Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zagina-suczka-W0QQAdIdZ171225633 Quote
Agmarek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Pomóżmy szukać Miszki http://www.dogomania.pl/threads/174511-ZaginAE-A-a-miszka Quote
bela51 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Miszka, to ten slodki rudzielec wyciagniety ze schronu??????? Boże, co wątek, to dramat. Oby sie znalazła. Quote
Agmarek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 bela51 napisał(a):Miszka, to ten slodki rudzielec wyciagniety ze schronu??????? Boże, co wątek, to dramat. Oby sie znalazła. Tak Izuniu. To ta sama :-( była u mnie po drodze z Celestynowa do DT. Szansa była nią bardzo zainteresowana, potem my byliśmy u niej, a teraz szuka jej ponad połowa Wawy :-( Biedna maleńka zagubiona sunieczka :placz: Quote
bela51 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wiem, że się wymądrzam na odległość, ale szukajcie jej w warszawskich schronach. Może juz tam trafiła? Bytom, to dziura, ale pare zagubionych psow, odnalazlo sie wlaśnie w schronisku. Quote
lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wiem, że się wymądrzam na odległość, ale szukajcie jej w warszawskich schronach. Może juz tam trafiła? Bytom, to dziura, ale pare zagubionych psow, odnalazlo sie wlaśnie w schronisku. tym bardziej że to warszawa to służby porządkowe powinny działać szybko...... Quote
Agmarek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 bela51 napisał(a):Wiem, że się wymądrzam na odległość, ale szukajcie jej w warszawskich schronach. Może juz tam trafiła? Bytom, to dziura, ale pare zagubionych psow, odnalazlo sie wlaśnie w schronisku. Warszawski schron to Paluch. Tam jej niema :-( Lilka warszawskie służby powinny działać szybko, ale nie działają. Wiem to z własnego doświadczenia :shake: Quote
lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 a ja myślałam że w stolicy jest inaczej jak wszędzie .....:( Quote
Agmarek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 lilk_a napisał(a):a ja myślałam że w stolicy jest inaczej jak wszędzie .....:( Niestety nie... Quote
bela51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie i czekam na chociaz krótka relacje wieczorem. Bedzie dobrze.:glaszcze: Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Agmarku, no jak zdrowie? Twoje i psiątka? Quote
Agmarek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Przepraszam bardzo, ale zanim skończyłam pisać posta dogo mnie wywaliło, więc postaram się streścić. Corso ma boleriozę. Jeździłam z nim dwa razy dziennie do weta na kroplówki. Ma uszkodzoną wątrobę, nerki w porządku. Z tego wszystkiego jeszcze ja się rozchorowałam i gotowe. Wykąpałam malucha w piątek i chciałam odczekać 3 dni żeby go "zakroplić". Niestety nie zdążyłam, bo w sobotę wymiotował (byłam przekonana że coś zeżarł) a w niedzielę wyciągnęłam weta z domu. Szansa nie wie co się w domu dzieje (ja też nie) Upycham dzieci gdzie się da żeby do weta jechać na dwie godz rano i po południu. W międzyczasie musze oporządzić towarzystwo i nie mam głowy do niczego. Corsik już czuje się lepiej. Wczoraj wyciągnął sobie welfron od kroplówki i próbował pogryźć się w lecznicy z pogryzionym rodwailerem który również był chętny do tej akcji w związku z czym pani wet stwierdziła że jest prawie zdrowy (wcześniej dwa razy na nią warczał i raz próbował trzasnąć w palec) i dzisiaj idziemy już tylko na zastrzyk. Bez kroplówki. Jutro będzie równy rok jak Szansunia z nami zamieszkała. Kiedy wspomniałam o tym TZ-owi zapytał: Rok? A ja myślałem że z 5 lat!..." Ja też tak myślałam. Może jutro napiszę coś na ten temat, bo teraz kiedy emocje Corsikowe mi opadły jestem wykończona. Wybaczcie. Quote
bela51 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No to jeszcze raz zdrowia zyczymy dla Corsika i dla Ciebie. A dla Szansuni STO LAT z okazji rocznicy. Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Agmarek']Tak Izuniu. To ta sama :-( była u mnie po drodze z Celestynowa do DT. Szansa była nią bardzo zainteresowana, potem my byliśmy u niej, a teraz szuka jej ponad połowa Wawy :-( Biedna maleńka zagubiona sunieczka :placz: Agmarek Wejdź w końcu na Dogo i usuń z podpisu banerek Miszki. Dla wszystkich zainteresowanych - Miszka się znalazła !!! :) Quote
lilk_a Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 akcja poszukiwania Miszki to wspaniały przykład dla innych poszukujących Quote
Agmarek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Próba wstawienia zdjęcia http://img706.imageshack.us/img706/2161/dsc00759f.jpg Ni diabła :placz: Quote
kosu32 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']akcja poszukiwania Miszki to wspaniały przykład dla innych poszukujących To przede wszystkim ogromna determinacja, poruszenie nieba i ziemi, uruchomienie kontaktów, koordynacja w poszukiwaniach jej, ciągły kontakt telefoniczny i internetowy i OGROMNA chęć odnalezienia Jej. Quote
bonsai_88 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 proszę ;) Musisz wpisać [ img ] adres fotki [ / img ] oczywiście bez spacji ;) Quote
Agmarek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziękuję Bonsai :loveu: Niestety nie mogę wstawiać zdjęć. Niewiem dlaczego :placz: Już napisałam w tej sprawie do moda, ale jeszcze odpowiedzi nie dostałam :roll: Quote
bela51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Agnieszko wysłałam ci pw. Bardzo prosze przeczytaj i odpisz. Quote
Bzikowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [URL]http://img706.imageshack.us/img706/2161/dsc00759f.jpg[/URL] i biedną Szansunię przydusiliście :P Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem ale nie mam odpowiedzi:( Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Agmarek']Dziękuję Bonsai :loveu: Niestety nie mogę wstawiać zdjęć. Niewiem dlaczego :placz: Już napisałam w tej sprawie do moda, ale jeszcze odpowiedzi nie dostałam :roll:[/QUOTE] Może ktoś się na Ciebie uwziął ... tak jak na naszą wspólną znajomą - hę ??? Quote
Agmarek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Bzikowa'][URL]http://img706.imageshack.us/img706/2161/dsc00759f.jpg[/URL] i biedną Szansunię przydusiliście :P[/QUOTE] Ale żyje :eviltong: [quote name='kosu32']Może ktoś się na Ciebie uwziął ... tak jak na naszą wspólną znajomą - hę ???[/QUOTE] Oby nie bo będziesz musiała być moją ręką piśmienną na dogo :evil_lol: Quote
Agmarek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witam bardzo serdecznie i jeszcze bardziej zapraszam tutaj http://www.youtube.com/watch?v=AzMMmQAQ-lg tych co nas lubią i tych co nie lubią też :evil_lol: Przepraszam za kiepską jakość, ale ciężko mi było uchwycić niedźwiedzia w locie, a i mój telefon nie jest pierwszej świeżości :roll: Quote
Recommended Posts