aangelaa95 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To i ja zakładm galerie :mad: Aris ma obecnie :razz: Jego rodzicami są: M: PEE-DEE Liptowska Kotlina O: GERRy Bohemia Hosmi (Znacie ich?) Z pańcią :D Arisek : http://images38.fotosik.pl/6/1e80adc0a642714a.jpg Arisek przyjechał do nas w Gogolina okolice Opola ;) Jego przydomek hodowlany to " Super Style":multi: wrazie pytan prosze pytać :loveu: Pozdrawiam , Angela & Aris & Blumdogi :D Proszę zapoznać się z regulaminem i nie edytować postów po moderatorze. Quote
Gelka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No naprawde stylowy pan ; )) taki cyściuteńki :lol: Quote
Ola111 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 OOO widze że ty Angela terz na dogmani jesteś :) Pozdrowienia dla Ariska Od Capri Quote
Juszes Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cudny malec, ale czemu tak mało zdjęć? :D Quote
aangelaa95 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Gelka']No naprawde stylowy pan ; )) taki cyściuteńki :lol: Niom :cool3: Wiadomo , bo zaraz po kąpieli i suszeniu :evil_lol:' OOO widze że ty Angela terz na dogmani jesteś :smile: Pozdrowienia dla Ariska Od Capri Niom ja na dogo jestm juz bardzo długo , ale zadko kiedy tu zagladam :oops: Cudny malec, ale czemu tak mało zdjęć? :-D Thx... :loveu: Dzisiaj coś wstawie :P] EDIT: Filmik: YouTube - Buldog Angielski & Chihuahua Foty: Pozdrawiam Angela & Aris :) Quote
Chefrenek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mimo wielu ostrzeżeń nadal łamiesz regulamin. W związku z tym informuję, iż przy następnym wyskoku otrzymasz kolejnego bana. Tym razem na dłużej. Quote
aangelaa95 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Sorry... Zapomniałam , że tylko 5 zdjęć można... :roll: Poprostu jestem przyzwyczajona do innych for , na których można mieć tyle ile sie chce zdjęć... :cool3: Pozdrawiam Angela & Aris Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :loveu:Śliczne fotki Ale ma widoczny tatuaż w uszku ^^ Quote
aangelaa95 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 :loveu:Śliczne fotki Ale ma widoczny tatuaż w uszku ^^ Dziękuję :loveu: Tak bardzo :mad: Quote
Tulipanek25 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Cześć, zachwycił mnie twój piesek, chciałbym mieć podobnego czy w takim wypadku możesz mi podac namiary na hodowlę chihuahua. Bardzo cię proszę o pomoc to pilne. Od dłuższego czasu szukam i natrafiłam na ciebie....chciałbym mieć maleńkiego pieska...Proszę o pomoc wyślij mi inf. na email. Tulipanek25@gmail.com. Dziękuję za wszelką pomoc. Aneta Quote
Vesper Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Witam na wątku chłopaczka :) Słodki maluch, jak duży jest dokładnie? Tulipanek- spójrz na datę :D Ta dziewczyna już nie wchodzi na Dogo... Jakby co, zapraszam do mojej galerii, w kwestii szczylków wysłałam Ci już pw :) Quote
Recommended Posts