Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właściwie nie mogę o nim powiedzieć nic szczególnego. Pies przyplątał się na działki pracownicze i wegetował przez lato dokarmiany przez różnych ale chyba dobrych ludzi. Idzie jesień, a może znudził się działkowiczom – zgłoszono go do odłowienia i mieszka teraz w schronisku.
Psisko jest duże, ale niezwykle przyjazne i bardzo ładne. Niestety chyba nie ma zbyt dobrych wspomnień z wcześniejszych kontaktów z człowiekiem, bo gdy tylko się na niego spojrzeć – przywiera płasko do ziemi i w żaden sposób nie można go nakłonić do wstania.
Chyba go nazwę PLASKACZ

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Śliczny psiak. Gdzie obecnie przebywa?? Bo że w schronisku to wiem, ale jakie miasto??

W Sochaczewie woj. mazowieckie ;)

Posted

luka1 napisał(a):
jeszcze sie dobrze nie zadomowił w schronisku - mam nadzieję że nie bedzie musiał ;)

No miejmy taką nadzieję, On taki śliczny, że nie powinien długo czekać :shake: chociaż z drugiej strony, mamy tyle piękności w schronisku i siedzą już tyle czasu :-(

Posted

luka1 napisał(a):
ma ktoś pomysł jak nazwac tak niezwykłego psa?

Hmm...myślę :hmmmm: myślę :hmmmm: ooo :PROXY5: wiem....Misio :tard:

Ale poważnie to mi pasuje do niego np. Karat, Boss.

Posted

luka1 napisał(a):
Karat jest tak piękny że możesz nie miec okazji go umieścić na stronie schroniska

Ojj bardzo bardzo bardzo bym chciała żeby tak było :roll:

Posted

Dzis miałam fajny telefon - włascie kilka fajnych telefonów i być może jutro przyjedzie do schroniska pan, który jest zainteresowany psiakiem. Trudno powiedzieć czy go zabierze, bo go nie widział ale czy mozna nie pokochać Karata?

Posted

luka1 napisał(a):
Dzis miałam fajny telefon - włascie kilka fajnych telefonów i być może jutro przyjedzie do schroniska pan, który jest zainteresowany psiakiem. Trudno powiedzieć czy go zabierze, bo go nie widział ale czy mozna nie pokochać Karata?

No to za kolejnego psiaka trzymam kciuki z całych sił :thumbs:

A to skąd wiedział o karacie jak jego fotek nie widział ???
Przecie na allegro dodajesz fotki !