Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza Lolcia tez dobrze je ale tez jest chuda tez ją juz raz odrobaczylismy tydzien temu ale nie znalezlismy robali całe szczęście a wczoraj byliśmy na szczepieniu i Lola jest bardzo dzielna i na 26 umówilismy się na czipowanie poza tym wczoraj bylismy na spotkaniu rodzinnym widzieliśmy się z Korą i się sunie trochę pobawiły

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Semir też chudy, wcina takie porcje, że moja poprzednia sunia takich nie dostawała :-), a rośnie wzdłuż. Dużo biega - dzieci o to dbają :-), teraz właśnie pies chciał poleżeć na kanapie, ale go Marta wyciągnęła na zabawę i ganiają się po domu :-)

Posted

Martys napisał(a):
Ślicznie Korbie uszy stoją Lolcia nie postawi chyba uszów bo ma je za dłudie ale za to dodają jej uroku:loveu:

Twoja ma załamane :)
Korba miała takie jak była u mnie

Widać, że takie mają tendencję do stawania :evil_lol:

Posted

Śmieszne te uszy. Wyglądają jakby je wiatr zawiewał na jedną stronę. Psiaki są piękne. Z takiej wielkiej gromadki juz tyle w nowych domkach. A mamusia jest gdzieś ogłaszana?

Posted

Martys napisał(a):
a czy Kora poszła juz do nowego domciu

Nie, jeszcze siedzę w pracy, a ona w domu :evil_lol: Umówiłam się na wieczór.

Czuję, że będzie ciężko :shake::-(

Posted

A jak tam psiaki z kojca?
Te Wasze sunie cudowne :lol: nawet moja suka, nieposiadająca instynktu macierzyńskiego:evil_lol:, by pokochała takie cudo :eviltong: bo pies to na pewno ;)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Jestem myślami z tobą... Pamiętaj o tym, kiedy będzie ciężko.

Dzięki... Mała pojechała już do nowego domu :(

Mam zaproszenie na grudzień do malutkiej ;)

Posted

Na wątku transportowym Martulinek oferuje transport z Wwa do Krk na środę, jedzie pociągiem.. Co się dzieje z psiakami? Aktualny jest DT?
Bo nawet nie wiem czy jest sens kogoś pytac o transport..

Posted

[quote name='Soema']Na wątku transportowym Martulinek oferuje transport z Wwa do Krk na środę, jedzie pociągiem.. Co się dzieje z psiakami? Aktualny jest DT?
Bo nawet nie wiem czy jest sens kogoś pytac o transport..[/quote]
Z tego co wiem, to wszystkie szczeniaki z kojca zostały już wydane.

Posted

[quote name='malagos']Cała 12? to dlaczego wątek nie ma końca, nikt nie napisał o tak szczęśliwym wydarzeniu?[/quote]
Jeszcze została jedna sunia na DT.
Założycieli wątku nie ma, więc przekazuję to czego się dowiedziałam ;)

Posted

Przepraszam, że nic nie napisałam tutaj.
Najpierw muszę być pewna, że adopcja jest udana.
Ciągle mam wątpliwości, czy decyzja o wydaniu 3 psiaków do jednego domu jest dobra.

Chyba muszę się na jakiś czas odsunąć od wydawania psów do adopcji.

Soema będę prawdopodobnie miała dla Ciebie innego psiaka do dt (jest suczka z lasu i 2 maluchy- dla jednego jest dom, dla drugiego ciągle nie ma, jadę tam dziś zobaczyć w jakim są wieku i kondycji)

Posted

[quote name='esperanza']
Soema będę prawdopodobnie miała dla Ciebie innego psiaka do dt (jest suczka z lasu i 2 maluchy- dla jednego jest dom, dla drugiego ciągle nie ma, jadę tam dziś zobaczyć w jakim są wieku i kondycji)[/quote]
Esperanza, jeśli mała suczka to może być, bo wczoraj jak się dowiedziałam, że małego nie ma, a czekałam dość sporo na niego, to tu stwierdziłam, że pomogę
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-odstrzalu-przy-lesie-k-radomia-dwa-bezdomne-mlode-pieski-ratunku-124427/index7.html#post11213359[/url]
Mam zamiar w kennel klatkę zainwestować niedługo, więc może się uda :)
więc czekam na info..
3 psy do jednego do domu :-o co to za przypływ miłości? Przecież, to spore psiaki będą.
W środę jak coś, Martulinek oferuję transport (krk-wwa), bo pytałam. Jakby ktoś chciał skorzystac.