Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A tutaj już mój dog-kanapowiec i ogon o który Olgaj narobiła tyle krzyku :roll: trochę on nie wyraźny, ale koleżanka która obiecała mi wstawić fotkię z telefonu zapomniała to zrobić, albo nie miała czasu. Jak będzie taka możliwość to napewno je wstawi :lol:

I jeszcze jedno. Szansunia z nami po kuligu piekła kiełbaski, a raczej my piekliśmy, a ona pilnowała tych surowych ;)

">

Posted

bela51 napisał(a):
Piekna Szansunia na właściwym miejscu. Czyli na kanapie.:loveu:
A u nas coraz gorzej. Jade dzisiaj do neurologa w Tychach.:-(

Trzymajcie się dziewczyny :-( nie może być źle.
Izuniu daj znać jak wrócicie. Trzymam kciuki :lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Zdjęcie na kanapie cudne ;)..

A ogona zazdroszczę - Birma ma sierść na ogonie rzadziutka i chyba nigdy nie będzie miała takiego ładnego, puchatego :(

To trzeba było sobie Onkę wziąć a nie pudla :eviltong: a mój Corsik wcale niema ogona i też trza żyć ;)
Nie ukrywam że uwielbiam pociągać za ten Szansuniowy ogonek i klepać po "chudej";) dupinie. Małpka mnie wtedy podgryza i merda żebym jej nie złapała :p
Kochane to nasze suczydło i takie ślepia ma wdzięczne, tylko to że tak gryzie wszystko co jej w zęby wpadnie czasami mnie irytuje, bo ciągle trzeba się pilnować :oops:

Posted

Agmarek Birma też ma zapędy niszczycielskie - nauczyła nas, że jak się idzie spać czy wychodzi z domu to nie może zostac worek na śmieci [wiesz jak fajnie się sprząta podłogę utytłaną w kupie z rozerwanej przez psa pieluchy :/]. Do tego majtki musze chować na najwyżeszej półce, bo franca potrafi otworzyć szafkę i mi wyciągnąć [później już nie nadają się do użycia ;)].

Swoją drogą - zamiast ogona mam te cudne puchate łapki i długie uszyska do ciągnięcia :)

Posted

Bonsai jak ja bym Szansę próbowała za ucho pociągnąć to wrzasku na pół wsi by narobiła :evil_lol: nie lubi. Uch ma naderwane i niechętnie daje się tam dotykać, a Ty mi tu Kosu nie kukaj tylko cofnij się o stronę, obejrzyj zdjęcia i powiedz że Szansowy ogon jest oryginalny, bo Olgaj nie wierzy :placz:
Aha. I daj linka do Leosiowej galeri, bo niew mogę tam wejść :shake:

Posted

Nadrobię zaległości - obiecuję :)
Ostatnio sprzątałam subskrypcje tematów i tak posprzątałam, że usunełam wszystkie 155.
Co do banerków to się nie otwierają - później podeślę link do wątku Leo :)

Posted

[quote name='olgaj']Ale skąd mieliscie az taki puszysty ?
Pamiętasz jak Ci kiedyś mówiłam że suka sąsiadów zaatakowała Szansę? Już nie zaatakuje, bo niema czym zasygnalizować swoich zamiarów :diabloti:
Żartuję oczywiście. Wychodowałam w ogródku :eviltong:

[quote name='NiJaSe']no dobra moze uda mi sie wstawic zdjecie

Dzięki Ci o Pani :modla:

Posted

[quote name='kosu32']A ja się mocno stęskniłam za tą uroczą Panną. Już się zapowiadam z wizytą wraz z TZ-tem no i Leo oczywiście:)

Czy to mój tysięczny post? :crazyeye: Trochę się tu zasiedziałam :lol:
Jasne Kosu zapraszam, a bez Leosia nie macie się tu co pokazywać :mad: Moje dzieci już za nim tęsknią :razz:

Bzikowa wstaw mi tu link do Bezikowej galeryi, bo przecież ja po tych zmianach to nic nie mogę znaleźć :placz:

Posted

NiJaSe napisał(a):
Kosu zabierz nas ze soba :D ;p

A zapraszam. Zapraszam :multi:
Mój TZ będzie w szoku jak się z Kosowego porsche (dobrze mówię?) wysypie dodatkowo blondyna, trzy haszczaki, Setka i jeszcze kot. Lady mam na myśli. Żeby nikt w tym ferworze pakowania o niej nie zapomniał :mad: Moja królewna :loveu: znaczy się Nijase ;)

Posted

To ja może z dzisiejszymi fotencjami pojadę, ale pojedyńczo (wybaczcie) bo mnie dogo wywala :angryy:

Oto panna nasza na spacerze. Zdjęcie w stylu "zaraz cie dorwe szczylu" :evil_lol:"