Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nie nadążam :roll: Se odpoczniemy Klimatyzacja prosto w nos ;) Quote
Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Na mizianiu świat się kończy :diabloti: Nie chciała ze mną gadać. Wolała pozować :angryy: Ruchoma poduszka :mad: Quote
Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Łogon dla Łolgi :evil_lol: A teraz to i ja sobie poleżę :roll: tylko niekoniecznie pod huśtawką :lol: Myślę że dla Szansowego klubu wystarczy :p Quote
bela51 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Klub Szansuniowy dziekuje, jest zachwycony całym Tercetem i piekną okolica. :loveu: Masz tam istny raj dla psów.:loveu: Szansunia cały czas piekna, tylko mordeczka jej jakby troche posiwiała. Chyba, że to od slońca.:lol: Quote
Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Niestety nie tylko ja mam raj. Kleszcze też jak wiesz :-( poza tym okolica byłaby ok. No i ta mordeczka...to nie od słońca. Rzeczywiście zauważyłam że pychol siwieje z dnia na dzień, ale ruchowo jest nadal sprawna. Cały czas bierze Caniviton na stawy i potrafi jeszcze pogonić Corsika, choć nie ukrywam że jej ulubionym zajęciem jest leżenie :diabloti: najlepiej pod stołem :mad: Tylko na spacerach bryka i czasami w domu, ale tego staramy się unikać, bo wtedy me kwiaty tylko fruwają :crazyeye: Quote
lilk_a Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 z tym siwieniem pyska to ja nie wiem jak to jest ...chyba nieraz po prostu sierść się przebarwia moja Fiśka ma prawie trzy lata dopiero a już od roku zauważyłam że przybywa jej siwych włosków na faflach Quote
Agmarek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Taak? No popatrz...a mi wet powiedział że pies siwieje dopiero po piątym roku życia :roll: Corsik szczęściarz. U niego nie będzie widać :diabloti: Quote
Agmarek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na moją prośbę Bogini Lilk-a zrobiła filmik o Szansie :razz: Dziękuję Ci jeszcze raz O PANI i zapraszam do obejrzenia http://www.youtube.com/watch?v=PMcYzNxG7t0 Quote
lilk_a Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 a może tak :lol: [CENTER] [video=youtube;PMcYzNxG7t0]http://www.youtube.com/watch?v=PMcYzNxG7t0[/video][/CENTER] Quote
Agmarek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 lilk_a napisał(a):a może tak :lol: Senkju ma bogini :loveu: a dlaczego ja tak nie mogę? :roll: Quote
olgaj Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dziękuję Agnieszko raz jeszcze za dom dla Szansy. Proszę autorkę filmu o zgodę na umieszczenie filmu na stronie fundacji. Quote
lilk_a Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 olgaj napisał(a):(...) Proszę autorkę filmu o zgodę na umieszczenie filmu na stronie fundacji. proszę bardzo :) Quote
kosu32 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Agmarek napisał(a):Na moją prośbę Bogini Lilk-a zrobiła filmik o Szansie :razz: Dziękuję Ci jeszcze raz O PANI i zapraszam do obejrzenia http://www.youtube.com/watch?v=PMcYzNxG7t0 Widziałam to cudo autorstwa lilk_i dziś rano. Ona wie jak zapukać do serc ludzi. A Szansa???... Ona to ma dopiero szczęście. Agmarek ma na jej punkcie totalnego fioła!!! Ja to wiem, bo widzę za każdym razem kiedy jestem w odwiedzinach u tej całej Agmarkowej rodziny. Szkoda że nie da się Agmarka sklonować - oj jaka szkoda ... :) Quote
lilk_a Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 chwilowo filmik nie będzie dostępny , wysłałam maila do interwencji z pytaniem czy mogę wykorzystać fragment ich materiału , czekam na odpowiedz .... mam wielką nadzieję że pozytywną , jeżeli będzie inna będę musiała zmienić początek filmiku no chyba że ktoś z Was wie na pewno czy mogę wykorzystać bądź nie to proszę o inf :) Quote
bonsai_88 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Agamarku melduję, że WRÓCIŁAM :D.... Świetne zdjęcia macie z Szansunią :)... a, i siwieniem pyska u maleńkiej się nie przejmuj - mój poprzedni psiak osiwiał jak miał roczek, a dożył 15 ;) Quote
