Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamusię hop do góry, a syneczek gryzoń ma nowy mebelek - klateczkę :-) Wymiękłam, jeśli chodzi o popisy szkodnika, i w akcie desperacji kupiłam klatkę (za namową pani od szkolenia). Szkodnik klatkę zaakceptował, wchodzi do niej bez problemu, zobaczymy, jak noc prześpi (klatka oczywiście zostaje otwarta, tyle że posłanie i zabawki są w środku). Jak mu dzieci lekko przymknęły klatkę, gdy tam siedział i obgryzał kość, to jak się zorientował, to wpadł w lekką panikę pt. Jak stąd wyjść? Przez kilka dni się pooswaja i w następnym tygodniu spróbujemy zostawiać go na trochę zamkniętego. A szkody szkodnika? Olej ze słonecznika jest świetny do picia, (gorzej do sprzątania, ale to pani zmartwienie :-)), smakołyki mi wydzielają - to je sobie sam wezmę i wszystkie zjem :-) Po tym oleju nastąpił pierwszy raz w życiu Semira, że nie zjadł kolacji - powąchał żarcie w misce i od niej odszedł :-) Potem trochę zwymiotował, lekka bieguneczka i bryka dalej :-) Tak ogólnie to jest przecudowny, wielki jak słoń i kocham go niezmiernie, on mnie chyba też :-)

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam mozliwosci jej zatrzymac, mama nie chce miec dwoch psow w mieszkaniu:oops: i na tymczas sie zgadza ale i zeby trafila do odpowiedniego domu, wiec szukamy nadal...:roll: najlepiej jakby juz grzala doopke w swoim domku, ale i tak juz nie wiem jak sie z tym cielaczkiem rozstaniemy:placz:

Posted

Nie rozumiem, czemu te dziewczyny jeszcze siedza bez domow...

Z Sabe strasznie duzo placimy.. musimy jak najszybciej dom znalezc - moje zrodelko finansowe juz sie urwalo..

Posted

Pilnie DT dla Loli bo nie możemy już jej dłużej trzymac w domu niestety nasza sytuacja się bardzo zmieniła na gorsze i nie możemy juz jej miec pomóżcie PILNE

Posted

Lola ma ogłoszenia w Necie ale od niedawna. Sporo osób tam zagląda ale znalezienie domu wymaga czasu. Szkoda, że do tej pory było cicho wokół niej. To ładny i miły piesek więc dom z pewnością znajdzie.

Posted

esperanza napisał(a):
Saba bardzo nas dziś zaskoczyła. Pierwszy raz widziałam, by wysoko nosiła uszy :crazyeye: Jest radosna, chętnie do nas podeszła, zaczepiała do zabawy Dakara, toleruje jamniczą znajdę.

Dowody :cool3:

Zdjecia Saby :-)