Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro nie dam rady przywieźć malucha. Sunia jest w tej chwili u esperanzy więc może ona wrzuci jakieś fotki suni ;)

A tu reszta towarzystwa, niestety kiepskie zdjęcia bo ciemno było:

1 chłopak

2 chłopak

3 chłopak

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie dam rady, a mozesz poczekac do przyszlej srody, ja co tydzien jezdze do krakowa, tylko ze w srode mam spotkanie o 11, wiec ktos musialby odebrac malucha odemnie na wlocie krakowa, ew. psiak musialby przekiblowac ze 2 dodatkowe godziny w klatce w samochodzie, upalow nie ma , wiec jest to realne.taką odpowiedz dostałam od gemsi:lol:

Posted

Soema wyślij mi proszę na pw swój numer telefonu.

Mała jest u mnie super grzeczna.
Puściła pawia w samochodzie, więc szybko zgłodniała.
Przed chwilą wróciliśmy z 3 spaceru, tym razem zakończonego sukcesem :cool3:

Wszystkie maluchy były szczepione miesiąc temu, więc teraz wymagają powtórzenia.
Jedzą bez problemu suchą karmę.

Nie mamy transportu na jutro z hoteliku do W-wy, więc chyba trzeba będzie poczekać do czasu, aż gemsi będzie jechał do Krakowa.

An1a ja nie mam jak sprawdzić domu w Wesołej.
Czy ktoś mógłby pomóc?

Posted

Mała ma biegunkę, więc pobudka była koło 5 rano.
Teraz sobie odsypia po godzinnym spacerze.
Spotkałyśmy i starszych ludzi z laskami i wielkie wózki z małymi dziećmi i panów robiących dużo hałasu przy grabieniu liści.
Mała wszystko bardzo dobrze zniosła, zatrzymywała się tylko troszeczkę wysyłając sygnały uspokajające. Natomiast do "normalnych" ludzi podchodziła w miarę chętnie. Ewidentnie bała się tylko dzieci w wieku 8-12. Z tym ją trzeba zaznajomić.

Jest gadatliwa- dziś poczuła się pewniej w mieszkaniu i obszczekała swoje odbicie w lustrze i atakuje mopa. :diabloti:

Posted

mam w domu dzieci 4-8-10-12lat:lol:ale jeszcze nigdy żaden pies się ich nie bał;)będzie dobrze wszystkiego nauczymy maleństwo:lol:a co do biegunki to może być efekt stresu lub zmiany karmy.zajme się wszystkim jak tylko sunia dojedzie;)

Posted

A ja to chyba zacznę płakać.. W końcu się zebrałam, mam odłożone pieniądze na wszystko, upatrzyłam posłanko, dziś miałam kupić jedzenie i akcesoria.. a tu żadnego psiaka chyba nie będzie :placz: najgorsze jest to, że w tą środę chyba nie będę mogła wziąć psa. :-(
nikt nie odpisał odnośnie transportu?:(