Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny wstyd się przynać, ale niestety muszę odwołać moją propozycję DT (sama jestem zła na siebie :mad:). Sprawdziły się najgorsze przypuszczenia - złamanie przystawowe ręki, gips i baaaardzo zły humor - nie potrafię narazie zaopiekować się sobą bo nie radzę sobie z tym olbrzymim gipsem na ręcę - nie chciałabym narazić psiaka na zaniedbanie bo chyba nie o to w tym chodzi. Przepraszam :placz::shake:

Posted

Jestem_wredna wielkie dzięki za bazarek :loveu:
Poczekaj do wieczora proszę, damy znać, na który numer konta mogą przychodzić wpłaty na psiaki.

Scarlet może uda się innym razem. Życzymy zdrowia :p

Posted

Czarnuszek długouchy jest już w Białymstoku :-) Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam otrzymać psa, a sporo tych osób w sumie było. Mały prawie całą drogę przespał, u nas się już chyba zaaklimatyzował, bo szczeka :-) Córki białe trampki były tym, co spowodowało, że pies zaczął szczekać :-) Mamy z nim kupę śmiechu, na razie dom czysty, pies załatwia się na podwórku, zobaczymy, jak będzie po nocy. Rąk do głaskania i chętnych do zabawy jest dużo, więc pies ma jak w raju :-) Chwilowo jest bezimienny, ale do jutra to się zmieni :-)
Agnieszka

Posted

puniusia napisał(a):
Czarnuszek długouchy jest już w Białymstoku :-)

Właśnie, właśnie, nie zdążyłem zaraportować, że czarny długołuchy maluch pojechał do Białegostoku, a wielki Misiek pojechał do Siedlec (Reksio50 dzieki za sprawdzenie domu ;) )

Posted

Puniusia witamy na forum :p
Liczę, że stale będziemy mieć tutaj relację o postępach psiaka. :razz:

Ja dodam od siebie, że psiak jest niesamowicie pojętny. Szybko nauczył się siadać, za co dostawał ode mnie smakołyki i ma zupełnie naturalny aport :crazyeye:

Tak się bawiliśmy za pierwszym razem.
http://pl.youtube.com/watch?v=SGagDiuT_4s

Potem już cały czas piłki przynosił.

Posted

Psiak jest cudowny. Parę razy udało nam się wyjść na dwór przed katastrofą :-), mały staje pod drzwiami jak mu się coś chce, ale nasza reakcja czasami nie bywa natychmiastowa, i wtedy lejek leje :-) Jak się reaguje błyskawicznie i z nim wychodzi, to jest super. Więc dywanik, który leży pod drzwiami został przeznaczony na stracenie, później się upierze, na razie tylko suszymy :-) W liściach się świetnie biega, niektóre kwiatki kłują w nos, odkurzacz jest straszny, a jak ktoś się ubiera i wychodzi, to należy go obszczekać :-) Śpi się najlepiej koło czyjejś nogi, jak żadnej nie ma w pobliżu, to dopiero wtedy w grę wchodzi posłanie :-) Nad imieniem nadal dumamy (za dużo chętnych do nazywania :-)

Posted

bezimienny długouchy ma już imię. Wspólnymi siłami wybraliśmy :-) Psiak nazywa się Semir (chociaż na razie to najbardziej do niego pasuje lejek). Jest już po kolejnym szczepieniu, które ciężko przeżył, bardzo był wystraszony. Nawet fakt, że dostał od pani doktor jedzonko (które chętnie zjadł :-) na długo go nie pocieszył. Piszczał wczoraj wieczorem, na podwórku chodził tylko obok nogi, dzisiaj już jest normalnie, uwierzył, że nadal tu zostaje i dokazuje równo (pisząc tutaj ujrzałam małego jak tupta z pokoju na swoje posłanie z programem telewizyjnym w zębach, ściągnął go z kanapy :-)

Posted

puniusia napisał(a):
pisząc tutaj ujrzałam małego jak tupta z pokoju na swoje posłanie z programem telewizyjnym w zębach, ściągnął go z kanapy :-)

Mają coś do tych papierów :evil_lol: Wczoraj łupem padły papiery z pracy TZ'a, które sobie układał na łóżku :p