bela51 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Wiem, ja tez często o niej mysle...:-( A jak sie miewa Corsik ? Quote
Agmarek Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 bela51 napisał(a):Wiem, ja tez często o niej mysle...:-( A jak sie miewa Corsik ? Ja nie myślę o niej często. Ja myślę o niej niemal bez przerwy. Szukam jej spojrzenia w każdym napotkanym psie, wygladam na taras czy aby nie chce wejść do domu, często łapię sie na tym że chcę z nią wyjśc na wieczorny spacer :-( Corsik wydaje sie być w lepszej kondycji. On chyba wie że jak stracę i jego, to chyba oszaleję. Podłączam mu kroplówki w domu co drugi dzień i 26.11 idziemy jeszcze raz na krew, bo wyniki USG nerek ma fatalne. Lekarz robiący usg nawet nie chciał tego skomentować. Odesłał mnie z tymi wynikami do swojego weta, a tam dowiedziałam się że jesli za te dwa tygodnie nic się w wynikach nie poprawi, to nie będziemy go dłużej męczyć. Wszystko jest nie tak, pod górkę i z kłodami pod nogi :shake: Quote
Recommended Posts