Ina&Fun Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Szukam informacji o tej sędzinie :) Co preferuje, na co zwraca uwage itp ;) Quote
d_orka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Miła pani, z tzw. "błyskiem w oku", docenia ładną prezentację, zwraca uwagę na poprawny ruch i lubi dobrze "wymacać" psa. Jak dla mnie OK.:p Quote
Elitesse Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 grzebie w zebach ale z umiarem, stosuje cala skale ocen, dokladnie maca bardzo sympatyczna, do mojej rasy ma oko :) Quote
Pieseczkowo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A wiecie coś na temat sędziny Olgi Dolejsow'ej? Byłabym wdzięczna:) Quote
Pieseczkowo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Fajna odpowiedź.Tylko,że nadal nie wiem czy pozytywna czy negatywna ta miłość,a wiesz może czy dentystka i co ceni w ocenie,na co zwraca uwagę.?I będzie super wtedy.:p Quote
Biutka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Z tego co wynika z karty ocen ceni sobie pigment i bieg. Zwraca też szczególną uwagę na głowę. O kończynach też może napisać. O zgryzie nic nie napisała. Tylko że ta karta ocen była z 2006 roku, i jak jeszcze nasze psiaki były szczeniakami... Będziecie może? Fajnie że Westy będą na tym samym ringu co ASTy i Staffiki :p Będę mogła sobie popatrzeć :razz: Piaseczkowo a ty jedziesz? Z tego co piszesz wynika, że się jeszcze zastanawiasz :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No właśnie zastanawiam się muszę jeszcze to rozważyć ,ale wygląda,że moze byc dobrze.Jak pewnie się domyśliłaś byłabym z Westem:loveu:;)Dzięki wielkie. Quote
Biutka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pewnie że domyślam się że byłabyś z Westem :razz: Ale wystawiać normalnie :p? Napewno fotki by były bo mi by się nudziło już na ringu chonorowym znowu oglądać Chihuauy (czy jak im tam :P) Quote
Patka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 w Bydgoszczy Pani sędziuje teriery również te bull miał ktoś na tym ringu z nią styczność :razz: Quote
Crazy@ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tak byłyśmy oceniane przez tą sędzinę dwa lata temu we Włocławku w kl.szczeniąt. Sędzina bardzo sympatyczna, wybierająca psy w tym samym typie. Bardzo zwraca uwagę na sposób prezentacji psa, temperament i przede wszystkim ruch. Jestem ciekawa jak po trzech latach oceni moją Rudą :diabloti: czy opis z szczeniaków będzie się dużo różnił :) Patka pewnie się też spotkamy w ringu Staffików ja będę wystawiać suczkę w kl młodzieży.:lol: Quote
Patka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Crazy@ :multi: podleź ;) do nas my już w otwartej moją proswinkę :evil_lol: Kurka prezentacja powiadasz a z tym mamy problem bo Rudolfina za gorsz wdzięku ... Quote
Patka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Moze jakieśnowe info o tej sędzinie powoli zaczynam sie bać spotkania ;) Quote
Betulka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Patka napisał(a):Moze jakieśnowe info o tej sędzinie powoli zaczynam sie bać spotkania ;) Czy ktoś z shih tzu był oceniany przez tą Panią? Quote
Betulka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ponawiam pytanie, czy ktoś z gr.IX był oceniany przez tą sędzinę? Na co zwraca uwagę u ozdóbek? Quote
Złośnica Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jak to czeszka...zęby muszą być perfekt. U TTB zwraca uwagę na ruch i temperament. Quote
Betulka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 My już po ocenie u tej Pani, CAJC i CAC dostałyśmy, ale myślę że jest tylu sędziów od IX, że więcej razy na nią nie trafimy. Quote
dafik24 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Betulka czy możesz napisać coś więcej nt Pani sędziny?? Ma oceniać IX w Białymstoku teraz i się intensywnie zastanawiamy :) Będę wdzięczna.. Quote
Shaluka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 W naszym gronie jest to sędzina dość dość znana, ma swój typ i swoje lubię, nie lubię. Jest bardzo miła i uprzejma. Baardzo dużą uwagę zwraca na wystawianie, potrafi to też zaznaczyć w karcie, zwraca też sporą uwagę na kondycję oraz wagę u psiaka, oczywiście również zwraca uwagę na ruch, nie lubi psów śpiących na ringu. Jednak najczęściej mówi wprost co jej pasuje, a co nie, raczej nie robi tego samego opisu u każdego psa. Nie jest za specjalną dentystką, nie męczy tym psa, ale lubi zerkać w ząbki. Najczęściej sędziowanie nie należy do najkrótszych ;) Powodzenia!!! Ta sędzina często sędziuje w Brnie ;) Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Shaluka']W naszym gronie jest to sędzina dość dość znana, ma swój typ i swoje lubię, nie lubię. Jest bardzo miła i uprzejma. Baardzo dużą uwagę zwraca na wystawianie, potrafi to też zaznaczyć w karcie, zwraca też sporą uwagę na kondycję oraz wagę u psiaka, oczywiście również zwraca uwagę na ruch, nie lubi psów śpiących na ringu. Jednak najczęściej mówi wprost co jej pasuje, a co nie, raczej nie robi tego samego opisu u każdego psa. Nie jest za specjalną dentystką, nie męczy tym psa, ale lubi zerkać w ząbki. Najczęściej sędziowanie nie należy do najkrótszych ;) Powodzenia!!! Ta sędzina często sędziuje w Brnie ;) Oho, czy jest to dla niej aż tak ważne ? Pani sędzina bedzie nas oceniać w Białymstoku, a mój mały jest chudziutki. Może to znacznie wpłynąć na naszą ocenę ? Quote
Mari Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 a czy ktoś był oceniany przez tą Panią za granicą? obsadza swoich rodaków czy sędziuje sprawiedliwie? Quote
Recommended Posts