ani@ Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Luna123 napisał(a):hmmm, to ani@ dolała tej whisky hoho ;) a co będę zacnym gościom żałować ;) Quote
Agmarek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To jak młody jutro nie będzie miał temperatury to pojadę z nim do Reala. Jest niedaleko. Jakieś 7 km. Moja mamusia jutro ma mnie odwiedzić więc by się przydało czymś ugościć, bo może i Teściowa się zjawi :diabloti: jutro z rana przejrzę mężowski barek i zobaczę co procentowego się nada :razz: Jak nie kupie tego serka to wypijemy procenty i tyle z tego będzie jak TZ z pracy wróci :evil_lol: Quote
ani@ Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 w wersji która była u mnie nie było alkoholu ;) Quote
Agmarek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ani@ napisał(a):w wersji która była u mnie nie było alkoholu ;) A co? Ja powiedziałam że do ciasta go naleję? :siara: toż przecie dzieci mają go jeść :cool3: ciasto na stół, alkohol pod stół :evil_lol: Quote
Agmarek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Luna123 napisał(a):taa...;) a, że jedną skarpetkę widać, to kto opierał się o sofę i robił " jaskółkę" ...;) Dobre pytanie :cool3: ktoś się w końcu przyznał do tej skarpetki jakby nie było :eviltong: Quote
Luna123 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 taa...;) a, że jedną skarpetkę widać, to kto opierał się o sofę i robił " jaskółkę" ...;) Quote
ElzaMilicz Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Marysia pochłonęła mnie właściwie wbrew mojej woli. :eviltong: Mam zdecydowanie niedosyt kontaktu z Agmarkiem ! :loveu: Może po obejrzeniu zdjęć ze spotkania z dziećmi Agmarkowi zamarzy się taka imprezka w szkole Jej synka? :cool3: Co o tym myślisz Aniu ? Nie mam wątpliwości, że Szansunia miałaby swoje przysłowiowe pięć minut i po raz kolejny zostałaby Gwiazdą!!! ps. [SIZE="1"]w ogóle mam do pogadania z Twoim TZ-tem Agmarku... :mad: ;) Quote
ani@ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zgadzam się w 100% Agmarku organizuj spotkanie z psem w swojej szkole!!! :) Quote
Agmarek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='ElzaMilicz'] Może po obejrzeniu zdjęć ze spotkania z dziećmi Agmarkowi zamarzy się taka imprezka w szkole Jej synka? :cool3: Ale o co chodzi? Ja nie wiem o co chodzi? :oops: [quote name='ElzaMilicz']Nie mam wątpliwości, że Szansunia miałaby swoje przysłowiowe pięć minut i po raz kolejny zostałaby Gwiazdą!!! Szansa i setka dzieci? Hehe... Musiałabym ja potem wysłać do Ciebie na terapię :eviltong: [quote name='ElzaMilicz']ps. w ogóle mam do pogadania z Twoim TZ-tem Agmarku... :mad: ;) O czym? Przecież on nic nie zrobił :roll: [quote name='ani@'] Agmarku organizuj spotkanie z psem w swojej szkole!!! :) Ja doprawdy nie wiem o co Wam chodzi! :placz: Jakie dzieci? Jaki pies? Jaka szkoła? :placz: Pani dyrektor i tak mnie już nie lubi :diabloti: Quote
ani@ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 idę ugotować najszybszą zupę świata z czerwonej soczewicy poczekaj Agmarku wszystko samo się wyjaśni :loveu: Quote
Agmarek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='ani@']idę ugotować najszybszą zupę świata z czerwonej soczewicy Nawet nie wiem co to soczewica :diabloti: [quote name='ani@']poczekaj Agmarku wszystko samo się wyjaśni :loveu: O matko! Teraz to będę się bała telefony odbierać :roll: Tiramisu siedzi już w lodówce :diabloti: ciekawe czy dotrwa do przyjazdu mojej mamy czy pożrę je za godzinę :evil_lol: Quote
ani@ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Następnym razem ugotujesz ze mną zupę z soczewicy ;) Napisz koniecznie czy Mamie smakowało tiramisu! białko możesz dać Szansuni :) Quote
Agmarek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ani@ napisał(a): białko możesz dać Szansuni :) Za późno. W zlewie wylądowało :roll: Quote