Agmarek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bela ja to lubię sobie tak od czasu do czasu przeczyścić oczy, a ten film świetnie na mnie działa :roll: Olgaj to ja powinnam podziękować za Szansę bo nie wiem czy pamiętasz, ale ja boję się psów. Ona miała być między innymi terapią dla mnie no i oczywiście postrachem na podwórku. O rany...przecież Szansunia nie jest w stanie wystraszyć nawet kota :roll: Kosu ja mam fioła? Jaa?? A kto do mnie w odwiedziny przyjeżdża z własnym psem, własną miską i zawartością? Hę? :lol: A o tym klonowaniu to nie mów nic przy moim TZ-cie bo by chyba zawału dostał na samą myśl :evil_lol: I witaj Bonsai :crazyeye: z tym siwieniem to mnie pocieszyłaś. Nie będę ukrywać :multi: Quote
Agmarek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 W związku z tym że p...sat (nie wiem czy mogę napisać pełną nazwę, bo nie mam na to zgody tejże telewizji) nie wyraził zgody na wykorzystanie urywków filmu ich autorstwa :angryy: Lilk_a musiała się napracować i zrobić drugi [video=youtube;WnoHM5k0RDk]http://www.youtube.com/watch?v=WnoHM5k0RDk[/video][/CENTER] Ten jest już w pełni dostępny :cool3: Lileczko dziękuję Ci bardzo. Jesteś wielka :p Quote
lilk_a Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 nie napracowałam się aż tak bardzo , zmieniłam tylko początek :) Quote
kosu32 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Agmarek Ty nie masz fioła na punkcie Szansy ???!!! O przepraszam bardzo, kto go ma ??? Ja mam fioła (nie wspominając juz o moim TZ-cie na punkcie naszego Leo)-to raczej chcąc nie chcąc taki standard u psairzy którzy kochają swoje czworonogi :) Ty lepiej wołaj Szansę do kompa i wybieraj jakieś wakacyjne biżu dla siebie i dla niej w moim debiutanckim bazarku (niestety banerka brak). Lato nadchodzi (no może z wyjątkiem dzisiejszego dnia) i trzeba rozpocząć ostry lasn !!! :) :) :) http://www.dogomania.pl/threads/188035-Najpiękniejsze-wakacyjne-biżu-świata-dla-Olusia-i-Skubiego.-Zapraszamy-do-11-lipca-! Quote
olgaj Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 sorki za offa Bardzo pilne szukamy domu stałego lub tyczasowego lub miejsca w hotelu dla młodej amstafki. Maść czarna z białą krawtką, białe skarpetki, biała plamka na karku. Sunia znaleziona na ul. Fabrycznej w Łodzi 15.07.2010 Znaleziona bez obroży. 665-219-777 Quote
olgaj Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191344-*FPR-ZwP*-potr%C4%85cona-Essi-czeka-na-pomoc!!!?p=15236346#post15236346 Prosimy o pomoc Quote
Agmarek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witam bardzo serdecznie. Ja już po wczasach :-( wczoraj wróciliśmy i przywitał mnie bardzo serdecznie Corsiczek i rudy ogon zwany Szansunią :lol: Stęsknione skarżyły się jak to moja mama je biła, głodziła, nie głaskała i jak to dobrze że już jestem w domu :evil_lol: Szansunia na moje pytania czy jest głodna i czy moja mama ją biła odpowiadała cichutkim popiskiwaniem które przechodziło w skomlenie. Corso od razu przeszedł do rzeczy i zaczął wyć :eviltong: Moja mama powiedziała że więcej z nimi nie zostanie :evil_lol: A dziś rano nasypałam Szansuni suchej karmy do miski, a ona w tył nazad i w podskokach pobiegła do kuchni! :crazyeye: Oznacza to że moja mama karmiła ją puszkami z psim pokarmem :mad: Tak ruda małpa za mną chodziła że w końcu zabrałam suchą karmę z miski i nałożyłam pyszotki z puszki. Niech no tylko moja mama się pojawi :mad: Mówiłam że można dać Szansie puszkę ale raz na jakiś czas, a nie codziennie :mad: a teraz rudy małpiszon nie będzie chciał jeść suchej karmy :shake: I to by było na tyle. Quote
bela51 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witaj Agmarku po wczasach, ja tez wróciłam wczoraj w nocy i jest mi strasznie smutno, ze było tak krótko. Mój strachulec był ze mna, wiec tez lezy smutny i obrazony.Ide rozejrzec sie sie po dogo, co tez wydarzyło sie przez ten tydzien. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts