke mozna wyciagnac wyplukac i samochod czysty, a i koszt znikomy :)

Posted

:loveu:

To zaczynamy ogłaszanie w Krakowie :cool3:

Jeden z pozostałej w kojcu 3 jest bardzo zaborczy w stosunku do zabawek i jedzenia (p.Agnieszka potwierdza).
Osoba, która go weźmie będzie musiała nad nim popracować.

Jeszcze 2 dt potrzebujemy, kto pomoże?

Posted

zulugula napisał(a):
Do środy nie tak daleko :lol:

Nie zaszkodzi popytać :) i chyba psiak też by wolał, ale jeszcze o tym nie wie :eviltong:
popatrz jaka ta sunia śliczna i zdezorientowana na razie..

Posted

zulugula napisał(a):
Do środy nie tak daleko :lol:

tylko jesli chodzi o srode to ja poprosze o potwierdzenie telefonem, in najlepiej prosze o potwierdzenie najpozniej do 12 we wtorek, ostatnio jestem mocno wyłączony, jakby co to esperanza ma do mnie kontakt