beam6 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Propozycja po prostu nie do odrzucenia :) Quote
jayo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nie do odrzucenia, ale gdzie ja potem przetrzymac... Quote
jestem_wredna Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Bazarek dla licznej psiej rodzinki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10989357#post10989357 Proszę o pomoc w reklamowaniu i podrzucaniu. EDIT: Mógłby ktoś podać proszę nr konta do wpłat? Quote
scarlet Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dziewczyny wstyd się przynać, ale niestety muszę odwołać moją propozycję DT (sama jestem zła na siebie :mad:). Sprawdziły się najgorsze przypuszczenia - złamanie przystawowe ręki, gips i baaaardzo zły humor - nie potrafię narazie zaopiekować się sobą bo nie radzę sobie z tym olbrzymim gipsem na ręcę - nie chciałabym narazić psiaka na zaniedbanie bo chyba nie o to w tym chodzi. Przepraszam :placz::shake: Quote
esperanza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Jestem_wredna wielkie dzięki za bazarek :loveu: Poczekaj do wieczora proszę, damy znać, na który numer konta mogą przychodzić wpłaty na psiaki. Scarlet może uda się innym razem. Życzymy zdrowia :p Quote
jayo Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jutro czarnuszek z dlugimi uszami jedzie do Bialegostoku :-) Quote
AngelsDream Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Podnoszę także dziś - może do któregoś malucha uśmiechnie się los. Quote
puniusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Czarnuszek długouchy jest już w Białymstoku :-) Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam otrzymać psa, a sporo tych osób w sumie było. Mały prawie całą drogę przespał, u nas się już chyba zaaklimatyzował, bo szczeka :-) Córki białe trampki były tym, co spowodowało, że pies zaczął szczekać :-) Mamy z nim kupę śmiechu, na razie dom czysty, pies załatwia się na podwórku, zobaczymy, jak będzie po nocy. Rąk do głaskania i chętnych do zabawy jest dużo, więc pies ma jak w raju :-) Chwilowo jest bezimienny, ale do jutra to się zmieni :-) Agnieszka Quote
gemsi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 puniusia napisał(a):Czarnuszek długouchy jest już w Białymstoku :-) Właśnie, właśnie, nie zdążyłem zaraportować, że czarny długołuchy maluch pojechał do Białegostoku, a wielki Misiek pojechał do Siedlec (Reksio50 dzieki za sprawdzenie domu ;) ) Quote
Aleksandra_B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oki, super. Ja mam na allegro najdrobniejszą sunię a za allegro Miśka wstawiam tego chłopaka http://allegro.pl/item450961355_szczeniak_pies_piaskowy_maluch.html Quote
Aleksandra_B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czyli 7 maluszków zostało w hoteliku. A czy to jest ta sunia szarawa, którą wystawiam na allegro? Czy jakaś inna? Kurczę one takie podobne... ale to chyba nie jest ta sama ta: Quote
an1a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Moja jest chyba ta która do niej podeszła na zdjęciu ;) Jest zdecydowanie rudo-brązowa. Quote
esperanza Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Puniusia witamy na forum :p Liczę, że stale będziemy mieć tutaj relację o postępach psiaka. :razz: Ja dodam od siebie, że psiak jest niesamowicie pojętny. Szybko nauczył się siadać, za co dostawał ode mnie smakołyki i ma zupełnie naturalny aport :crazyeye: Tak się bawiliśmy za pierwszym razem. http://pl.youtube.com/watch?v=SGagDiuT_4s Potem już cały czas piłki przynosił. Quote
puniusia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Psiak jest cudowny. Parę razy udało nam się wyjść na dwór przed katastrofą :-), mały staje pod drzwiami jak mu się coś chce, ale nasza reakcja czasami nie bywa natychmiastowa, i wtedy lejek leje :-) Jak się reaguje błyskawicznie i z nim wychodzi, to jest super. Więc dywanik, który leży pod drzwiami został przeznaczony na stracenie, później się upierze, na razie tylko suszymy :-) W liściach się świetnie biega, niektóre kwiatki kłują w nos, odkurzacz jest straszny, a jak ktoś się ubiera i wychodzi, to należy go obszczekać :-) Śpi się najlepiej koło czyjejś nogi, jak żadnej nie ma w pobliżu, to dopiero wtedy w grę wchodzi posłanie :-) Nad imieniem nadal dumamy (za dużo chętnych do nazywania :-) Quote
jestem_wredna Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Halo! Będą pieniążki z mojego bazarku na psią rodzinkę! Proszę numer konta! Poza tym jest osoba, która chciałaby wspomóc psiaki, więc jej też mogłabym przekazać. Quote
puniusia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 bezimienny długouchy ma już imię. Wspólnymi siłami wybraliśmy :-) Psiak nazywa się Semir (chociaż na razie to najbardziej do niego pasuje lejek). Jest już po kolejnym szczepieniu, które ciężko przeżył, bardzo był wystraszony. Nawet fakt, że dostał od pani doktor jedzonko (które chętnie zjadł :-) na długo go nie pocieszył. Piszczał wczoraj wieczorem, na podwórku chodził tylko obok nogi, dzisiaj już jest normalnie, uwierzył, że nadal tu zostaje i dokazuje równo (pisząc tutaj ujrzałam małego jak tupta z pokoju na swoje posłanie z programem telewizyjnym w zębach, ściągnął go z kanapy :-) Quote
scarlet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :) widać młody zainteresowany jest co dziś warto w tv pooglądać :) Quote
an1a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 puniusia napisał(a):pisząc tutaj ujrzałam małego jak tupta z pokoju na swoje posłanie z programem telewizyjnym w zębach, ściągnął go z kanapy :-) Mają coś do tych papierów :evil_lol: Wczoraj łupem padły papiery z pracy TZ'a, które sobie układał na łóżku :p Quote
an1a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 scarlet napisał(a):no to chyba nie był najszczęśliwszy :/ Dlaczego? Nazwał złodziejką, zabrał i lepiej pilnował :eviltong: Quote
AngelsDream Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Powiedziałabym, że normalny :) I przy okazji podniosła temat. Quote
beam6 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 scarlet napisał(a):to wyrozumiały człowek :) Tia - bo nie zdążyła zeżreć :evil_lol: Quote
Recommended Posts