Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klub Szansuniowy dziekuje, jest zachwycony całym Tercetem i piekną okolica. :loveu:
Masz tam istny raj dla psów.:loveu:
Szansunia cały czas piekna, tylko mordeczka jej jakby troche posiwiała. Chyba, że to od slońca.:lol:

Posted

Niestety nie tylko ja mam raj. Kleszcze też jak wiesz :-( poza tym okolica byłaby ok.

No i ta mordeczka...to nie od słońca. Rzeczywiście zauważyłam że pychol siwieje z dnia na dzień, ale ruchowo jest nadal sprawna. Cały czas bierze Caniviton na stawy i potrafi jeszcze pogonić Corsika, choć nie ukrywam że jej ulubionym zajęciem jest leżenie :diabloti: najlepiej pod stołem :mad:
Tylko na spacerach bryka i czasami w domu, ale tego staramy się unikać, bo wtedy me kwiaty tylko fruwają :crazyeye:

Posted

z tym siwieniem pyska to ja nie wiem jak to jest ...chyba nieraz po prostu sierść się przebarwia moja Fiśka ma prawie trzy lata dopiero a już od roku zauważyłam że przybywa jej siwych włosków na faflach

Posted

Agmarek napisał(a):
Na moją prośbę Bogini Lilk-a zrobiła filmik o Szansie :razz:
Dziękuję Ci jeszcze raz O PANI i zapraszam do obejrzenia

http://www.youtube.com/watch?v=PMcYzNxG7t0

Widziałam to cudo autorstwa lilk_i dziś rano. Ona wie jak zapukać do serc ludzi.

A Szansa???...
Ona to ma dopiero szczęście. Agmarek ma na jej punkcie totalnego fioła!!!
Ja to wiem, bo widzę za każdym razem kiedy jestem w odwiedzinach u tej całej Agmarkowej rodziny.

Szkoda że nie da się Agmarka sklonować - oj jaka szkoda ... :)

Posted

chwilowo filmik nie będzie dostępny , wysłałam maila do interwencji z pytaniem czy mogę wykorzystać fragment ich materiału , czekam na odpowiedz ....
mam wielką nadzieję że pozytywną , jeżeli będzie inna będę musiała zmienić początek filmiku

no chyba że ktoś z Was wie na pewno czy mogę wykorzystać bądź nie to proszę o inf :)

Posted

Agamarku melduję, że WRÓCIŁAM :D.... Świetne zdjęcia macie z Szansunią :)... a, i siwieniem pyska u maleńkiej się nie przejmuj - mój poprzedni psiak osiwiał jak miał roczek, a dożył 15 ;)

Posted

Bela ja to lubię sobie tak od czasu do czasu przeczyścić oczy, a ten film świetnie na mnie działa :roll:
Olgaj to ja powinnam podziękować za Szansę bo nie wiem czy pamiętasz, ale ja boję się psów. Ona miała być między innymi terapią dla mnie no i oczywiście postrachem na podwórku. O rany...przecież Szansunia nie jest w stanie wystraszyć nawet kota :roll:
Kosu ja mam fioła? Jaa?? A kto do mnie w odwiedziny przyjeżdża z własnym psem, własną miską i zawartością? Hę? :lol:
A o tym klonowaniu to nie mów nic przy moim TZ-cie bo by chyba zawału dostał na samą myśl :evil_lol:
I witaj Bonsai :crazyeye: z tym siwieniem to mnie pocieszyłaś. Nie będę ukrywać :multi:

Posted

W związku z tym że p...sat (nie wiem czy mogę napisać pełną nazwę, bo nie mam na to zgody tejże telewizji) nie wyraził zgody na wykorzystanie urywków filmu ich autorstwa :angryy: Lilk_a musiała się napracować i zrobić drugi
[video=youtube;WnoHM5k0RDk]http://www.youtube.com/watch?v=WnoHM5k0RDk[/video][/CENTER]
Ten jest już w pełni dostępny :cool3:
Lileczko dziękuję Ci bardzo. Jesteś wielka :p

Posted

Agmarek

Ty nie masz fioła na punkcie Szansy ???!!!
O przepraszam bardzo, kto go ma ???
Ja mam fioła (nie wspominając juz o moim TZ-cie na punkcie naszego Leo)-to raczej chcąc nie chcąc taki standard u psairzy którzy kochają swoje czworonogi :)

Ty lepiej wołaj Szansę do kompa i wybieraj jakieś wakacyjne biżu dla siebie i dla niej w moim debiutanckim bazarku (niestety banerka brak). Lato nadchodzi (no może z wyjątkiem dzisiejszego dnia) i trzeba rozpocząć ostry lasn !!! :) :) :)

http://www.dogomania.pl/threads/188035-Najpiękniejsze-wakacyjne-biżu-świata-dla-Olusia-i-Skubiego.-Zapraszamy-do-11-lipca-!

• 3 weeks later...
Posted

sorki za offa

Bardzo pilne szukamy domu stałego lub tyczasowego lub miejsca w hotelu dla młodej amstafki.
Maść czarna z białą krawtką, białe skarpetki, biała plamka na karku.
Sunia znaleziona na ul. Fabrycznej w Łodzi 15.07.2010
Znaleziona bez obroży.
665-219-777

• 1 month later...
Posted

Witam bardzo serdecznie.
Ja już po wczasach :-( wczoraj wróciliśmy i przywitał mnie bardzo serdecznie Corsiczek i rudy ogon zwany Szansunią :lol: Stęsknione skarżyły się jak to moja mama je biła, głodziła, nie głaskała i jak to dobrze że już jestem w domu :evil_lol:
Szansunia na moje pytania czy jest głodna i czy moja mama ją biła odpowiadała cichutkim popiskiwaniem które przechodziło w skomlenie. Corso od razu przeszedł do rzeczy i zaczął wyć :eviltong:
Moja mama powiedziała że więcej z nimi nie zostanie :evil_lol:
A dziś rano nasypałam Szansuni suchej karmy do miski, a ona w tył nazad i w podskokach pobiegła do kuchni! :crazyeye: Oznacza to że moja mama karmiła ją puszkami z psim pokarmem :mad: Tak ruda małpa za mną chodziła że w końcu zabrałam suchą karmę z miski i nałożyłam pyszotki z puszki. Niech no tylko moja mama się pojawi :mad:
Mówiłam że można dać Szansie puszkę ale raz na jakiś czas, a nie codziennie :mad: a teraz rudy małpiszon nie będzie chciał jeść suchej karmy :shake:
I to by było na tyle.

Posted

Witaj Agmarku po wczasach, ja tez wróciłam wczoraj w nocy i jest mi strasznie smutno, ze było tak krótko. Mój strachulec był ze mna, wiec tez lezy smutny i obrazony.Ide rozejrzec sie sie po dogo, co tez wydarzyło sie przez ten tydzien. Pozdrawiam.