Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szukamy dla Szansy chociazby wirtualnych opiekunów.
Prosimy o zadeklarowanie chociazby najmniejszej kwoty, ktora mozna miesiecznie przeznaczac na sunie. Chodzi o zakup jedzenia dla suni.
Tymczas jest bezterminowy, ale suka musi cos jesc.

Posted

Byłam w tym miejscu
gdzie człowiek na ziemi
już dosięga piekła bram
ból i cierpienie, wciąż niezrozumienie:
"Dlaczego właśnie ja?"
Gdy sił mi zabrakło,
spojrzałam przez okno,
by zatęsknić jeszcze raz.
Widziałam człowieka,
smutny, bo czekał.
Nie doceniał tego co ma.

Szansę znów dostałam,

Idealnie pasuje do Szansy:diabloti:

Posted

[SIZE=6][SIZE=4]Piękna Szansa
z niecierpliwościa oczekuje na wspaniały ,ciepły domek :lol:
To cudowna ,łagodna sunieczka.
Przeżyła piekło w Krężlu , więc teraz musimy pomóc jej znaleźć tego najwspanialszego dla niej człowieka.

Posted

:-( Zaglądam na strone Szansy codziennie, w nadziei, że coś sie w końcu wydarzy w jej życiu. Ta sunia spędza mi sen z powiek. Powiedzcie, jakie ona ma relacje z innymi dużymi sukami?. Moja jest strachliwa, ale do dużych suk się "stawia." NIe wiem ,czy mój dom to byłby wlaściwy wybór.Boje się, że mogłabym skrzywdzić je obie.Ale cały czas o niej myślę.W moim otoczeniu jest wielu ludzi, którzy deklarują sie jako miłośnicy psów, ale nikogo nie moge zainteresować tą adopcją, choć mają o wiele lepsze warunki ode mnie. Czy u Olgi może jeszcze długo mieszkać?:-(

Posted

Szansa zostanie u mnie tak dlugo, jak bedzie trzeba. Nie ma mowy o oddaniu jej tylko ze wzgledu na uplywajacy czas. :)
Jednak z kazdym dniem robimy sobie coraz wieksza krzywde, ja jej, ona mnie.
Szansa ladnie dogaduje sie z innymi psami, obojetne czy to pies czy suka, ona nie mam smialosci zaczepic, nie ma nawet smialosci odpowiedziec na atak.

Posted

bela51 napisał(a):
:-( Zaglądam na strone Szansy codziennie, w nadziei, że coś sie w końcu wydarzy w jej życiu. Ta sunia spędza mi sen z powiek. Powiedzcie, jakie ona ma relacje z innymi dużymi sukami?. Moja jest strachliwa, ale do dużych suk się "stawia." NIe wiem ,czy mój dom to byłby wlaściwy wybór.Boje się, że mogłabym skrzywdzić je obie.Ale cały czas o niej myślę.W moim otoczeniu jest wielu ludzi, którzy deklarują sie jako miłośnicy psów, ale nikogo nie moge zainteresować tą adopcją, choć mają o wiele lepsze warunki ode mnie. Czy u Olgi może jeszcze długo mieszkać?:-(

Niewłaściwy, pani Izo. Cierpliwości.

Posted

Dzisiaj Szansunia biegala po łączce. Tak byla szczesliwa, ze az skoczyla na mnie- po raz 4 w naszym wspolnym zyciu.:p Licze dokladnie bo bardzo rzadko sobie na to pozwala , to jej takie " hej jestem szczesliwa" :evil_lol:
Moze nawet ciocia Natalia to uwieczniła na zdjeciach.
Halo ciociu beda zdjecia naszych psiaków?

Posted

;) Ciocia Natalia zachłysnęła się świeżym powietrzem i musi się zaklimatyzować w Łodzi :evil_lol:
Może małe wspomnienie cudownej Szansy u boku swojej ukochanej opiekunki cioci Olgi ,aż miło popatrzeć na obie panie ;)