Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To jak młody jutro nie będzie miał temperatury to pojadę z nim do Reala. Jest niedaleko. Jakieś 7 km.
Moja mamusia jutro ma mnie odwiedzić więc by się przydało czymś ugościć, bo może i Teściowa się zjawi :diabloti: jutro z rana przejrzę mężowski barek i zobaczę co procentowego się nada :razz: Jak nie kupie tego serka to wypijemy procenty i tyle z tego będzie jak TZ z pracy wróci :evil_lol:

Posted

ani@ napisał(a):
w wersji która była u mnie nie było alkoholu ;)

A co? Ja powiedziałam że do ciasta go naleję? :siara: toż przecie dzieci mają go jeść :cool3: ciasto na stół, alkohol pod stół :evil_lol:

Posted

Luna123 napisał(a):
taa...;) a, że jedną skarpetkę widać, to kto opierał się o sofę i robił " jaskółkę" ...;)

Dobre pytanie :cool3: ktoś się w końcu przyznał do tej skarpetki jakby nie było :eviltong:

Posted

Marysia pochłonęła mnie właściwie wbrew mojej woli. :eviltong:

Mam zdecydowanie niedosyt kontaktu z Agmarkiem ! :loveu:
Może po obejrzeniu zdjęć ze spotkania z dziećmi Agmarkowi zamarzy się taka imprezka w szkole Jej synka? :cool3:

Co o tym myślisz Aniu ?
Nie mam wątpliwości, że Szansunia miałaby swoje przysłowiowe pięć minut
i po raz kolejny zostałaby Gwiazdą!!!

ps. [SIZE="1"]w ogóle mam do pogadania z Twoim TZ-tem Agmarku... :mad: ;)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']
Może po obejrzeniu zdjęć ze spotkania z dziećmi Agmarkowi zamarzy się taka imprezka w szkole Jej synka? :cool3: Ale o co chodzi? Ja nie wiem o co chodzi? :oops:
[quote name='ElzaMilicz']Nie mam wątpliwości, że Szansunia miałaby swoje przysłowiowe pięć minut
i po raz kolejny zostałaby Gwiazdą!!! Szansa i setka dzieci? Hehe... Musiałabym ja potem wysłać do Ciebie na terapię :eviltong:

[quote name='ElzaMilicz']ps. w ogóle mam do pogadania z Twoim TZ-tem Agmarku... :mad: ;) O czym? Przecież on nic nie zrobił :roll:

[quote name='ani@']
Agmarku organizuj spotkanie z psem w swojej szkole!!! :)
Ja doprawdy nie wiem o co Wam chodzi! :placz: Jakie dzieci? Jaki pies? Jaka szkoła? :placz:
Pani dyrektor i tak mnie już nie lubi :diabloti:

Posted

[quote name='ani@']idę ugotować najszybszą zupę świata z czerwonej soczewicy Nawet nie wiem co to soczewica :diabloti:

[quote name='ani@']poczekaj Agmarku wszystko samo się wyjaśni :loveu: O matko! Teraz to będę się bała telefony odbierać :roll:

Tiramisu siedzi już w lodówce :diabloti: ciekawe czy dotrwa do przyjazdu mojej mamy czy pożrę je za godzinę :evil_lol:

Posted

Agmarek napisał(a):
Za późno. W zlewie wylądowało :roll:

no trudno następnym razem się podzielisz z Szansą i Korsikiem ;)

przez chwilę zamarłam czy to aby tiramisu nie wylądowało w zlewie

Posted

ani@ napisał(a):
no trudno następnym razem się podzielisz z Szansą i Korsikiem ;)

przez chwilę zamarłam czy to aby tiramisu nie wylądowało w zlewie

A niee...tiramisu prawie zjedzone. Moja mama chwilę ponarzekała że za słodkie ale jak zobaczyła że za chwile ja i mój syn opędzlujemy resztę deseru, to zawczasu poprosiła o dokładkę :diabloti:
Zasłodziłam się na co najmniej 10 najbliższych lat i moje wyrzuty sumienia będą teraz biegały przez tydzień na orbitreku żeby spalić te kalorie, ale warto było :diabloti:

Posted

jak ci bialka zostaja to zrob pare bezow , ja daje deczko mniej cukru i uwielbiam ciagnace a nie trza ich natychmiast zjesc.
ale piesy tyz se radza i z bialkami i z zoltakmi a najlepiej z calymi jajkami hihihi

Posted

ubijasz piane z cukrem jak lubisz doajesz troche cynamonu i nakladasz lyzeczka lub lyzka [jak kto lubi wieksze mniejsze] na blache wylozona papierem i suszysz ok 45min w temp 150-160 i sa

Posted

Tekla64 napisał(a):
ubijasz piane z cukrem jak lubisz doajesz troche cynamonu i nakladasz lyzeczka lub lyzka [jak kto lubi wieksze mniejsze] na blache wylozona papierem i suszysz ok 45min w temp 150-160 i sa
Ależ to proste :lol: postaram się nic nie spartolić jak będę nastepnym razem eksperymentowac w kuchni :evil_lol:

Posted

pewnie ze proste ino zostawiaj miejsce miedzy nalozonymi kupkami bo to rosnie a zas potem mozesz zaczac eksperymentowac z przyprawami i innymi wynalazkami w necie sa fajne przepisy, i do goracego piekarnika, a i trrymanie zalezne jak lubisz bardziej czy wcale ciagnace i w zasadzie z kazdej ilosci bialek , tak ogolnie to polecaja na dwa bialka szklanke cukru ale ja daje mniej , bardzo szybko i nieskomplikowanie sie je robi

Posted

Linki rozdajecie?
To ja Adze pokażę swojego podopiecznego:
http://www.dogomania.pl/threads/201486-YUKI-(dawniej-HES)-husky-ze-schroniska-szuka-opiekuna-i-przyjaciela

ani@ - cudny podhalan!
Niedaleko mnie facet trzyma podobnego cudaka na łańcuchu, bez budy :(
Psiak mieszka pod schodami. Odkrycie dzisiejsze... w poniedziałek zapewnię właścicielom gości - straż miejską :)

Proponuję więcej kulinarnych postów :) Bo bezy i tiramisu umiem.
Moim ostatnim hitem jest pyszna sałatka - do zrobienia w 10 minut. Niestety niezależnie od ilości znika też w 10 minut.