NiJaSe Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 hehe Kosu wueicznilas moje seksi kaloszki :D Quote
Agmarek Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='NiJaSe']hehe Kosu wueicznilas moje seksi kaloszki :D Moje też :evil_lol: Nijase dzięki za fotki Lady. Normalnie zakochałam się na wiosnę :loveu: pokazałam telefon Szansie, ale ona nie bardzo wiedziała o co kaman :roll: wąchała, wąchała a potem pożreć go chciała :eviltong: Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witam bardzo serdecznie Szansuniowy klub i pragnę zawiadomić że u nas nastała wiosna :diabloti: a z nią masa kałuż :angryy: koło domu mam staw :angryy: w którym...no właśnie...zacznę od początku... Wczoraj przyszedł do nas Pako-pies sąsiadów. Haszczak-Niyase widziała... Zapraszał Szansę na małe bieganko swoim wielkim basem, a że rudy kłębek sierści popiskiwał to pomyślałam sobie-niech idzie...:roll: Niestety po małym bieganku Pako wylądował w stawie :crazyeye: i ku mojemu wielkiemu przerażeniu Szansa również!!! :crazyeye: Nie reagowała na moje wrzaski (chociaż dzieci się śmiały :mad:) ani gestykulacje :xkiedy stojąc na brzegu bajora starałam się przekonać ją żeby z niego wyszła :placz: W końcu wylazły oba na brzeg i łaskawie otrząsnęły się na mnie ! :placz: Dzieci się śmiały :mad: ja byłam wściekła :angryy: a Szansa szczęśliwa z wywieszonym ozorem pobiegła w stronę domu jakby nic się nie stało :roll: Ot...i weź tu człowieku zlituj się nad psem, to cie jeszcze z błotem zmiesza :watpliwy: A miał być taki kochany :nonono2: i wierny swemu panu :eek2: bo po przejściach :angryy: A teraz to ja jestem po przejściach! :motz: i kurtkę muszę oddać do pralni :flaming: Quote
olgaj Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ja poproszę o dalsze odcinki opowiadań z życia Waszej rodzinki bo juz dawno nie czytałam nic fajnego, :) Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 olgaj napisał(a):A ja poproszę o dalsze odcinki opowiadań z życia Waszej rodzinki bo juz dawno nie czytałam nic fajnego, :) A to mało Ci że się Szansa wytyrzała w błocie i jeszcze mnie pochlapała? :mad: a najgorsze jest to że zero skruchy z jej strony tylko jęzor wywieszony ze szczęścia :roll: Quote
bela51 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Agnieszko, zapraszam na bazarek z książkami Chmielewskiej http://www.dogomania.pl/threads/185225-Bazarek-dla-milosnikow-J.-Chmielewskiej-na-Szarusie-i-inne-psiaki-do-15.05.2010 Quote
Agmarek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='bela51']Agnieszko, zapraszam na bazarek z książkami Chmielewskiej http://www.dogomania.pl/threads/185225-Bazarek-dla-milosnikow-J.-Chmielewskiej-na-Szarusie-i-inne-psiaki-do-15.05.2010 Już tam jestem :diabloti: A u nas nic nowego się nie dzieje. Szansa na spacerach nadal próbuje zagryźć mojego biednego, małego Corsika, ale ten na szczęście szybko biega :evil_lol: Wydaje mi się że po tych tabletkach lepiej się czuje. Już opracowałam sobie taki system że najpierw tabletka, a potem suszone płucko, więc jak już odkręcam pudełko z lekami to szalona przestępuje z łapy na łapę i merda ogonem siejąc spustoszenie wokół siebie, bo po tabletce będzie przysmak. Niedługo już będzie pobierać draże prosto z ręki, a nie tak jak teraz prosto do gardła :roll: Błoto tu mamy nieziemskie, sąsiad umila nam życie jak może :angryy: teraz przeszkadzają mu psie kupy w lesie i na łąkach. Nie pomaga nawet moje tłumaczenie że nie tylko ja mam tu psy :angryy: chyba zrobię przed jego domem piknik dogomaniaków z pupilami :evil_lol: Ech...zawsze się musi taki element gdzieś trafić :-( Quote
Agmarek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/185780-Otwock!!!-Zagin%C4%85%C5%82-husky!!! Quote
Agmarek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Toruń musi ewakuować schron ,potrzebne są tymczasy!!!dziewczyny proszę porozsyłajcie watek!!! http://www.dogomania.pl/threads/185986-TORU%C5%83-przygotowania-do-ewakuacji-schroniska-miejskiego-POTRZEBA-OK.-70-TYMCZAS%C3%93W Quote
Agmarek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Senkju Bela http://www.dogomania.pl/threads/185986-TORU%C5%83-przygotowania-do-ewakuacji-schroniska-miejskiego-POTRZEBA-OK.-70-TYMCZAS%C3%93W Quote