ani@ Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Agmarek napisał(a):Za późno. W zlewie wylądowało :roll: no trudno następnym razem się podzielisz z Szansą i Korsikiem ;) przez chwilę zamarłam czy to aby tiramisu nie wylądowało w zlewie Quote
Agmarek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ani@ napisał(a):no trudno następnym razem się podzielisz z Szansą i Korsikiem ;) przez chwilę zamarłam czy to aby tiramisu nie wylądowało w zlewie A niee...tiramisu prawie zjedzone. Moja mama chwilę ponarzekała że za słodkie ale jak zobaczyła że za chwile ja i mój syn opędzlujemy resztę deseru, to zawczasu poprosiła o dokładkę :diabloti: Zasłodziłam się na co najmniej 10 najbliższych lat i moje wyrzuty sumienia będą teraz biegały przez tydzień na orbitreku żeby spalić te kalorie, ale warto było :diabloti: Quote
Tekla64 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jak ci bialka zostaja to zrob pare bezow , ja daje deczko mniej cukru i uwielbiam ciagnace a nie trza ich natychmiast zjesc. ale piesy tyz se radza i z bialkami i z zoltakmi a najlepiej z calymi jajkami hihihi Quote
Agmarek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Tekla ja nie mam pojęcia jak się robi bezy :oops: Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ubijasz piane z cukrem jak lubisz doajesz troche cynamonu i nakladasz lyzeczka lub lyzka [jak kto lubi wieksze mniejsze] na blache wylozona papierem i suszysz ok 45min w temp 150-160 i sa Quote
Agmarek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Tekla64 napisał(a):ubijasz piane z cukrem jak lubisz doajesz troche cynamonu i nakladasz lyzeczka lub lyzka [jak kto lubi wieksze mniejsze] na blache wylozona papierem i suszysz ok 45min w temp 150-160 i saAleż to proste :lol: postaram się nic nie spartolić jak będę nastepnym razem eksperymentowac w kuchni :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 pewnie ze proste ino zostawiaj miejsce miedzy nalozonymi kupkami bo to rosnie a zas potem mozesz zaczac eksperymentowac z przyprawami i innymi wynalazkami w necie sa fajne przepisy, i do goracego piekarnika, a i trrymanie zalezne jak lubisz bardziej czy wcale ciagnace i w zasadzie z kazdej ilosci bialek , tak ogolnie to polecaja na dwa bialka szklanke cukru ale ja daje mniej , bardzo szybko i nieskomplikowanie sie je robi Quote
ani@ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Aukcja charytatywna dla Orkana - Potrzebujemy POMOCY! http://allegro.pl/na-pomoc-orkanowi-aukcja-charytatywna-i1459076939.html a to mój najnowszy podopieczny ;) http://www.dogomania.pl/threads/202406-Amber-w-typie-podhalana-2-letni-bursztynowy-skarb Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Na dzien dobry zasypiemy Agmarka linkami. :lol: Bazarek dla Elzy, a wlasciwie na Elze, ale dla kotow. http://www.dogomania.pl/threads/202539-kocie-puszki-hills-i-d-na-ratowanie-Elzy-kt%C3%B3ra-walczy-o-%C5%BCycie-do-28-lutego-do-godzin Quote
tayga Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Linki rozdajecie? To ja Adze pokażę swojego podopiecznego: http://www.dogomania.pl/threads/201486-YUKI-(dawniej-HES)-husky-ze-schroniska-szuka-opiekuna-i-przyjaciela ani@ - cudny podhalan! Niedaleko mnie facet trzyma podobnego cudaka na łańcuchu, bez budy :( Psiak mieszka pod schodami. Odkrycie dzisiejsze... w poniedziałek zapewnię właścicielom gości - straż miejską :) Proponuję więcej kulinarnych postów :) Bo bezy i tiramisu umiem. Moim ostatnim hitem jest pyszna sałatka - do zrobienia w 10 minut. Niestety niezależnie od ilości znika też w 10 minut. Quote
Tekla64 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 my se tu tak o wsiem a Agmarka jak nie ma tak nie ma i nawet sie nie pochwali czy wykrzystala przepisy czy nie hihihi no i nazdjecia czekamy!!! Quote
ani@ Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Agmarek pewnie z ferii korzysta w głuszy jakiejś bez dostępu do netu :cool3: Quote
Recommended Posts