jagienka42 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wieści z nowego domku od LUSI :lol: Witam:) Dziękuję za wiadomość, przepraszam, że odpisuję stosunkowo późno, ale mieliśmy problemy z dostępem do internetu. Lusi zaaklimatyzowała się nadzwyczaj szybko. Jest bardzo energiczna i co chwila daje nam nowe powody do śmiechu. Ma już swój koszyczek, który troch pogryzła i kilka ulubionych zabawek. Zaakceptowała wszystkich domowników i chętnie odwiedza z nami znajomych. Drugiego dnia od adopcji dostała biegunki, na szczęście był to tylko jeden dzień, pewnie spowodowany stresem związanym z podróżą i nowym miejscem, teraz widać ze sunia czuje się jak u siebie. Bardzo dużo chce jeść, i już właściwie tych żeber jej tak strasznie nie widać... choć rzeczywiście cały pokarm idzie w te jej długie nogi:) Przesyłam zdjęcia ze spacerku ze starszym kolegą:) jak będziemy mieć zdjęcia z naszego mieszkania to również prześlę, i oczywiście czekamy na książeczkę, żeby zabrać psinkę na szczepienie. Pozdrawiamy Quote
puniusia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 *anusia&ajlu* napisał(a):poprosimy zdjecia Semira, bo juz dawno nie ogladlismy, Nie umiem tu wstawić, nie znalazłam nigdzie takiej opcji. Jak wy wstawiacie zdjęcia? Quote
*anusia&ajlu* Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ja wstawiam ze swojej galerii internetowej, kopiuje taki adres url i pozniej w odpowiedzi na dogo jest taki obrazek mała ikonka z górami i sie juz dodaje samo, inaczej nie umiem tak narazie dziala i mam przynajmniej galerie swoich zwierzaków:loveu: Quote
Martys Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Podejrzewam ze Lolcia zostanie juz u Anusia&Ajlu:loveu: Quote
esperanza Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Życzymy podjęcia trafnej decyzji :evil_lol: Na jaki adres wysłać książeczkę Loli? Chyba, że nie jest potrzebna. Quote
rufusowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ciotki przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-trzy-szczeniaki-szukaja-dt-czas-do-soboty-pozniej-schron-125247/ moze cos pomozecie? moze znacie tymczasy dla szczeniaków... sytuacja jest trudna i pilna :placz: Quote
malagos Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jakbyśmy znały dt, to byśmy ich nie szukały na tym watku dla szczeniaka i 3 szczeniąt spod koscioła, i 7 szczeniat z Różana... Quote
rufusowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 malagos napisał(a):jakbyśmy znały dt, to byśmy ich nie szukały na tym watku dla szczeniaka i 3 szczeniąt spod koscioła, i 7 szczeniat z Różana... przepraszam, wydawało mi się, ze wszystkie juz mają domki :oops: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 esperanza napisał(a):Życzymy podjęcia trafnej decyzji :evil_lol: Na jaki adres wysłać książeczkę Loli? Chyba, że nie jest potrzebna. książeczka raczej nie potrzebna bo juz wszystko jest wpisane w nowa ksiazeczke oprocz pierwszego szczepienia ale narazie mamy wszytkie dostepne wiec dziekujemy ale juz nie chcemy:) a dzis mialam osobe w sprawie adopcji Lolki i jak napisalam wczesniej ze nie patrze zbyt milo na nowych wlascicieli to i tym razem stwierdzono ze strylizacja nie jest potrzebna i szybko zakonczylam rozmowe, ja nie rozumiem takich ludzi...szkoda gadac... i nadal mysle nie wiem co mam robic musze sie z tym dobrze przespac bo jak bym ja wziela odpadly by inne tymczasy... Quote
*anusia&ajlu* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Martys napisał(a):Podejrzewam ze Lolcia zostanie juz u Anusia&Ajlu:loveu: heh a ty siostra nic nie podejrzewaj, w detektywa sie zabawiasz:) :evil_lol: Quote
esperanza Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Na sterylizację Saby udało się zebrać 246zł :multi: Wpłaty na konto: 30zł od puniusia i 150zł od jkp, przekazane osobiście 50zł od maja602 uzbierane na bazarku 18zł Saba będzie miała zabieg w środę u poleconego przez p.Agnieszkę weterynarza, a brakującą kwotę dołoży Lara. Serdecznie wszystkim dziękuję :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 hura..... moze i do Sabci sie usmiechnie nowy domek:loveu: a ja nadal mysle..... Quote
*anusia&ajlu* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 odpoczynek :) :loveu: pozy w ciagu 5min:eviltong: Quote
an1a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pięknie razem wyglądają :evilbat::evilbat: Quote
gemsi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 *anusia&ajlu* napisał(a):ale na łózku najlepiej :loveu: hmmm... czyzby dziewczynka rooooosla ? Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 rośnie, rośnie a bierzemy od 2dni witaminki bo malenstwo ma niedobor, pani weterynarz tak powiedziala, ale je ze smakiem, a moja Ajlu juz przechodzi normalnie pod nią :) mała ma przewage taka duza urosła:) mam zdjecia ale mam problemy z kompem i moze pozniej wstawie Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a tak pozatym to dzis dziewczyny sie zorganizowaly i sciagnely wysoko z szafki wszystkie swoje gryzaki takie rzujki, napewno sie podzielily ale zawsze dostaja jak ja je pilnuje bo sie boje zeby Ajlu cos nie zdzialala bo jest okropna jesli chodzi o jedznie, ale jak wrocilam do domu wesole jak zwykle czyli organizacja i zjedzenie wszystkich smakolykow sie udalo, Ajlu nie siega tak wysoko ale musiala chyba Lolke podpuscic ze tam pancia kladzie wszystkie lakocie:) Quote
malagos Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale dobre wieści! A sunia jest taka sliczna i kochana! :multi: Quote
esperanza Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Lara serdeczne dzięki :Rose: Quote
Aleksandra_B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 allegro dla Saby Piękna owczarkowata sunia o mądrym spojrzeniu (494251646) - Aukcje internetowe Allegro Quote
an1a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Aleksandra_B']allegro dla Saby Piękna owczarkowata sunia o mądrym spojrzeniu (494251646) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny wiecie czy ona nadaje się do mieszkania? Quote
Aleksandra_B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mi się wydaje, że byłaby w stanie się przyzwyczaić. Kwestia wybiegania. I ilości godzin, które miałaby spędzać sama. Quote
esperanza Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 To bardzo fajna, łagodna suka. W mieszkaniu dałaby sobie radę, ale nie powinna mieszkać przy bardzo ruchliwej ulicy- może się bać. Quote
Recommended Posts