Agmarek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Mnie coś dzisiaj naszło na robienie porządków w swoim zwierzyńcu. Ostrzygłam Corsika, wykąpałam, a Szansa dała w tym czasie nogę na taras, więc pomyślałam sobie że nie może mieć dziewczyna lepiej i złapałam za szczotkę :diabloti: bo na kąpanie jej jest jeszcze trochę za wcześnie. Jakież było moje zdziwienie jak się okazało że Szansunia na brzuchu ma dredy :oops: Próbowałam sobie przypomnieć kiedy ją ostatnio czesałam i wyszło mi że jakieś 2 tyg. temu, ale tak tylko po wierzchu bo panna nie lubi się czesać po brzuchu. Jak ją pociągnę, to piszczy i się podrywa co mi bardzo komplikuje sprawę z czesaniem. No i dzisiaj bez nożyczek się nie obyło. Dredy wycięte, Szansa elegancka, a ja wykończona. Ech...:roll: Quote
bela51 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Agnieszko, a jak u Was z zagrożeniem powodziowym? Quote
bela51 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie dostalam odpowiedzi, ale mam nadzieję, że wielka woda Was ominela. Tradycyjnie zapraszam na bazarek dla małego chorego ONeczka pod opieka BajkiB, http://www.dogomania.pl/threads/186214-Pi%C4%99kne-sp%C3%B3dnice-i-kosmetyki-na-bardzo-chorego-Supe%C5%82ka-niby-ONka-do-ko%C5%84ca-maja-br. Quote
Agmarek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='bela51']Agnieszko, a jak u Was z zagrożeniem powodziowym?[/QUOTE] Przepraszam, ale w weekend rzadko mam dostęp do neta :oops: Na szczęście nam bezpośrednio powódź nie grozi, ale wał miedzeszyński już zamknęli. Widzieliśmy tam w sobotę amfibie :roll: Quote
bela51 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A może zajrzysz na bazarek z bluzeczkami i sweterkami? http://www.dogomania.pl/threads/186275-Bluzeczki-sweterki-i-inne-super-ciuszki-na-psiaki-z-Sosn.Emira-do-5-czerwca-br. Quote
Agmarek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A my sie w niedzielę kąpałyśmy, tylko oczywiście ja tak się przygotowałam do tego zabiegu że aparat zrobił jedno zdjęcie i padł :oops: I niech mi ktos powie że moja panna jest gruba, to wsiadam w samochód i jakdę na rozliczenie tych słów :mad: Oto co nam sie ukazało po namoczeniu :diabloti: sama byłam w szoku :cool3: Normalnie lylyja :-o Quote
lilk_a Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 oj , wcale nie gruba :) owczarki tak mają , owczarek rodziców wygląda jak misiu a jak go "namoczą " to zupełnie "normalny" pies :lol: Quote
aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przepraszam,za offa,ale to psi-siostra........owczarka..psie dziecko jeszcze.. przybłąkało się 6 mies szczenie DONa! Takie cudooo......w schronisku kąsek dla pseudo murowany...;( zajrzyjcie do tej suni ok.7 mies.szczeniaka Owczarka ; http://www.dogomania.pl/threads/1870...0#post14831260 i jeśli możecie to ciotki owczarkowe choć odwiedzcie wątek i myślecie o suni,bo na wątku prawie pustki narazie ..;( Jest to takie cudeńko -sunia owczarek-jeszcze szczeniak ! miała operację łapki ,chyba nie miała jeszcze sterylki i kocha wszystkich ludzi i psy! Quote
Agmarek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie było nas przed parę dni, Szansa została z moją mamą. Po naszym powrocie bardzo się cieszyła. Chciała podejść, przywitać się, ale było takie zamieszanie że zrezygnowała. Kiedy już wszystko się uspokoiło mogła liczyć na pieszczoty, głaskania i miziaki. Po południu ja i syn położyliśmy się spać, a Szansa przy łóżku. Próbowała się nawet do niego wtrynić :mad: a kiedy przyszedł TZ i próbował ją wyprowadzić udawała że nie słyszy nawoływań i "schowała się" pod krzesło :evil_lol: Dzisiaj od rana ja przy kompie, a ona u mych stóp. Ech...kochane psisko uwielbiające pieszczoty i wylegiwanie się na dywanie. lilk_a masz rację. Po namoczeniu pod okrywą włosów ukazuje się całkiem normalny pies, ale zarzucano mi tu że upasłam Szansunię, więc chciałam udowodnić że to nie do końca tak jest :eviltong: Mama sugerowała mi nawet żeby obciąć jej te firany na duupie, to może łatwiej jej będzie się poruszać. Rzeczywiście ma tych kłaków że hej, ale nie wiem czy owczarkom obcina się te frędzle :roll: Czekam na mądrą podpowiedź. Quote
Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Witam serdecznie. Zaraz się postaram wrzucić parę fot :diabloti: PARĘ :diabloti: Quote
Recommended Posts