Martys Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nasza Lolcia tez dobrze je ale tez jest chuda tez ją juz raz odrobaczylismy tydzien temu ale nie znalezlismy robali całe szczęście a wczoraj byliśmy na szczepieniu i Lola jest bardzo dzielna i na 26 umówilismy się na czipowanie poza tym wczoraj bylismy na spotkaniu rodzinnym widzieliśmy się z Korą i się sunie trochę pobawiły Quote
puniusia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Semir też chudy, wcina takie porcje, że moja poprzednia sunia takich nie dostawała :-), a rośnie wzdłuż. Dużo biega - dzieci o to dbają :-), teraz właśnie pies chciał poleżeć na kanapie, ale go Marta wyciągnęła na zabawę i ganiają się po domu :-) Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wieści od Korby :evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Martys Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ślicznie Korbie uszy stoją Lolcia nie postawi chyba uszów bo ma je za dłudie ale za to dodają jej uroku:loveu: Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Martys napisał(a):Ślicznie Korbie uszy stoją Lolcia nie postawi chyba uszów bo ma je za dłudie ale za to dodają jej uroku:loveu: Twoja ma załamane :) Korba miała takie jak była u mnie Widać, że takie mają tendencję do stawania :evil_lol: Quote
zulugula Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Śmieszne te uszy. Wyglądają jakby je wiatr zawiewał na jedną stronę. Psiaki są piękne. Z takiej wielkiej gromadki juz tyle w nowych domkach. A mamusia jest gdzieś ogłaszana? Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Czarnej najmniejszej suni też uszy stoją :bigcool: Powinnam mieć niedługo zdjęcia :) Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Martys napisał(a):a czy Kora poszła juz do nowego domciu Nie, jeszcze siedzę w pracy, a ona w domu :evil_lol: Umówiłam się na wieczór. Czuję, że będzie ciężko :shake::-( Quote
Martys Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Będzie cięzko na pewno ale z drugiej strony Kora będzie miała juz stały domek Quote
Soema Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A jak tam psiaki z kojca? Te Wasze sunie cudowne :lol: nawet moja suka, nieposiadająca instynktu macierzyńskiego:evil_lol:, by pokochała takie cudo :eviltong: bo pies to na pewno ;) Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jestem myślami z tobą... Pamiętaj o tym, kiedy będzie ciężko. Quote
an1a Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 AngelsDream napisał(a):Jestem myślami z tobą... Pamiętaj o tym, kiedy będzie ciężko. Dzięki... Mała pojechała już do nowego domu :( Mam zaproszenie na grudzień do malutkiej ;) Quote
Soema Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Zmieniło się coś? Jest jeszcze jakaś szansa, że psiak do mnie przyjedzie? Quote
Soema Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Na wątku transportowym Martulinek oferuje transport z Wwa do Krk na środę, jedzie pociągiem.. Co się dzieje z psiakami? Aktualny jest DT? Bo nawet nie wiem czy jest sens kogoś pytac o transport.. Quote
an1a Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Soema']Na wątku transportowym Martulinek oferuje transport z Wwa do Krk na środę, jedzie pociągiem.. Co się dzieje z psiakami? Aktualny jest DT? Bo nawet nie wiem czy jest sens kogoś pytac o transport..[/quote] Z tego co wiem, to wszystkie szczeniaki z kojca zostały już wydane. Quote
malagos Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Cała 12? to dlaczego wątek nie ma końca, nikt nie napisał o tak szczęśliwym wydarzeniu? Quote
an1a Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='malagos']Cała 12? to dlaczego wątek nie ma końca, nikt nie napisał o tak szczęśliwym wydarzeniu?[/quote] Jeszcze została jedna sunia na DT. Założycieli wątku nie ma, więc przekazuję to czego się dowiedziałam ;) Quote
esperanza Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Przepraszam, że nic nie napisałam tutaj. Najpierw muszę być pewna, że adopcja jest udana. Ciągle mam wątpliwości, czy decyzja o wydaniu 3 psiaków do jednego domu jest dobra. Chyba muszę się na jakiś czas odsunąć od wydawania psów do adopcji. Soema będę prawdopodobnie miała dla Ciebie innego psiaka do dt (jest suczka z lasu i 2 maluchy- dla jednego jest dom, dla drugiego ciągle nie ma, jadę tam dziś zobaczyć w jakim są wieku i kondycji) Quote
Soema Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='esperanza'] Soema będę prawdopodobnie miała dla Ciebie innego psiaka do dt (jest suczka z lasu i 2 maluchy- dla jednego jest dom, dla drugiego ciągle nie ma, jadę tam dziś zobaczyć w jakim są wieku i kondycji)[/quote] Esperanza, jeśli mała suczka to może być, bo wczoraj jak się dowiedziałam, że małego nie ma, a czekałam dość sporo na niego, to tu stwierdziłam, że pomogę [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-odstrzalu-przy-lesie-k-radomia-dwa-bezdomne-mlode-pieski-ratunku-124427/index7.html#post11213359[/url] Mam zamiar w kennel klatkę zainwestować niedługo, więc może się uda :) więc czekam na info.. 3 psy do jednego do domu :-o co to za przypływ miłości? Przecież, to spore psiaki będą. W środę jak coś, Martulinek oferuję transport (krk-wwa), bo pytałam. Jakby ktoś chciał skorzystac. Quote
Recommended Posts